Bildirim
BİR EKRAN İKİ OYUNCU İLE OYNANAN OYUNLAR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Unofficial olarak PC'a portlanan Half-life:Decay var. -
Spor oyunları, Worms,dövüş oyunları vb. -
Lego oyunları ve Bionic Commando Rearmed. -
Böyle tavsiye soran arkadaşlara önerdiğim bir "index" sitesi var, burada da paylaşayım..www.co-optimus.com/system/4/pc.html
Oradaki ikonlardan hangi oyun split-screen / local görebilirsin -
Little Fighter'i dene bir istersen minik ama cok eglenceli -
Fifa serisi, pes serisi, MK4, Spider-Man - Friend or Foe, Fantastic 4, Spiderman ultimate alliance, street fighter IV, NFS2, The Lord Of The Rings Return Of The King ;) pes hariç hepsini bizzat denedim -
illa aynı ekranmı gerekli co-op half life oynamanı öneririm süper zevkli oluyor biz yazın köyde kuzenimle hep böyle yaptık... -
nf3 vardı:D -
Worms 4 Mayhem çok eğlenceli gerçekten. -
teşekkürler... -
207 ekran mı? -
street racing syndicate diye araba yarışı var. gayet de zevkli oluyor. Ben oynuyorum arkadaşlarla benim pcde. bi araştır istersen. nfs underground 2 tarzı
aha işte bu oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 25 Kasım 2009; 20:04:37 > -
legonun bütün serilerini arkadaşla oynadım ve inanılmaz eğlendim...şiddetle tavsiye ederim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
207 ekran mı?
pardon 107 olucak -
quote:
Orijinalden alıntı: saksay66
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
207 ekran mı?
pardon 107 olucak
107 ekran tv'in varsa ps3 veya xbox360 oyna. Hem coop oyunlarda konsollar daha iyidir. PC, RPG'cilerin işi -
joypad varsa Unreal Torunament 3 bile oynarsın ;) -
modern warfare 2 co-op da da sanırım böle bişey var diye duymuştım ama yanılıor olabilirim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X