|
Bir devrin sonu: Windows 10 için son tarih paylaşıldı (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fedora varken windows 7 kullanılmaz ki...
-
Linkteki videoyu da izledim, el yükseltiyorum, win7 yi yıllardır antivirüssüz kullanıyorum....
23 yıldır 98se ile başlayan pc kullanımımda win7 dönemim xp kullanım döneminden daha fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar yıllar önce linux ın birkaç sürümünü ve pardus dahil deneme amaçlı kurmuştum ama başlangıçta windows tabana alışınca geçiş yapamadım. Xp desteği kalktığında win7 deki site sertifikalarını xp ye kopyalayarak ie tarayıcı sorunlarını çözmüştüm. Win7 den win10 a bile geçiş yapamadım, laptopumda çift ssd win7+win10 çift sistem kurdum geçiş için ama yine de arayüz yabancı geldi bana...
Win7 ile mutlu mesut gidiyoruz, linux ve win10/11 önerilerine road closed
windows devri bitti... 10 son windows oldu...
-
Selam Windows 7 32 bit sonlandırılmasın çünki Benim Bilgisayarım Minumum Gereksinimler ve Zayıflılık
İntel Core2 Duo T5550 1.83 GHZ dir
Ram 2 Gb-lık
Hard Disk 500 GB Microsoft Şirketinen Siz ?laq? Saxlayarsız Benim imkanım yoxdur Ben Çok Fakirim Xahiş ediyorum Cenab Bil.Gates-se bu Mesajı İletin
-
Efsane olan xpdir.
Onun kadar olamasa da fena olmayan win7.
Sonrakiler berbat.
Helvasını kavurduk evde yapacak bir şey kalmadı artık başka
-
Tamamen katıldığım bir yorum, hattâ bazı noktalarda Windows 7'nin de XP'ye kıyasla üstünlükleri olsa da XP kült ve yoldaş işletim sistemi olup kullanıcı deneyimi noktasında adeta referans noktasıdır. Dediğiniz gibi sonrakiler (8'den itibaren 11'e kadar/dahil) hepsi kullanıcı düşmanı ve leş sürümlerdir. Sebebi Microsoft'un doymak bilmemek üzere devasa paralar kazanma isteği nedeniyle kullanıcıya işletim sistemini istediği gibi kullanma özgürlüğü vermemesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2024; 23:36:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saatten sonra hiç kimse Windows 12 çıkmadan Windows 10'u bırakmaz. Windows 10'a resmi desteğin kesilmesi bu durumu asla değiştirmez.
-
Yusuf bey provakatif video cekerek tık arttırıyor olmalı..
-
Halen Xp ve Windows 7 kullananlara birşey olmuyorsa 10 kullananlara da birşey olmayacaktır
-
İşletim Sisteminin Stabil Olmasını Engelleyen Demek Eski Dediğiniz İşlemciler. Böyle Düzensiz Çalışan İşlemcileri 2 Yıla Düşürürüm. ( İroni Yapıyorum )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MS tarihinin en kötü pisliğini yapıp w11 denen ucube sistemi çıkarıp millete zorla yeni pc almaya mecbur ediyor. Taş gibi işlemcileri çöp ediyor tpm artı uyumsuz işlemci deyip
W 10 a kadar ben dahil çok kişi güncel sistem çıkınca sevindi ama buna nasıl sevinilir ki
bu nasıl bir çakallık çözemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2024; 2:31:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X