Şimdi Ara

Bir EFSANEYDİ Senle Beraber olmak NOKIA 8910

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar herkese merhaba. NOKIA 8910 cep telefonumu artık satıyorum. Sebebi ihtiyaç falan değil 8800sirocco var şimdi bende ikinci bir 8800 sirocco ile takas bile olabilir
    Forumda dileyen arkadaş ucuza ve karizması bol olan bu cihaza sahip olmak ister diye düşündüm. Telefonumun özelliklerini belirteyim ;

1- Nokia 8910 modelidir. V 04.02 NHM-4 25.10.2002 üretimi made in Finland
    2- %100 Orjinal Titanium kasadır. siyah renklidir.kasasındaki imei no ile telefon özelliklerindeki imei no aynıdır.
    3- Titreşim , Mikrofon , Çekim problemi, Şarj sorunu vs problemi yoktur.
    4- Asansör konusuna gelince telefonum ,piyasadaki diğer 8910 larda görülen kendiliğinden açılma titrerken açılma cepte açılma sallanma problemi olmayan son derece sağlam kızağa sahip 8910 dur.
    Tırnaklardan herikiside aktifdir. Telefonun kafa kısmını elinizle sağa veya sola hafif iteleseniz bu tırnaklardan kurtulup kendiliğinden asansör açılır 8910 ların çoğunda bu sorun vardır.
    Ama benim telefonumda asla öyle bi sorun yok sapasağlam.

Bu kadar çok övüp göklere çıkaracak da değilim az kusuruda olsun sonuçta ikinci el ve 6-7 yıllık cihaz
    Bataryası orjinal değildir çelik batarya almıştım onu kullanıyorum 2-3 gün rahat gidiyor.
    Asansörün açılış hızını merak edenler ilk günkü gibi elbette değil ama gayet ideal diyebilirim.yavaş değil çok hızlıda değil.
    Mikrofonunda az miktar cızırtı var kimseyi kandırmak istemem.fakat şunu açıkça söyleyebilirimki bu sürekli olan bişey değil arada bi yapıyo ve geçiyo

FOTOĞRAFLARI EN NET ŞEKİLDE ÇEKMEYE ÇALIŞTIM. HERŞEYİYLE KARŞINIZDA NOKİA 8910
    Fiyat olarak ne desem bilmiyorum görücüye çıksın hele bakalım ne hakedecek. Herkese iyi alışverişler arkadaşlar

FİYAT 120 TL saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hb_kosovali -- 12 Aralık 2009; 1:32:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Konyalı hemşerim fiyat belirtmek zorunlu diye biliyorum bir fiyat belirtte ona göre teklif atayım
  • süper aanlatmışsın iyi ballandırmışsın. ağzımızın suyu atı ama fiyat yok be hacı :)
  • herzaman isteyip hiç alamadıgım tellerden biri daha
  • pm ler cevaplandı satışa devam

• pm
  • tekrar pm hayırlısı ise alıyorum edit :tarafımdan havalesi yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs875 -- 21 Aralık 2009; 0:13:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasa orjinal
  • evet arkadaşlar telefon cs875 arkadaşımıza satılmıştır. güle güle kullansın. referansım olacak inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.