Baştan başlayarak sorunu anlatıyorum inş. bi çare bulabiliriz
1.gün= Oyunda hiç bir sorun yok,her günkü gibi kasıyoruz 2.gün= Bilgisayarı açtıgımda saatin ve tarihin kendiliğinden değiştiğini fark ettim,düzeltmek için ''güncelleştir'' e tıkladım baktım olmuyor ,el ile ayarlayp güncelleştirmeyi kapadım 3.gün=launcher açtım karşıma ''Connection to server has ended.Please try again later''. hatası çıktı 4-5 defa sroyu silip tekrar kurdum,etc deki dosyaları sildim,virüs taraması yaptım amaa değişen birşey olmadı durum hala aynı
Saat olayı olarak benim başmada geldi xp atmak zorunda kaldım imkanın varsa at derim
quote:
Orijinalden alıntı: emin_81
Saat olayı olarak benim başmada geldi xp atmak zorunda kaldım imkanın varsa at derim
sorun saatten kaynaklanıyorsa 1dk düşünmemde acaba saatten mi:S
Bios Pilinden kaynaklanıyor, ana kartın üstünde ufak bir pil göreceksin, onu değiştirdiğinde pc kapanıp açmalardaki saatin bozulması problemi kalkar.
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Bios Pilinden kaynaklanıyor, ana kartın üstünde ufak bir pil göreceksin, onu değiştirdiğinde pc kapanıp açmalardaki saatin bozulması problemi kalkar.
iLhan İşi biLiyor
BilgisayarcıLar Git Bios Pili Al zaten 3-5 Tl bişey :) değiştirmeyi büyük ihtimalle Yapabilirsin -.- Yoksa Bilgisayarcıya götür Değiştirsinler..
quote:
quote:
Benm sorunum saatle pek değil,saate telefondanda bakarım ama bios pilini değiştirdimi sroya girerken verdiği internet yok hatasını gene verir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme