quote:Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` Kendinize iyi bakın. Babam yarın neti kapatacağını söyledi Sağlıcakla kalın. Sizi özlicem Ahah icimizi karartin Bu sabahta bnde annmle tartistim bu son ayim gibi geliyor
Elveda hocam kendine iyi bak cs hocam inş baban yazın tekrar baglatır interneti.. yoksa napıcam ben tek basıma
quote:Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` Kendinize iyi bakın. Babam yarın neti kapatacağını söyledi Sağlıcakla kalın. Sizi özlicem Aynısı benim içinde geçerli ben kendim kaldırıcam bu sefer össyi kazanmayı düşünüyorum..
Hepinize teşekkürler. Meğer ne çok sevenim varmış. Bu arada merak ettiğim konu. Ben varken Sxe 6.9 vardı. Bakalım tekrar gelirsem kaç olcak ? Allah'a Emanet Olun
quote:Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` Hepinize teşekkürler. Meğer ne çok sevenim varmış. Bu arada merak ettiğim konu. Ben varken Sxe 6.9 vardı. Bakalım tekrar gelirsem kaç olcak ? Allah'a Emanet Olun Görüşürük
quote:Orjinalden alıntı: Nymphetaminé Gittimi net/> "Dıııııııııt...Dııııııııt... Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor...Lütfen daha sonra tekrar arayınız... The person you have ..."
quote:Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` Kendinize iyi bakın. Babam yarın neti kapatacağını söyledi Sağlıcakla kalın. Sizi özlicem :s bzde senı ozlıcez baban ınternetı baglatır ıns. yenıden donrsın aramıza
quote:Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` Kendinize iyi bakın. Babam yarın neti kapatacağını söyledi Sağlıcakla kalın. Sizi özlicem okula gidiosan kapatır.var mı okul durumun?