Şimdi Ara

Bir erkeğin 20 yaşına kadar kız arkadaşı olmamışsa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Endustri meslekte kiz cevremiz yoktu dershane ve universitede konunu editleyecem

#rez
  • Olmadı olmayacak da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

Sen kendini kandır kardeş, düşün gençsin hayatında dert tasa yok, senin kadar tecrübesiz bir kızla ilk kez bazı duyguları tecrübe ediyorsun. Gelişimin için bile önemlidir bu, 20'sine kadar ilişki yaşamamış insanla yaşamış insanı kilometre öteden ayırabilirsin.

Sen gelmişsin, iş güçle uğraşırken, sorumluluklarla boğuşurken, senden önce farklı erkeklerle illa ki bir şeyler yaşamış kızlarla mutluluğu daha iyi yaşayacaksın diyorsun, güldürmeeeee.

Alıntıları Göster
    Iyide kari kizla devamli ugrasanlar 3 4 sene sonra şutlaniyor çünkü genelde bu tipler vasifsiz oluyor kizlarda o esnada eli ayagi duzgun belli bir geliri olan erkeklere kaçiyor belirli bir yaştan sonra.Bu arada emin ol senin sandigin gibi şeylerde yaşamiyor kizlar herkesle:) Senin gozunde tüm kizlar her erkekle işi pişiriyor

Para para para gerisi boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 23 Temmuz 2018; 17:46:16 >

• 96lıyım içerden bildiriyorum doğruluk payı var çok büyük bir değişim yaşamazsanız yolun sonu ya emrivaki boktan bi evlilik ya da forever handsome
  • Saçma. Evrim mi bu aw? Hayatta en iyileri kalıyormuş gibi cümleler. Liseden tanıdığım bir arkadaşımla üniversitede de aynı sınıftaydık. Yaşadığı sürece gayet hakimim. Adamın lisede sevgilisi falan olmadı sadece hoşlandığı bir kız vardı, onun da peşinden koşmadı. Üniversite ilk iki yılını gırgır şamatayla geçirdi. 22sinde bir kızla takılmaya başladı. O da kız da birbileri için tam jackpot oldu. Bir yıl boyunca o kızla arkadaş gibi takıldılar. Sonra utangaç bir şekilde birbirlerine karşı hisleri oluşmaya başladı. İnişler çıkışlar uzaklaşmalar yakınlaşmalar derken bir yıl daha geçti ve birbirlerine açılıp sevgili oldular. Çok geçmedi 5-6 ay sonra da nişanlandılar. Tahminimce yine 5-6 ay sonra da evlenirler.

edit: arkadaşımı yeriyor gibi olmasın ama tip 10 üzerinden 5.5/6 idi taş çatlasın. 110 küsür kiloydu (şu aralar zayıfladı da) ama adamın bir çizgisi, karakteri, özgüveni vardı. Bir yerden sonra imkan ve vesaitler dahilinde her şey mümkün. Olay tipti yaştı değil. Ergen değilsiniz atın şunu kafanızdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayonnaisse -- 23 Temmuz 2018; 18:13:43 >

• KIZ DEGILDIR O AVRATTIR KIZ OLSA YERINDE DURAMAZDIN
  • Hayatta kız arkadaşı yapmaktan başka bir amacım olmasaydı ben de senin gibi konu açardım.
  • iki meme yalayıp yutan kendini ilişki, karı kız uzmanı sanıyo bi de çok bilirmiş gibi konu açıyorlar
  • Bir erkeğin 20 yaşına kadar kız arkadaşı olmamışsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Iyide kari kizla devamli ugrasanlar 3 4 sene sonra şutlaniyor çünkü genelde bu tipler vasifsiz oluyor kizlarda o esnada eli ayagi duzgun belli bir geliri olan erkeklere kaçiyor belirli bir yaştan sonra.Bu arada emin ol senin sandigin gibi şeylerde yaşamiyor kizlar herkesle:) Senin gozunde tüm kizlar her erkekle işi pişiriyor

Para para para gerisi boş...

Alıntıları Göster
    bunu sen kime diyon yav, bizim sınıftaki yakışıklı, hiç yaşayamadıklarımızı yaşadı bir de benim yanımda gören arkadaşlarım tanıdı, bi dizide oynamış meğerse. SEN YAKIŞIKLI OL KARI KIZ, PARA PUL, ŞAN ŞÖHRET GERİSİ KOLAY

• Üniversitede ilk defa sevgilisi olan bir sürü arkadaşım var, boş yapıyorsun.
  • Bence de.İlerde olsa da kızlara karşı samimiyetin ve tecrüben olmuyor.
  • Neden bu forumda kız yok ama kızdan bahsediliyor?
  • Boş yapma burası abd değil okuyonuz gavur seylerini sonra burda agliyonuz
  • Mayonnaisse kullanıcısına yanıt
    Konu dışı çöplüğündeki elmas gibisin hocam bu değerli yorumun için teşekkürler :D
  • Lise 2 ye kadar asosyalin tekiydim. Kızlarla konuşmayı bilmezdim.

Lise 2de bi kızla tanıştım. O zamana kadar birsürü kızdan hoşlanmıştım ama bu bambaşkaydı. Gerçek aşk nedir diye sorarsınız onu örnek veririm. O da beni seviyordu ama uzun hikaye giremem ayrıntılara.

Şu anda lise 4 e geçiyorum, kızlarla rahat rahat konuşabiliyorum, samimi olduğum kız arkadaşlarım da var.

Sevgilim hiç olmadı, 15 yaşıma kadar asosyallikten olmadı, ondan sonra da sevecek birini bulamadım hala yok.

İşin kısası şu genellemeyi bırakın, bi arkadaşım var 1.85-1.90 asosyal değil yakışıklı daha sevgilisi olmadı bu işler genellemeyle olmuyor
  • üşengeç adamım bir kızla sürekli mesajlaşmamak, kafe köşelerinde sürünmemek için sevgilim olmadığı doğrudur. Ha tek gecelik çok oldu, sen bir kızla beraber olabilmek için 3-5 ayını harcarken ben tek gecede bardan kızı kaldırıyorum kızların tripleriylede uğraşmıyorum. Hadi eyvallah.
  • quote:

bunu sen kime diyon yav, bizim sınıftaki yakışıklı, hiç yaşayamadıklarımızı yaşadı bir de benim yanımda gören arkadaşlarım tanıdı, bi dizide oynamış meğerse. SEN YAKIŞIKLI OL KARI KIZ, PARA PUL, ŞAN ŞÖHRET GERİSİ KOLAY

Alıntıları Göster
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun normal siradan insanlardan bahsettik ünlü zaten durmadan sevgili değişiyor.

Senin acindan bakalim hepsi bir olmuyor zaten olsa model kadinlarla sevgili olursun.Hep eksitirsin kizlari.

Bak yakisikli ve kasli birisinden ornek vereyim sana;

Geleceğini düşünmeyip kiz düşündü okudugu bölümün gelecegi yoktu(universite mezunu). Bu olay daha yeni oldu adamin sevgilisi mezun olur olmaz 1 sene gecti bizimkisi is bulamayinca bildigin boynuzlandi kiz birden cekip gitti başkasiyla evlendi ee ne oldu? 5 sene iliski sahte cikti. Adamin psikolojisi yerle bir oldu.Birisi kasli yakisikli, birisi ise mühendis ayda 30k cepte kiz hangisine gider?Bu yuzden Üniversiteden sonra işin olmayacaksa erkek sap gibi ortada kaliyor:) Aci bir gerçek bu.Lise ve universitede kizla gezerken full yarin bir gun duzgun is bulamadiginda kiz boynuzu takiyor.Ve o devir ortadan kalkiyor.Ama kendisini gelistiren o muhendis ise elindekini kapabiliyor birden

Nededim sana hocam yine diyeyim istersen 200 kilo ol yuzun gözukmesin her şey PARA,PARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 23 Temmuz 2018; 20:24:2 >

• şans olacak bi insanda. lise 1de sınıftan ayrıldım tayin nedeniyle şehir değiştik eski sınıftaki kız msnden yazdı ben dahil tüm sınıf sana aşıktı dedi biri bile gelip açılmamış. 1 ay sonra 25 oluyorum bi kız eli bile görmedim be
  • quote:

O kadar sacma konusuyorsun ki senin adina utaniyorum.

Ask yasamak icin herkes orta yaslarina kadar calisip zengin mi olmali? Biz lisedeyken tum okula geciren o yakisikli arkadaslarin gucu nereden geliyor? Onlar hala gecirmeye devam ediyor cunku yakisiklilar. Onlarin gencliklerinde yasadiklari saf ve masum asklari sen 40 yasinda bekle bulursun.

Alıntıları Göster
    Hic laf anlatma kardes bu insanlar mavi hapi yutmus normie cuck olmuslar hicbir seyden haberleri yok. Yazik bu ulkenin saftirik erkeklerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 24 Temmuz 2018; 1:14:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.