Şimdi Ara

Bir devrin sonu: Windows 10 için son tarih paylaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu direnişten ne kazandın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win10 dönecektim tam

• Linux kullanıyorum 2 yıldır, Windows ile birlikte, çoğu zaman Linux diyebilirim. Linux Mint ve Pop! OS tavsiye edebilirim, kullanımları çok kolay.

• Şu anda kullanmakta olduğum win 10 pro 1909 32 bit
    Pc açılışta internete bağlanmıyo fakat pc restart yapınca internet bağlantısı kuruyo(wifi)
    İşletim sistemi beni adeta tehdit etmeye başladı fakat benim pc 2011 senesinden alınma ve win11 yükleyemem🙄

• bir Windows işletim sistemini öldüren micro$oft'un güncelleme desteğini kesmesi değil programların o sisteme olan desteğini kesmesidir

XP'yi güncelleme desteği kesildikten 3 seneye yakın kullandım ne zaman ki programlar xp'ye desteğini kesti o zaman yeni sisteme geçiş yaptım

• Önce bi windows 11 i düzgün yapsınlar hala bir sürü optimizasyon sıkıntıları var ve bana göre tasarımı da kötü bilgisayar kullandığını hissetmiyorsun, muhtemelen bundan sonra da Windows 10 kadar kullanılan güzel bir işletim sistemi yapamazlar.

• windows 10'un rezalet tasarımından sonra windows 11 ilaç gibi gelmişti bana. windows 8'den sonra çıkan en iyi sürüm bu bana göre. 8.1 bile berbattı, başlat düğmesinin sonradan koyulmuş bir düğme olduğu çok belliydi. windows 10 çok sönük, soğuk ve iğrenç temaya sahip bir işletim sistemi. geriye dönecek olsam asla windows 10 kullanmak istemem, kötülediğiniz vista bile daha iyi bir tasarıma ve optimizasyona sahipti.

• İlk başta win 10 kullanıyordum sonra 11 e geçtim ve bilgisayar ara sıra mavi ekran vermeye başladı ve en sonunda ise ssd çalışmayı durdurdu. Win 10 u neredeyse 1,5 sene kullandım o zamanlar hiç bir sorun yoktu ve nedense 11 e gectikten sonra sorun yaşamaya başladım

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    Genel yaklaşım bu şekilde oluyor çünkü insanlar düzgün çalışan bir sistemi bırakıp muhtemelen sürpriz sorunlarla karşılaşacağı başka bir sisteme geçmekten çekiniyor. Her seferinde yeni sistem sonradan kabul de görmeyebiliyor, zamanında benim severek kullandığım vista (yeni topladığım sistemde kullandığım için sürücü sorunum olmadığından muhtemelen) ömrü boyunca pek kabul görmedi, çevremdeki çoğu kişi de xp'yi 7 çıkana kadar güncellemedi

• Millet çok geçmişe dönmüş😅
    Win10 defender güncelleme işine bi son verir mi?
    Bu konu çok kritik🙄
    Antivirüs güncelleme yapsın yeterdi bana aslında🙄

• winuae kullanıcısına yanıt

mac fiyatina 3 tane pc aliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ekim 2024; 12:31:28 >

WMR VR Headset kullananlar üzgün :/

• Oyun ve program için gül gibi performanslı Windows 7 yi harcayanlar win 10na ne yapmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • win11 yağ gibi akıyor win10'da sıkışıp kalmak çok saçma

Valla ben de hep aynı şeyi diyorum, windows 7 çıktı xpciler bayağı kötüledi ama win 8 çıktığında 7ye tapıyorlardı. Win 10 çıktı 10'a kötü dediler 7de ısrar ettiler. 11 çıktı gene aynı terane  

Ben hangi işletim sistemi olursa olsun çıktığı gibi geçmeye çalışırım yenilik severim, yeni sistemler de beni heyecanlandırır, win 7 de, 8de, 10da (hatta 2014teki insider sürümünden beri kullandım 10'u), 11de de çıktığı gibi geçtim. Fakat 11 bence hala saçma sapan buglara sahip çoğu da windows gezgini ve görev çubuğu ile alakalı.

Geçen yıllardır sorunsuz çalışan galaxy buds 2 proda ses vermemeye başladı, ses aygıtları altında isminin yanında 2 yazıyordu sanki aynı aygıttan 2 tane bağlamışım gibi. Ne kadar driver da silip yüklediysem, bluetooth eşleşmesini kaldırıp yeniden bağladıysam da olmadı format atmak zorunda kaldım bi baktım ki gene aynı :D Bi güncelleme sonrası oluştu bug sanırsam, bluetooth aygıtlarında, kodunu yazan adamın bile unuttuğu yerlere girip 2-3 ayar değiştirince ses geldi o ayarlarla hiç oynama yapmamıştım halbuki. Bir de monitörüm windows 11de type-c display port çıkışını kullanırsam pcyi açtıktan sonra ekranın güç kablosunu söküp takmadan görüntü vermiyor hala da öyle :D 10'da yoktu bu sorun. Sanırım stajyerlere kod yazdırma olayı hala var ya da windowsun kalite kontrol bölümü eskisi kadar iyi iş yapmıyor. Daha aklıma gelmeyen daha önceden uğraştığım win 11 kaynaklı bir ton bug vardı.

• Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt

Kullanıcıda sorun yok Microsoft her yeni Windows sürümünü bir öncekinden daha kötü yapıyor o yüzden bir önceki sürüm tercih ediliyor kullanabilseler direkt XP bile kullanırlar ama yeni donanımlarda calısmıyor yazılımlar da calısmıyor.. O zaman ne yapacaklar? Windows 11 cıktıysa Windows 10 kullanacaklar Windows 7 kullanamıyorlar cünkü yeni donanımları desteklemiyor browserlar bile calısmıyor artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ekim 2024; 14:33:38 >
  • imagex İ kullanıcısına yanıt

8.1 pro en stabil işletim sistemi ara falan değil win7 den daha iyi daha stabil

• mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Belki siz sorunsuz kullanmış olabilirsiniz, ama win 8 e başlat düğmesi ekleyerek ve win 8 de oturtamadıkları bir kaç şeyi düzelterek 8.1 i çıkardılar ki, 8 de ve 8.1 de çok şikayet gördüm ve okudum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

140bin TL’miydi neydi. Asus’un üst düzey oyuncu dizüstünde Win11 yüklüydü biraz kurcaladım Win11 arayüzü onda dahi hantaldı. Arayüz akıcı değil. Başlata basıyorsun davulla zurnayla açılıyor. Ekranın 165hz oluşu dahi hissedilmiyordu. Öyle berbattı Windows 11.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

temiz kurulum win 11 ile söylediğin şeyi ortalama ofis makineleri ile ben neden yaşamıyorum :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.