Şimdi Ara

bir el atında halledelim^_^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baştan başlayarak sorunu anlatıyorum inş. bi çare bulabiliriz

1.gün= Oyunda hiç bir sorun yok,her günkü gibi kasıyoruz
    2.gün= Bilgisayarı açtıgımda saatin ve tarihin kendiliğinden değiştiğini fark ettim,düzeltmek için ''güncelleştir'' e tıkladım baktım olmuyor ,el ile ayarlayp güncelleştirmeyi kapadım
    3.gün=launcher açtım karşıma ''Connection to server has ended.Please try again later''. hatası çıktı
    4-5 defa sroyu silip tekrar kurdum,etc deki dosyaları sildim,virüs taraması yaptım amaa değişen birşey olmadı durum hala aynı

• Saat olayı olarak benim başmada geldi xp atmak zorunda kaldım imkanın varsa at derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_81

Saat olayı olarak benim başmada geldi xp atmak zorunda kaldım imkanın varsa at derim

sorun saatten kaynaklanıyorsa 1dk düşünmemde acaba saatten mi:S
  • Bios Pilinden kaynaklanıyor, ana kartın üstünde ufak bir pil göreceksin, onu değiştirdiğinde pc kapanıp açmalardaki saatin bozulması problemi kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Bios Pilinden kaynaklanıyor, ana kartın üstünde ufak bir pil göreceksin, onu değiştirdiğinde pc kapanıp açmalardaki saatin bozulması problemi kalkar.

iLhan İşi biLiyor

BilgisayarcıLar Git Bios Pili Al zaten 3-5 Tl bişey :) değiştirmeyi büyük ihtimalle Yapabilirsin -.- Yoksa Bilgisayarcıya götür Değiştirsinler..
  • quote:

Bios Pilinden kaynaklanıyor, ana kartın üstünde ufak bir pil göreceksin, onu değiştirdiğinde pc kapanıp açmalardaki saatin bozulması problemi kalkar.

• quote:

Benm sorunum saatle pek değil,saate telefondanda bakarım ama bios pilini değiştirdimi sroya girerken verdiği internet yok hatasını gene verir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.