Şimdi Ara

Bir çizgi roman yazıyorum ve iyi bir çizer arkadaşa ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben amatör bir çizgi roman yazıyorum. Konusu belki bir çok kişinin dalga geçtiği Zombiler... İsmini "Geriye Ne Kaldı" diye koydum... Hikayemi yavaş yavaş yazmaya başladım. Ama ben çizim yapamıyorum. Sadece yazabiliyorum. O yüzden çizer bir arkadaşa ihtiyacım var. Güzel çizebilen birine... Eğer ciddi anlamda benimle beraber bu çizgi romanı yapmak isteyen çizerler lütfen benimle buradan irtibata geçin... "Not: Çok profesyönel bir çizer zaten beklemiyorum... Yani iyi çizmesi yeter... Birazda hayal gücü..."

Bütün işlem sanal ortamda gerçekleşecek. Yani ben çizer arkadaşıma yazıyı göndereceğim ve çizer arkadaşta bölümü güzel ve etkileyici bir biçimde çizip, taratıp bana gönderecek. Cevaplarınızı Bekliyorum. İsmim: Mahmut Esat..

NOT: Herhangi bir ticari amaç yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWalkerist -- 24 Ekim 2012; 21:45:54 >

• Başarılar hocam..
  • Ben iyi çizdiğimi düşünüyorum ve bayramdan sonra grafik tablet alıyorum. Yardımcı olabilirim.
  • Merhaba eğer ciddiysen beraber bu işi yapabiliriz. Ama baştan söyleyeyim herhangi bir ticari amaç maalesef yok. En başta hobi olarak başlıyacağız. Sonra belli sitelerde yayınlayıp tepkileri ölçeceğiz. Baktık oldu ileride daha iyi ticari şeyler düşünebiliriz. Olumlu olusuz mesaj atarsan sevinirim. 29/09/2012 Pazartesi günü saat 12:00-13:00 arası forumda olacağım cevabını yazarsan sevinirim. Ben buna özen gösteriyorum. Eğer kabul edersen senden de aynı özeni beklerim.
  • Grafik tabletim olsaydi bende yardimci olmak isterdim, malesef mousela yapabileceklerim senin el ile ciziminden daha kotu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

Grafik tabletim olsaydi bende yardimci olmak isterdim, malesef mousela yapabileceklerim senin el ile ciziminden daha kotu olur

Tabletle yapmak mecbur değil ki... Mesala el ile güzel çizebiliyorsan taratırıp bana e-posta ile atabilirisin... Zaten kapak dışında çizgi roman siyah-beyaz olacak... Ama yine de sen bilirisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkerist

quote:

Grafik tabletim olsaydi bende yardimci olmak isterdim, malesef mousela yapabileceklerim senin el ile ciziminden daha kotu olur

Tabletle yapmak mecbur değil ki... Mesala el ile güzel çizebiliyorsan taratırıp bana e-posta ile atabilirisin... Zaten kapak dışında çizgi roman siyah-beyaz olacak... Ama yine de sen bilirisin...

Oyle diyosunda taratinca taratildigi belli olur. Onu bilgisayara kaydettikten sonra photoshopta falan uzerinden tekrar gecilip, gecilen taslagin kaydedilmesi gerekir, ve o zaman bilgisayardan cizilmis gibi gozukur, ama onu oyle cizincede baya kotu durur tahminimce, internetten bi manga indirip uzerinden cizip gecmeyi dene anlarsin ne demek istedigimi. Yani bu is anca bilgisayar uzerinden cizmekle olur, ama yardimci olabilecegim bi konu varsa, veya aklinda baska bi fikir varsa yardimci olmak isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkerist

quote:

Oyle diyosunda taratinca taratildigi belli olur. Onu bilgisayara kaydettikten sonra photoshopta falan uzerinden tekrar gecilip, gecilen taslagin kaydedilmesi gerekir, ve o zaman bilgisayardan cizilmis gibi gozukur, ama onu oyle cizincede baya kotu durur tahminimce, internetten bi manga indirip uzerinden cizip gecmeyi dene anlarsin ne demek istedigimi. Yani bu is anca bilgisayar uzerinden cizmekle olur, ama yardimci olabilecegim bi konu varsa, veya aklinda baska bi fikir varsa yardimci olmak isterim

Uzman sensin. Söylediğin mantıklı üzerinden geçme kötü olur. Bunu düşünmemiştim. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWalkerist -- 29 Ekim 2012; 12:03:13 >

• quote:

Hocam bu işte bilgilisiniz sanırım, mümkünse birkaç soru sormak istiyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Hocam bu işte bilgilisiniz sanırım, mümkünse birkaç soru sormak istiyorum size

buyrun tabiki ama bende çok şey bilmiyorum, çizime baya merakım var, hatta bi aralar dergi çıkarmaya niyetlenmiştik arkadaşlarla, grafik tablet bulamamıştık, elle çizip taramıştıkta beklediğimiz gibi olmamıştı. Az buçuk tecrübede var sayılır yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 30 Ekim 2012; 15:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.