Şimdi Ara

Bir DSG konusu da benden (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
7
Favori
13.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

quote:

quote:

Bi aracı korkarak sürmek nasıl bir duygu merak konusu.

Korktugumu yada korktugumuzu nereden cikardiniz?

Konu sahibi oldugum icin direkt olarak uzerime alindim.

Iyi niyetimle konu aciyorum, sonuclara bak:

1- Ben demistimciler
    2- Agladigimi zannedenler
    3- 8 veya 20 milyar verdigimi dusunenler
    4- Korkarak arac kullandigimi sananlar

5 numarayi merakla bekliyorum

Üstüne alınman normal fakat sana değil dsg kullananlar için geçerli benim söylediğim.

Henüz bin km olmamış a3'den bıçak kalkan sesleri geliyor, nasıl zorlasın o adam aracını yazık günah.

Şanslısın ki sorun yaşamadın henüz.

Ben zaten DSG kullanicisiyim.

A3'teki zirh ve kalkan sesleri 1km'deyken de gelecek 500.000 oldugunda da buna yapacak birsey yok. Arkadas herhalde surekli cam acik arnavut kaldirimda dolasiyor, yoksa o sesi duymaniza imkan yok, Ankara'daysaniz size bedava test imkani sunuyorum.

Sorun yasadigim icin baslik actim bu arada, sanirim senkronizasyonda bir sorun var?

Ha, bir de senli-benli konusma hakkini kim veriyor onu da bir ara aciklarsaniz sevinirim, fikirlerimi begenmeseniz de size gosterdigim sayginin hic degilse 10'da 1'ini gosterin.

'Kal Saglicakla"

Algıda problem olduğu ortada.Senli benli muhabet ayrı bir liseli ergen konusu.Uzun yıllardır bu forumdayım ve senide çok eski bilirim burda onun için kasmana gerek yok.

Başlık açmanın asıl konusu, sorun yaşayıpta 10-15bin tl zarar etmeden işin içinden çıkman bence.İyi ki zarar etmedin üzülürdüm adına.

Sağdan soldan duyduğumu değil gördüklerimi yazarım forumda, onun için a3'ün seslerini kendim duyuyorum normal yolda.Bu herif nasıl güvensin şanzımanına benim demek istediğim bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Korktugumu yada korktugumuzu nereden cikardiniz?

Konu sahibi oldugum icin direkt olarak uzerime alindim.

Iyi niyetimle konu aciyorum, sonuclara bak:

1- Ben demistimciler
    2- Agladigimi zannedenler
    3- 8 veya 20 milyar verdigimi dusunenler
    4- Korkarak arac kullandigimi sananlar

5 numarayi merakla bekliyorum

Üstüne alınman normal fakat sana değil dsg kullananlar için geçerli benim söylediğim.

Henüz bin km olmamış a3'den bıçak kalkan sesleri geliyor, nasıl zorlasın o adam aracını yazık günah.

Şanslısın ki sorun yaşamadın henüz.

Ben zaten DSG kullanicisiyim.

A3'teki zirh ve kalkan sesleri 1km'deyken de gelecek 500.000 oldugunda da buna yapacak birsey yok. Arkadas herhalde surekli cam acik arnavut kaldirimda dolasiyor, yoksa o sesi duymaniza imkan yok, Ankara'daysaniz size bedava test imkani sunuyorum.

Sorun yasadigim icin baslik actim bu arada, sanirim senkronizasyonda bir sorun var?

Ha, bir de senli-benli konusma hakkini kim veriyor onu da bir ara aciklarsaniz sevinirim, fikirlerimi begenmeseniz de size gosterdigim sayginin hic degilse 10'da 1'ini gosterin.

'Kal Saglicakla"

Algıda problem olduğu ortada.Senli benli muhabet ayrı bir liseli ergen konusu.Uzun yıllardır bu forumdayım ve senide çok eski bilirim burda onun için kasmana gerek yok.

Başlık açmanın asıl konusu, sorun yaşayıpta 10-15bin tl zarar etmeden işin içinden çıkman bence.İyi ki zarar etmedin üzülürdüm adına.

Sağdan soldan duyduğumu değil gördüklerimi yazarım forumda, onun için a3'ün seslerini kendim duyuyorum normal yolda.Bu herif nasıl güvensin şanzımanına benim demek istediğim bu.

Pekala, ufak gerginligi bir kenara atip esas konuya gelelim.

Simdi demin dedin ki insanlar araci korkarak suruyor, boyle bir durumun sahsen bende olmadigini belirttim, cunku mesajinda alinti yoktu ve direk benim konumda yazilmisti, o yuzden hakli veya haksiz uzerime alindim bir surucu olarak.

DSG'nin sorunlarini zaten tartismiyoruz artik, bu sorunlar nelere yol aciyor, olasi maliyetler nedir, ben bunun bilgilendirmesini yapmaya calisiyorum, zaten son derece iyi niyetle acilmis bir konuda neden hala uzerime geliniyor veya kullanicilar olarak hakarete ugruyoruz cozebilmis degilim, zannimca 3-5 liseli fanatigin faturasi benim gibilere cikariliyor, varsin olsun artik ne yapalim.

Ucuncu olarak da, hocam o sangirtu, sungurtu seslerini yemin ederek soyluyorum, cam acik, bozuk yolda veya kasiste ilerliyorken duyabilirsiniz. Obur turlu, hele audi gibi yalitimi kuvvetli bir aracta zaten iceri bu ses siziyorsa arac komple hatali, sahibi direk dava acsin diyorum. (ciddiyim)

Bunun yanisira, aman surekli sorun cikartir mi, isinir mi, ses yaparmi bilmemne gibi sorular soran insanlarin "uzak durmasi gereken bir sanziman tipi zaten DSG."

Sorunsuzluk isteyen direk Toyota Auris 1.6 atmosferik motor, Multidrive S'ini alacak, 20 sene yagini suyunu koyup bincek. Premium isteyen de 116i veya A180 alcak.

Bunlari yazinca fanatik ilan ediliyorum iste...

• @janjan; kılıc kalkan ekibinin bir üyesi ben sayılırım. Zaten Audi'deki ses problemini ilk ben dile getirdim, ardından sorun yaşayan diger arkadaşlarda araçlarında bir anormalliğin olduğunun farkına varip sorunlarını söylediler, hatta bir Üye bunu video ile desteklemişti. Siz korkmuyor olabilirsiniz ancak biz korkabiliyoruz :( Ayrıca "cam acikken duyabilirsiniz öbür türlü imkanı yok" demişsiniz ancak bunun icin cami hep kapalı mı tutmamız gerekiyor ya da bunun bir problem olmadığına kendimizi inandirmak, bir nevi kafasını kuma gömen devekusu olmak :)) Sozlerim kesinlikle tartışma yaratmak veya durumu olumsuz sürece sürükleyecek niyet taşımıyor. Olayı artık dalgaya almaya başlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 2 Eylül 2013; 18:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

@janjan; kılıc kalkan ekibinin bir üyesi ben sayılırım. Zaten Audi'deki ses problemini ilk ben dile getirdim, ardından sorun yaşayan diger arkadaşlarda araçlarında bir anormalliğin olduğunun farkına varip sorunlarını söylediler, hatta bir Üye bunu video ile desteklemişti. Siz korkmuyor olabilirsiniz ancak biz korkabiliyoruz :( Ayrıca "cam acikken duyabilirsiniz öbür türlü imkanı yok" demişsiniz ancak bunun icin cami hep kapalı mı tutmamız gerekiyor ya da bunun bir problem olmadığına kendimizi inandirmak, bir nevi kafasını kuma gömen devekusu olmak :)) Sozlerim kesinlikle tartışma yaratmak veya durumu olumsuz sürece sürükleyecek niyet taşımıyor. Olayı artık dalgaya almaya başlıyoruz.

Oncelikle gecmis olsun.

Bende kilic kalkan timindeyim bu arada, ama sozlerim yanlis anlasilmis. var oldugu tartismasiz gercek bir durumu gozardi etmeye cabalamiyorum, bilakis kendi gozlemlerimi aktariyorum, yani gercekten ne olursa olsun durust olmak zorundayim.

Camim kapaliyken, ve bozuk yolda degilken bende o sesler gelmiyor. Ankara'dayim denemesi bedava diyorum, PM'den numarami veriyim diyorum arkadaslar daha ne yapabilirim sizler icin?

Videoyu bilerek onermiyorum, cunku kaliteli bir videoda bile bahsedilen sesler duyulmayabilir (kendi argumanlarimin lehine olsa dahi), bu da durust bir yaklasim icermez.

Ha benim onerim nedir? Bu sesler kimi kullanicilar icin katlanilmayacak duzeyde olabilir, sahsen beni rahatsiz etmiyor, eger rahatsiz iseniz araci ne yazik ki satmak durumundasiniz...Cunku DSG'deki kavrama ve mekatronik problemlerini cozseler dahi o zirh-sovalye seslerine el atacaklarini hic zannetmiyorum. Bunu da sorunu gozardi ettigimden degil, adamlarin boyle bir ise kalkismayacagini -uzulerek- soyluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 2 Eylül 2013; 19:30:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

Onu vag dışında araç kullananlara sormak lazım, yanlış yerdesiniz. Dsg araç ile dağda bayırda trophy ve hafif off road takılıyorum, henüz bir soruna rastlamadım. Vw lerde yürüyen aksam çok sağlamdır internette dolaşan dingili kırık feyk bir jetta fotosu dışında yolda kalanı da yoktur.

Gecen sene kemerburgazda isooff un duzenledıgı off road Yarışları'na tanıtım amaçlı 2 adet off roada hazırlanmış amarok test aracı getırıldı . Gün sonunda 2 sıde cekıcıyle alandan ayrıldı araçlarda duydugum kadarıyla sanzıman ve dört ceker sorunu yaşanmış .. Bızzat bırebır sahıt oldugum bir olay. Off roadculara amarokları tanıtmak ıcın getıryorlar ve ıkısıde cekıcının üstünde gıdıyor , ww hakkında baskada yoruma gerek yok ..

• Size de gecmis olsun. Daha ileri gitmesin de ses olarak kalsın. Konforu,performansı, ekonomisi icin çekmeye deger ama nereye kadar? Umarım bunu çözerler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Size de gecmis olsun. Daha ileri gitmesin de ses olarak kalsın. Konforu,performansı, ekonomisi icin çekmeye deger ama nereye kadar? Umarım bunu çözerler..

Bir daha sorun ciktiginda, para istedikleri anda bende satisa cikartirim muhtemelen araci...

Cekmeye deger ama gercekten nereye kadar? Birkac yil icinde forumca anlayacagiz durumu...
  • quote:

quote:

@janjan; kılıc kalkan ekibinin bir üyesi ben sayılırım. Zaten Audi'deki ses problemini ilk ben dile getirdim, ardından sorun yaşayan diger arkadaşlarda araçlarında bir anormalliğin olduğunun farkına varip sorunlarını söylediler, hatta bir Üye bunu video ile desteklemişti. Siz korkmuyor olabilirsiniz ancak biz korkabiliyoruz :( Ayrıca "cam acikken duyabilirsiniz öbür türlü imkanı yok" demişsiniz ancak bunun icin cami hep kapalı mı tutmamız gerekiyor ya da bunun bir problem olmadığına kendimizi inandirmak, bir nevi kafasını kuma gömen devekusu olmak :)) Sozlerim kesinlikle tartışma yaratmak veya durumu olumsuz sürece sürükleyecek niyet taşımıyor. Olayı artık dalgaya almaya başlıyoruz.

Oncelikle gecmis olsun.

Bende kilic kalkan timindeyim bu arada, ama sozlerim yanlis anlasilmis. var oldugu tartismasiz gercek bir durumu gozardi etmeye cabalamiyorum, bilakis kendi gozlemlerimi aktariyorum, yani gercekten ne olursa olsun durust olmak zorundayim.

Camim kapaliyken, ve bozuk yolda degilken bende o sesler gelmiyor. Ankara'dayim denemesi bedava diyorum, PM'den numarami veriyim diyorum arkadaslar daha ne yapabilirim sizler icin?

Videoyu bilerek onermiyorum, cunku kaliteli bir videoda bile bahsedilen sesler duyulmayabilir (kendi argumanlarimin lehine olsa dahi), bu da durust bir yaklasim icermez.

Ha benim onerim nedir? Bu sesler kimi kullanicilar icin katlanilmayacak duzeyde olabilir, sahsen beni rahatsiz etmiyor, eger rahatsiz iseniz araci ne yazik ki satmak durumundasiniz...Cunku DSG'deki kavrama ve mekatronik problemlerini cozseler dahi o zirh-sovalye seslerine el atacaklarini hic zannetmiyorum. Bunu da sorunu gozardi ettigimden degil, adamlarin boyle bir ise kalkismayacagini -uzulerek- soyluyorum.

dsg 7 ileri kuru tipteki sorunların bazıları şanzımanın yapısı değişmeden çözülemez

satıp kurtulmak da çözüm değil onu da alacak birileri var

en iyisi sıfır alacak olanları uyarmak

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

Oncelikle gecmis olsun.

dsg 7 ileri kuru tipteki sorunların bazıları şanzımanın yapısı değişmeden çözülemez

Arac yetkili servis disinda bir yere girmedi, periyodik bakimlari duzenli yapiliyor

Serviste kayitlari mevcut,

Internette aratildigi zaman milyonlarca DSG basligi ortaya cikiyor.

Butun bunlara ragmen bictigim potansiyel fiyata biri almak isterse neden mani olayim? Alip hurdaya mi goturelim? Yakalim mi?

Burda butun iyi niyetimle konu acmama ragmen hala 'art niyet' arama pesindesin anlasilan... Birsey demiyorum artik sizin ifade ozgurlugunuz sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 2 Eylül 2013; 20:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

quote:

quote:

Onu vag dışında araç kullananlara sormak lazım, yanlış yerdesiniz. Dsg araç ile dağda bayırda trophy ve hafif off road takılıyorum, henüz bir soruna rastlamadım. Vw lerde yürüyen aksam çok sağlamdır internette dolaşan dingili kırık feyk bir jetta fotosu dışında yolda kalanı da yoktur.

Gecen sene kemerburgazda isooff un duzenledıgı off road Yarışları'na tanıtım amaçlı 2 adet off roada hazırlanmış amarok test aracı getırıldı . Gün sonunda 2 sıde cekıcıyle alandan ayrıldı araçlarda duydugum kadarıyla sanzıman ve dört ceker sorunu yaşanmış .. Bızzat bırebır sahıt oldugum bir olay. Off roadculara amarokları tanıtmak ıcın getıryorlar ve ıkısıde cekıcının üstünde gıdıyor , ww hakkında baskada yoruma gerek yok ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oncelikle gecmis olsun.

Arac yetkili servis disinda bir yere girmedi, periyodik bakimlari duzenli yapiliyor

Serviste kayitlari mevcut,

Internette aratildigi zaman milyonlarca DSG basligi ortaya cikiyor.

Butun bunlara ragmen bictigim potansiyel fiyata biri almak isterse neden mani olayim? Alip hurdaya mi goturelim? Yakalim mi?

Burda butun iyi niyetimle konu acmama ragmen hala 'art niyet' arama pesindesin anlasilan... Birsey demiyorum artik sizin ifade ozgurlugunuz sonucta

Yanlış anlamışsın ben yak demedim

çinde ve japonyada ,vosvos dsg li araçları niçin topluyor biliyor musun???

• quote:

quote:

quote:

Bunu da yeni duyuyorum. Gerçekten yorumsuz paylaşmak yeterli...

Bakalım ilerleyen zamanlarda VAG grubu bize ne gibi süprizler sunacak.

• Avrupadaki araçlarin çogunlugunun otomatik oldugu ve artik Turkiyede bile otomatigin rahatligi kesfedilmis ve birincil tercih otomatikten yana oluyorken otomotiv devinin yaptigi dizayn,muhendislik hatasina bakar misin. Eyvah kandirildik:)

VW grup hakkinda yorum yaparken lutfen asagidaki linki inceleyin arkadaslar, fabrika sayisi,calisan sayisi, ciro v.b... Konustugumuz firma Sang Yong degil.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_grubu

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

quote:

Asya iklim ve trafik koşulları dsg yi bozuyor açıklaması yapan bir firmadan herşeyi beklerim

http://indianautosblog.com/2013/05/vws-dsg-problems-with-asian-climate-75182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 2 Eylül 2013; 23:27:55 >

• Konu icinde yorum yapanlar belirli vag dusmanlari

İsin ozu kavrama degisimi bir ariza degildir bence

Manuel bir aracin baski balatasinin bitmesi gibi dusunmek lazim

Sonucta cebimizden cikan bir para yok varsin vag dusunsun

• Bence bal gibi arıza...

DH içinde kadar yazan, yorum yapan üye var. Gözardı edilemez.

"Banane benim işim görülüyor yaa, çok da sıkarsa satar geçerim alan düşünsün" cüler bıraksın artık bu işleri.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Asya iklim ve trafik koşulları dsg yi bozuyor açıklaması yapan bir firmadan herşeyi beklerim

http://indianautosblog.com/2013/05/vws-dsg-problems-with-asian-climate-75182

Kaprisliymiş, yorulmaya, sıcağa, neme gelemezmiş.

Yazııık! Pek üzücü...

• quote:

Bence bal gibi arıza...

"Banane benim işim görülüyor yaa, çok da sıkarsa satar geçerim alan düşünsün" cüler bıraksın artık bu işleri.

'Ariza' oldugu konusuna katiliyorum.

Firmanin herhangi bir maliyet cikartmamasi da zaten yapilmasi gereken oldugu icin ortada takdir edilecek birsey de gormuyorum, araci ikinci el olarak galerinin birinden almis olsam ve garantisi bitmis olsa neyse...

Bu arada, Full Life policemi inceledim demin (ozellikle sizin icin )

01.01.2010 tarihinde tam olarak "842.00 TL" odeme yapmisiz, ek iki yillik uzatma icin.

Butun maddeleri de teker teker okudum, sanziman veya kavramasiyla ilgili parcalar -ek garanti(yada sigorta) kapsamina dahil gozukuyor...

Basima gelen olayda ek garantim olmasaydi muhtemelen 170 tl iscilik ucreti alinacagini beyan ettiler (ama kesin bilgi degil). Arastirdigim kadariyla, en son model kavrama setinden takilmis (140C). Ucuncu nesil diye geciyor (yine emin degilim)

Aracta son durum: Vites gecisleri, ilk alindigi zamana gore bile daha hizli, yokusta geriye kacirmasi cok hafif azalmis duzeyde (ama hala ciddi bir kacirma soz konusu), yakit tuketiminde bir degisiklik yok (fabrika verilerine uygun gidiyor hala), titreme sorunu sona ermis durumda.

Arac tam olarak trafige cikali 2 yil ve 10.ayini doldurdu, km'si de 29.500. Neredeyse her gun kisa mesafe kullaniliyor (tamamen Ankara) ama sehir ici cok fazla trafige girmiyor, bu arada kullanma kilavuzunu da bayagi kurcaladim. DSG'nin asiri isinmasi durumunda gercekten kenara cekmenizi ve motoru durdurmanizi oneriyor. Neyse ki basima gelmedi henuz.

Bu arada samimi olarak soyluyorum, biz bu araci en az 8(bilemediniz 10) sene kullanmak maksadiylan aldik. 3 sene doldu sayilir. Yani bir 5yil(yada 7) kullanmayi planliyoruz, hesaplarima gore de 10 yillik kullanimimiz sonucunda yaklasik 100-110.000km ye gelmis olacak, yani km olarak omrunu olcemeyecegim ama 8-10 yillik kullanim ve dayanim suresini birebir gozlemleme imkanim olacak, zaten aractaki en ufak problemi bile burda paylasiyorum, belki bir sonraki nesil Beetle DSG'ler sizi tavlayabilir

Bakarsiniz, VW grubu da CVT'ye gecis yapar Aslinda en guzeli, DSG'yi birakip 8-ileri tork konvertorlu otomatik sanzimana gecis yapmalari olurdu... 1.4 litre tek turbolu (kompresorsuz) 122hp'lik motorla cok guzel bir uyum saglanirdi diye dusunuyorum.

Neyse, bilgilendirmem simdilik bu kadar hocam saygilar

• quote:

quote:

Bence bal gibi arıza...

'Ariza' oldugu konusuna katiliyorum.

Firmanin herhangi bir maliyet cikartmamasi da zaten yapilmasi gereken oldugu icin ortada takdir edilecek birsey de gormuyorum, araci ikinci el olarak galerinin birinden almis olsam ve garantisi bitmis olsa neyse...

Bu arada, Full Life policemi inceledim demin (ozellikle sizin icin )

01.01.2010 tarihinde tam olarak "842.00 TL" odeme yapmisiz, ek iki yillik uzatma icin.

Butun maddeleri de teker teker okudum, sanziman veya kavramasiyla ilgili parcalar -ek garanti(yada sigorta) kapsamina dahil gozukuyor...

Basima gelen olayda ek garantim olmasaydi muhtemelen 170 tl iscilik ucreti alinacagini beyan ettiler (ama kesin bilgi degil). Arastirdigim kadariyla, en son model kavrama setinden takilmis (140C). Ucuncu nesil diye geciyor (yine emin degilim)

Aracta son durum: Vites gecisleri, ilk alindigi zamana gore bile daha hizli, yokusta geriye kacirmasi cok hafif azalmis duzeyde (ama hala ciddi bir kacirma soz konusu), yakit tuketiminde bir degisiklik yok (fabrika verilerine uygun gidiyor hala), titreme sorunu sona ermis durumda.

Arac tam olarak trafige cikali 2 yil ve 10.ayini doldurdu, km'si de 29.500. Neredeyse her gun kisa mesafe kullaniliyor (tamamen Ankara) ama sehir ici cok fazla trafige girmiyor, bu arada kullanma kilavuzunu da bayagi kurcaladim. DSG'nin asiri isinmasi durumunda gercekten kenara cekmenizi ve motoru durdurmanizi oneriyor. Neyse ki basima gelmedi henuz.

Bu arada samimi olarak soyluyorum, biz bu araci en az 8(bilemediniz 10) sene kullanmak maksadiylan aldik. 3 sene doldu sayilir. Yani bir 5yil(yada 7) kullanmayi planliyoruz, hesaplarima gore de 10 yillik kullanimimiz sonucunda yaklasik 100-110.000km ye gelmis olacak, yani km olarak omrunu olcemeyecegim ama 8-10 yillik kullanim ve dayanim suresini birebir gozlemleme imkanim olacak, zaten aractaki en ufak problemi bile burda paylasiyorum, belki bir sonraki nesil Beetle DSG'ler sizi tavlayabilir

Bakarsiniz, VW grubu da CVT'ye gecis yapar Aslinda en guzeli, DSG'yi birakip 8-ileri tork konvertorlu otomatik sanzimana gecis yapmalari olurdu... 1.4 litre tek turbolu (kompresorsuz) 122hp'lik motorla cok guzel bir uyum saglanirdi diye dusunuyorum.

Neyse, bilgilendirmem simdilik bu kadar hocam saygilar

Teşekkürler Can.

İnşallah ek garanti ve iyi niyet bitene kadar, duruma hassasiyetle eğilip ciddi bir çare bulurlar da sorun yaşamak zorunda kalmazsın.
    Gerçi, bir temennimiz bir tek sana değil sorunla yüzleşmesi muhtemel olan herkese.

Bende son aldığım aracı 4-5 yıl kullanmak üzere aldım. Şimdilik herhangi bir sorunu yok.
    Görünüşe ve gidişata göre, araba değiştirmekte pek iyi bir durum olarak gözükmemeye başladı.
    Nakit'i elde tutmak, borçlanmamak ve faiz ödememek bu dönem için pek iyi değil, diye düşünüyorum.

Bakalım! şimdi en mantıklı durum mevcut araç ile devam etmek.

• Sormayin... Bende krediye girip yeni Leon alma arifesindeydim...

Dun gece zam yedi (opsiyonel donanimlar da zamlandi), kur cosmus gidiyor.

Yok dedim alincak gibi degil, Ocak-1998 trafige cikisli, LPG'siz 154.000km'deki duz vitesli ortalama 6.7litre(fabrika verisi ama tutturmak imkansiz) tuketimli Polo 1.4 100hp Sportline Manuel (5-ileri) ile yola devam

Arada sorun cikartsa bile yillik vergisi 99 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 3 Eylül 2013; 2:07:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.