Şimdi Ara

BİR ÇIKAR YOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mercury serwer ında 30 level çarım var çar STR GLAVİE çara yanlışlıkla nuker açtım ve şuanda çok büyük para sıkıntısı çekiyorum 6 k para ver sizce
    1.MERCURY de devam mı edeyim,
    2.SPARTA damı çar açıyım,
    3.SPARTA da çar açarsam STR mi İNT mi olsun,
    4.STR olursa Blade mi olsun Glavie mi yoksa Archer mi olsun,
    5.Cold mu Fire mi Lighting mi olsun,

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• açacaksan full str glavier derim ben
  • dewam et ben bir gün elimde 2k lwl 30 parasız gezdiğimi bilriim sırf pot param olsun die gider yaholarda kasardım
    hiç 5 qa şstemedim çünkü fakir ama gururlu biriydim hatta param yok die bütün komple set sattığımı bileirim parasızlık kötü bişe
    2 hafta yaholarda kasaıp veya banditte kasıp pot paramı aldım sonra zaten gerisi gelio
    şu anda hala parasızım ama guruluyum param yok olsun ama benim hiç olmassa şerefim var

• İstersen direk biz senin için açıp kasalım ve sonra sana verelim ??

Tamam, bilenin bilmeyene yardımcı olması ve fikir üretmesi bu forumdaki kullanıcıların bulunma sebebi burası bir paylaşım forumu ama "4.STR olursa Blade mi olsun Glavie mi yoksa Archer mi olsun" gibi soruları yöneltmekte biraz saçma kaçıyor. Hangi karakterin - hangi karakterin + yönü olduğunu öğrenmek istiyorsan üst konuya bakman gerekir. Direk bir topik açarak daha kasmadığın karakterin hakkında yardım istemek biraz saçma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

İstersen direk biz senin için açıp kasalım ve sonra sana verelim ??

Tamam, bilenin bilmeyene yardımcı olması ve fikir üretmesi bu forumdaki kullanıcıların bulunma sebebi burası bir paylaşım forumu ama "4.STR olursa Blade mi olsun Glavie mi yoksa Archer mi olsun" gibi soruları yöneltmekte biraz saçma kaçıyor. Hangi karakterin - hangi karakterin + yönü olduğunu öğrenmek istiyorsan üst konuya bakman gerekir. Direk bir topik açarak daha kasmadığın karakterin hakkında yardım istemek biraz saçma.

bencede ama yinede kitlenene kadar fikirlerimi söyliyeyim dedim
  • kades naptın ya 30 lvlde 6k olurmu hiç.ben full str glaive 30 lvl ken 5m vardı.tamamı ticaretle.bence sende öle yap "ucuza kap pahalıya sat"felsefe bu
  • Nømad birazdan kilitler konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

kades naptın ya 30 lvlde 6k olurmu hiç.ben full str glaive 30 lvl ken 5m vardı.tamamı ticaretle.bence sende öle yap "ucuza kap pahalıya sat"felsefe bu
    ticaret yap .gif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 5 Ekim 2007; 22:48:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermann17

Arkadaşlar Mercury serwer ında 30 level çarım var çar STR GLAVİE çara yanlışlıkla nuker açtım ve şuanda çok büyük para sıkıntısı çekiyorum 6 k para ver sizce
    1.MERCURY de devam mı edeyim,
    2.SPARTA damı çar açıyım,
    3.SPARTA da çar açarsam STR mi İNT mi olsun,
    4.STR olursa Blade mi olsun Glavie mi yoksa Archer mi olsun,
    5.Cold mu Fire mi Lighting mi olsun,

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takıl kafana göre.
    İStersen biraz da üst konulara bak.
    PAra konusuna gelince mercury de yapamadığın parayı sparta da hiç yapamazsın.
    Orası absürd bir server.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.