Şimdi Ara

Bir çuval parayı alırken profesyonel olan futbolcunun sahada amatör olmaya hakkı var mıdır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahalarımızda tavırları ile kırmızı kart görüp takımını satmaya müsait çok fazla oyuncu var
    Geçmişte de vardı günümüzde de var

Futbol oynamak için milyonlarca euro alan bu oyunculardan bazıları evliya gibi çocukmuş normal yaşamında
    Ne alaka ise artık

Saha içinde rakibe tekme atmayı alışkanlık haline getirmenin
    Saha içinde olur olmaz her halta sinirlenip kart görmeyi alışkanlık haline getirmenin neresi profesyonellik anlamıyorum

Taraftara oynamak adına çirkeflik yapan kim varsa, sahada her an kırmızı görüp takımını satacak kim varsa
    Yeri gelince özel kondüsyoner ile çalıştığı gibi özel bir mentör ile hazırlansın maçlara

Muslera gibi, Alex gibi başarılı ama saygı duyulan kişilikler olsunlar sahada ve aldıkları paranın hakkını versinler
    Bir çuval para alırken profesyonel olanlardan taraftar olarak bunu beklemek hakkımızdır zannediyorum

• son zamanlarda bir de bu çıktı, aldığı paranın hakkı nedir, bunun bir ölçüsü var mıdır, mesela aatıf şeşu aldığı paranın hakkını veriyor mu veya neustader veya alper potuk, bunu kim belirliyor, daha çok süre alan belki de daha az maaş alan ozan daha çok eleştiri oklarının hedefindeyken böyle anlamsız şeyleri çıkarıyorsunuz ya anlamıyorum,

aldığı paranın hakkı arabaya benzin atmak gibi bir şey mi, mesela sana 5milyon euro veriyoruz senede bize bu kadar asist veya gol istatistiğinin yanında sahada bu kadar süre istiyoruz senden gibi bir şey mi, ya da 50liraya yaptığın kahvaltıyı çatlayana kadar yemek gibi bir şey mi, nasılsa alıyor parayı yapmak zorunda yoksa aldığı para haram zıkkım olsun geberisece demek midir, aldığı paranın hakkı nedir tam olarak,

futbolcuya maaşını çeşitli sebeplerle verirsin, müthiş bir kariyeri vardır türkiyeye gelmesi için verirsin, talibi çoktur seni tercih etmesi için verirsin, gelecek vaat ediyordur verirsin, yıllarca iyi hizmet etmiştir mükafat olarak yeni sözleşmende iyi para verirsin, vs gibi sebeplerle futbolcular iyi maaş alırlar, ama bunun bir taksimetresi efendime söyleyeyim bir sayacı olduğunu düşünmüyorum,

futbolcu bedavaya da oynasa deve yüküyle maaş da alsa o formayı sırılsıklam yapmak zorundadır, bunun parayla ilgisi yok, her fırsatta ama o iyi arabaya biniyor ve iyi paralar alıyor deyip ağlamak bana kıskançlıktan başka bir şey çağrıştırmıyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Biliyorsun Ozan Tufan kilolarından dolayı sıkça eleştiriliyordu. Hocasının da basına ifade ettiği gibi Ozan bundan kendince bir ders çıkardı ve özel kondüsyonerle çalışmaya başladı. Bunun mükafatını da Beşiktaş maçıyla ( kaçırdığı gollere rağmen ) fazlasıyla aldı.

Haklısın bir oyuncunun bedeli saha içindeki performansı ile ölçülür ve anlaşmalarda geçmişine bakarak geleceği için yapılır ki bedel de buna göre belirlenir.

Fakat bahsettiğim bu değil. İstediğim masa başında haklı olarak profesyonel olanların sahada amatörce gördüğü kırmızı kart ile takımını yakmaması.

Bizde iken Emre, bizde iken Caner örneğinde olduğu gibi. Öyle bir faul yaparsın ki kartın renginin önemi olmaz. Tıpkı Neto'nun gördüğü kart gibi ama olur olmaz

Sorun benim huyum bu diyerek olur olmaz kart gören insanların o lanet olası huylarına çeki düzen vermeleri. Sorun olur olmaza itiraz ederek, o anlamsız kartı görüp takımını yakacağını bilerek hakemin üzerine gitmesi hatta rakibe bizzat cezayı kendi kesmesi ve bütün bunların ardından " kendime sahip olamıyorum, huyum bu " gibi salakça bahanelere sığınması

Bende diyorum ki madem böyle bir sorunun var profesyonel bir destek al. Kendine özel bir mentör mü tutarsın yoksa bireysel bir terapist eşliğinde mi çalışırsın onu bilmem ama o lanet olası huyun yüzünden takımını yakma diyorum.

Yani mesele para meselesi değil. O parayı aldığın masa başında ne kadar profesyonel isen saha içinde de o kadar profesyonel ol ve takımının galibiyeti görmeye gelen insanların hayalini ahmakça yıkıp, milyonlarca insanı sinir etme çünkü buna hakkın yok diyorum

• emekli65 kullanıcısına yanıt
    yok zaten sen bahsettiğin konuda sonuna kadar haklısın, tamamen saçmalık oyuncunun kart görmeye meyilli olması, ben de başka bir konuya dikkat çekmek istedim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.