Şimdi Ara

BİR ÇOK SİTEYE GİREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir çok siteye giremiyorum tarayıcılarda. firefox, internet explorer ve opera dahil hepsinde aynı sorun oluyor. sadece chromda olmuyor bu sorun ama bende o tarayıcıyı kullanmak istemiyorum. site açılıyor 2 saniye sonra beyaz sayfa çıkıyor. sol altta google-analytics.com bekleniyor diyor ve öyle bekliyor saatlerce. dns ayarlarını değiştirince de değiştirmeyincede aynı oluyor. ve her geçen gün yeni siteler ekleniyor. sorunu hala çözemiyorum. mesela bigfishgames.com sitesine ya da digiturk tv guide sitesine giremiyorum. siteye girerken 2 sn açılıyor o ara tarayıcıda x işaretine basınca duruyor. ama o zamanda site tam yüklenmemiş oluyor. güvenlik yazılımı olarak eset smart kullanıyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

• tarayıcınızın bütün ayarlarını sıfırlayıp tüm geçmişi herşeyi silin.temp dosyasını ve C:\Windows\Prefetch klasörünün içindekileri silin.virüs programını geçici olarak kaldırın tarayıcı versiyonlarını upgrade edin ve tekrar deneyin.
  • dediklerinizi yaptım ama yine aynı şekilde giremiyorum sitelere.
  • format atın ozaman.
  • en az 3 kere format attım attım. hatta formattan sonra dvd romum boş dvd leri okumamaya başladı bu yüzden bir kaç kere format attım ama aynen devam ediyor hatalar.
  • Hocam makinanızda trojan var ve sanırım her formattan sonra tekrar bulaşıyor cdlerinizden sil baştan xp office vs. güvenilir br yerlerden temin edin öyle fgomrat atın
  • formatı cd kullanarak atmıyorum. asus m51va benim laptop formatı cd kullanmadan f9 a basarak yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.