Bildirim
BİR DEN FAZLA TR PSN HESABI KULLANABİLİRMİYİZ KULLANIRSAK BİR SORUN YAŞARMIYIZ !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hicbir sorun olmaz kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hesap kullanmanın tek zararı oyunlardaki level coin ve kupaların sıfırdan başlamasımı ? Cihaza yada başka zararları varmı ? Tek negatif yönü hesabın kupasız levelinde 1 den başlamasımı -
e tabi hocam yeni hesap yeni kullanici demek hersey sifirdan baslar. ps4 icin bir sakincasi yok benim makinede 8hesap kayitli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pekı bırsey daha sorucam dostum,, benım 1 tane hesabım vardı oda çalındı dıyelım bu 1 tane kulandıgım hesapta ANA hesapsa neolucak sonradan açıcagım hesapları ana hesap yapabılırmıyım yanı gıden hesabımdan vazgeçmek zorunda kalırsam kendıme baska kulanıcı açıcam da oyuzden soruyorum -
dostum bırde şunu söylemeyı unuttum benım çalınan hesapta dıjıtal oyun falan ındırmedım hep sidili alıyorum ben sadece gıden hesapta 1 yıllık plus vardı olan ona oluyor sanırım ? -
En iyi yardmı sony call center dan alırsınız. -
Buradan devam edelim.
https://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X