Şimdi Ara

BİR EKRAN İKİ OYUNCU İLE OYNANAN OYUNLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek pc ve 207 ekran lcd ile iki kişinin birlikte oynıyacağı oyunlar arıyorum....bildiklerinizi yazarsanız teşekkür ederim...aksiyonlar tercihimdir..

• Unofficial olarak PC'a portlanan Half-life:Decay var.
  • Spor oyunları, Worms,dövüş oyunları vb.
  • Lego oyunları ve Bionic Commando Rearmed.
  • Böyle tavsiye soran arkadaşlara önerdiğim bir "index" sitesi var, burada da paylaşayım..www.co-optimus.com/system/4/pc.html

Oradaki ikonlardan hangi oyun split-screen / local görebilirsin
  • Little Fighter'i dene bir istersen minik ama cok eglenceli
  • Fifa serisi, pes serisi, MK4, Spider-Man - Friend or Foe, Fantastic 4, Spiderman ultimate alliance, street fighter IV, NFS2, The Lord Of The Rings Return Of The King ;) pes hariç hepsini bizzat denedim
  • illa aynı ekranmı gerekli co-op half life oynamanı öneririm süper zevkli oluyor biz yazın köyde kuzenimle hep böyle yaptık...
  • nf3 vardı:D
  • Worms 4 Mayhem çok eğlenceli gerçekten.
  • teşekkürler...
  • 207 ekran mı?
  • street racing syndicate diye araba yarışı var. gayet de zevkli oluyor. Ben oynuyorum arkadaşlarla benim pcde. bi araştır istersen. nfs underground 2 tarzı

aha işte bu oyun

BİR EKRAN İKİ OYUNCU İLE OYNANAN OYUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 25 Kasım 2009; 20:04:37 >
  • legonun bütün serilerini arkadaşla oynadım ve inanılmaz eğlendim...şiddetle tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

207 ekran mı?

pardon 107 olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksay66

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

207 ekran mı?

pardon 107 olucak

107 ekran tv'in varsa ps3 veya xbox360 oyna. Hem coop oyunlarda konsollar daha iyidir. PC, RPG'cilerin işi
  • joypad varsa Unreal Torunament 3 bile oynarsın ;)
  • modern warfare 2 co-op da da sanırım böle bişey var diye duymuştım ama yanılıor olabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.