Şimdi Ara

Bir Çocuk Yapmak Binlerce Problem Yaratmaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Göz kısmına geldim daha 2 yaşında çocukların gözlerinde sorun var
    Yahu diyorum 2 yıl 9 ay önce malum şey gerceklesmese bu insanlar gelip burada kendilerini de cocuklarini da sersefil etmeyecekti
    Ne gerek var abi
    Ne gerek var ya
    Ne merakli insanlar kendine de dünyaya da yük ve sorun yaratmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu soruyu önce sizin muhterem validenize ve pederinize sormasak mı?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Onlara zaten 96799977 kez sordum hodjam

Tabiki suanki sorunlarimdan 1 numara onlar sorumlu omg

Bir Çocuk Yapmak Binlerce Problem Yaratmaktır

Benim derdim ben yandım başkaları yanmasın sizin için gelecek çocuklar için konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Şubat 2025; 15:0:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel

• Abi ne onlar bizi anlayabilir ne biz onları gibi geliyor bana. Bildiğim biri var adam 23-24 yaşında babasında para elin kiri eleman boş gezenin boş kalfası kolda rolex ustunde designer dolasiyor iki lafi biraraya getiremeyen biri oldugu halde ailesi kiz bile ayarlamis buna nisanlamis.

E abi simdi bu adam keyfine cocuk yapmayacak da ben mi yapacagim, hani cocuk olayi her bakimdan mantiksiz da bizim cocuga sunabilecek bir hayatimiz yok.

Bizi bu hale getiren sisteme lanet olsun.

• William0 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle üstad. bide benim gibi yokluk içinde büyüyüp 20'lerinde bile sefalet çekmiş biri için 30'dan sonra azcık birikim yapmak da çözüm değil. herşey yaşında güzel.

biz hep ne diyoruz? çalışmazsan başaramazsın lafı yalandır diyoruz. çok çalışmak kumu sulamak gibidir, faydasızdır diyoruz.

toplumda "adam gibi adam" diye tabir edilen evli, çocuklu, güzel evi arabası olan kişilerin çok azı sıfırdan oralara geldi. çoğunluk baba takviyesi ile hayatını kurdu. yani bu kişiler öyle çok çalışarak falan bi yere gelmiş değiller ki zaten Türkiye gibi bi kayırma ülkesinde çok çalışana kimse hakkı olan parayı vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Vay halimize hocam. Oyle bir sey dediniz ki hayatımı gördüm cümlede. 20 lerim sefaletle geçiyor şimdi, 30 lardan da hiç ümidim yok.

Maalesef bunu anlayabilmek için bu durumdan gerçekten muzdarip olmak lazım o yüzden derdimizi anlatabileceğimiz kimse yok.

PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN dolu bir mesaj

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Brutal

Konu komple brutal reality konusu oldu eski günlerdeki gibi

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

• ilk işe başladığımda benle beraber yeni mezun işe başlayan bi mühendis arkadaş vardı. elemanın otomobili vardı (üniversiteden 1 hafta önce mezun olmuş) eleman işe gelmiyodu bile, hergün geç kalıyodu ve bazen öğlen geliyodu. müdür bunu arayınca açmıyodu. müdür buna bir-iki fırça kaydı ama böyle bağırarak, eleman sonra istifa etti gitti zaten.

yıllar sonra bisiklet festivalinde bi kız grubuyla tanışmıştık. şans eseri o kızlardan biri bu arkadaşımın kız kardeşi çıktı. orda tekrar elemanın telefon numarasını alıp elemanla irtibat kurdum. orda öğrendim ki bunların birkaç tane benzinlikleri varmış.

eleman hayatımda gördüğüm en umursamaz, rahat kişilerden biriydi. 15 sene önce ilk işim olduğundan dolayı ben askeri disiplinle çalışırdım, o eleman ise rahatlıktan çıldırıyodu böyle dünya umrunda değildi.

şuanda evli-çocuklu kendisi. sorsan tırnaklarımla kazıdım der.

ben mesela işimden istifa ettiğim anda aç kalırım. bu eleman ise rahatça her işten istifa eder, sonda da Efe Aydal gibi kişisel gelişim videosu çeker: "risk alın" diye. hayatları yalan hepsinin.

bide bu eleman zengin çocuğu olduğundan uzun boylu, yapılı birisi. Efe Aydal da öyle. ben ise aç büyüdüğümden 165 boyundayım ve bu yaz pazar yerinde beni gören ihtiyar dayılardan birisi oğlum karnen nasıl takdir aldın mı dedi. ben: "okumuyorum, çalışıyorum" dedim. okulu mu bıraktın dedi. hayır 38 yaşındayım ben dedim. yalan dedi adam. işte bak zengin çocuğu 190 boyunda, iri-yarı, cebinde parası, 18 yaşında altında otomobili ve tapulu evi, bu adam (Efe Aydal mesela) bizim gibilere hitaben diyo ki: KORKAK OLMAYIN RİSK ALIN İSTİFA EDİN ERKEK OLUN hayatınız yalan hepinizin.

çalışmazsan bi yere gelemezsin lafı da insanlık tarihinin en yalan lafıdır. ASIL ÇALIŞMAK ZORUNDA KALDIYSAN Bİ YERE GELEMEZSİN

Aynen öyle hocam

Çok çalışarak sadece başkalarının kölesi olursun

Doğduğunda kaderin yuzde 90 belli ana babadan destek yoksa sistemdeki en minimum ucretlere inek gibi sağılacak somuruleceksin demektir

Kimi insan da tembel ama bunu da gördüm bazı adama ailesi ticaret de öğretse yurt dışına da yollasa adam bir halt olamiyor gene dönüp dolasip ailesinin verdiği isi devam ettirmeye çalışıyor

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.