Arkadaşlar yorumlarınız önemli, her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Bu aralar yeterince fotoğraf çekmiyorum. Belki sizin yorunlarınızla tekrar başlarım.
Fotoğrafları 500px yerine direkt buraya koyun arkadaş, uyuz oluyorum ya. Sanki bana kendi kanalının reklamını yapıyormuşsun gibi geliyor. Ancak bu lafımı şahsına alma, genel olarak söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Fotoğrafları 500px yerine direkt buraya koyun arkadaş, uyuz oluyorum ya. Sanki bana kendi kanalının reklamını yapıyormuşsun gibi geliyor. Ancak bu lafımı şahsına alma, genel olarak söylüyorum.
Alıntıları Göster
cok guzel
nk061
kullanıcısına yanıt
açıkçası zor geldi hepsini koymak ;) Tabi daha iyi olabilrdi ama...
quote:
Orijinalden alıntı: onyxon
açıkçası zor geldi hepsini koymak ;) Tabi daha iyi olabilrdi ama...
çok güzeller
quote:
Orijinalden alıntı: nilaybusra
çok güzeller
Alıntıları Göster
Gayet iyiler bence
quote:
Orijinalden alıntı: Romulus
Gayet iyiler bence
Alıntıları Göster
gayet hoş özellikle galata ve istanbul
quote:
Orijinalden alıntı: sycromp
gayet hoş özellikle galata ve istanbul
Alıntıları Göster
Bence çok iyiler, özellikle fotoğrafı karartman hoş gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TerminatörDH
Bence çok iyiler, özellikle fotoğrafı karartman hoş gözüküyor.
Aynen ya nedir bu link verme, git koy buraya ama gerçi biraz o da haklı 500 fotoğrafı koymaya kim uğraşacak .
quote:
Orijinalden alıntı: TerminatörDH
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Aynen ya nedir bu link verme, git koy buraya ama gerçi biraz o da haklı 500 fotoğrafı koymaya kim uğraşacak .