Şimdi Ara

Bir erkeğin 20 yaşına kadar kız arkadaşı olmamışsa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneniz, Kız kardeşiniz 20 yaşına kadar biriyle çıkmasını uygun görüyorsanız sizde uygun görün. İnsan nasılsa onada öyle bir eş düşer.
  • Cok düşünüyorsunuz salın biraz akışına bırakın. Konumunuzdan memnun degılsenız de kendınızı degıstırmeye calısın biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

şans olacak bi insanda. lise 1de sınıftan ayrıldım tayin nedeniyle şehir değiştik eski sınıftaki kız msnden yazdı ben dahil tüm sınıf sana aşıktı dedi biri bile gelip açılmamış. 1 ay sonra 25 oluyorum bi kız eli bile görmedim be
    Tip lazım üstad tip
  • kızlara açılma yaşı erkekten erkeğe değişir.kimi erkek sosyal ortamı kızlı ortamları 20 yaşından sonra bulur.20 yaşından sonra kızlara açılır.üniversiteydi spor salonuydu vs. kimisi erken açılır kızlara.bütün erkekleri genelleme yaparak sınır 20 yaştır demek çok yanlış.her erkek aynı yaşta aynı olgunlukta olmaz.kimi erkekler 20 yaşından önce olgunlaşır.kimisi 20 yaşında olgunlaşır.o yaşlarda kızlara açılır.kızlara açılma olgunlukla alakalıdır ve olgunluk yaşıda erkekten erkeğe değişir.hem 20 yaşına kadar olmamışsa sonrasında niye olmasın ki? kızlar canavar mı yaratık mı korkulcak ne var hiç anlamıyorum
  • 21 yaşa kadar hiç olamadı sonrasında 3 tane oldu

Gayet yakışıklıyım, ama kendimi çirkin zannedip bakım yapmadığım için ve çekindiğim için olmadı.
    herşey özgüven arkadaşalr kendinize bakın ve güvenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perceptron -- 24 Temmuz 2018; 23:7:55 >
  • Boş bir konu sevgili işleri falan lisede başlıyor doğru diyosun ama meslek lisesi okuyan insanlarda var 20 yaş diye sınır koymuşsun kardeşim kendi kafana göre. Asıl 20 ile 27 yaş arası tam yaşlarıdır bu işlerin... Flörtleşmek sevgili olmak bu yaşlarda daha güzeldir.. Öbür türlüsü zaten ergen ilişkisi kardeşim.. Tabii lisede çok sevgilisi olmuş bir kişinin kızlar konusunda daha fazla tecrübesi olacaktır haliyle bu doğru ama sonradan kazanılabilir bu tecrübe.. Benim arkadaşım 20 yaşında çocuk bu sene sevgili yaptı mesela daha ilk defa yakışıklı bir çocuk bir de mavi gözlü falan.. Dışardan baksan bu çocugun daha önce çok kızla ilişkisi olmuştur dersin yani ama alakası yok. Biraz özgüvenli olacaksınız sadece karşındaki de bir insan kendinden üstün görmenin bir anlamı yok.. Sen erkeksin kardeşim sen baskın olacaksın niye ezik ezik takılıyosun neden çekinip utanıyosun bir kızla konusurken mesela? Sevgilim olmuyor diyenler bunları aşmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 25 Temmuz 2018; 3:43:13 >

• Merhaba 20 yaşına kadar sevgilim olmadı. 20 yaşından sonra bir çok kez ilişkim oldu, en uzunu 1 senelik diğerleri kısa 3 ay, 2 ay gibi. Şu an yalnızım. İstesem yine bulurum ancak biraz kafa dinlemeyi istiyorum. Çünkü gerçekten bir yerden sonra yorucu olabiliyor bu işler. Hele biraz kaprisli, ilgi görmeyi seven biriyle sevgiliyseniz artık sıkılıyorsunuz. Haliyle bir dinlenme dönemi şart insana diye düşünüyorum.

Hayatımda hiç bir zaman da kız arkadaşım olsun diye uğraşmadım. Hep denk geldik, tanıştık, bir şekilde iletişim kurup birbirimizden hoşlandık. Belki sorun burdadır, sorun çabalıyor olmaktır. Sosyalleşmeyi bırakmadıktan sonra, bir şekilde sağda solda savrulup en sonunda denk geldiğiniz birileri oluyor. Birbirinizi tanımak için kısa fakat verimli bir flört dönemi geçirirseniz daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz.

Para diyenler de var tip diyenler de. Yakışıklıyım evet , yanlış anlamayın hemen, bu yakışıklılık kızın çevresindeki erkeklerin ortalamasından daha yüksek tipe sahip olmak demek. Ama beğenilmediğim olmadı yine de. Ben tipten ziyade yapılan eylemlerin ve nasıl konuşulduğunun önemli olduğunu düşünüyorum. Param ise yok. Kendime kadar var. İlişki yaşadığım hiç bir kızı alıp lüks yerlere götürmedim, lüks arabalara bindirmedim. Ortalama yaşadık. Hiç biri de parayı sorun etmedi.

Bence sorun yaş değil, para değil, tip değil. Bakım, özgüven, kültür seviyesi, bir kızla nasıl konuşulacağını bilmek, giyinmeyi bilmek, uyuşulan noktalar... bunlar önemli.

Bence artık şu liseli kafasından çıkın. Belki sorun budur ha?

• Yeni nesil oğlan dura dura koç olur kizlar dura dura hiç olur lafını duymamış herhalde tamamen yanlış tespit

• Bence düşüncen yanlış, çünkü kızlar üniversite çağında özgür olmak istiyorlar ve kendilerini özgürlüğü sağlayabilecek maddi açıdan iyi bir adamla sevgili olacaklarına eminim ,bence konu başlığını 20 yaşına kadar sevgilisi olmamış maddi durumu iyi olmayanlar olarak değiştirsen daha doğru olur.
  • 20 yaşına kadar o günaha girmemişse, Rab'bimiz onu haramdan koruyor olabilir.

2. olarak da evleneceği kişi henüz hayatına girmemiş olabilir.

• lori2 kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misiniz

• 2 gün önce 27 yaşına girdim , Sevgilim oldu aynı yaştayız :)
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    25 yaşında bilgisayar mühendisiyim yaşım şimdilik evlilik için geç değil ama birini buup evlenebileceğimi sanmıyorum.

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Nur suresi üçüncü Âyet-i kerimede,

"Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

25 yaşında bilgisayar mühendisiyim yaşım şimdilik evlilik için geç değil ama birini buup evlenebileceğimi sanmıyorum.
    para olduktan sonra çene artı burun estetiği olursun her şeyi toparlarsın.
  • Başlıktan anlıyorum ki arkadaş 20 yaşından 1 gün önce ilk sevgilisini yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Bu forumdaki insanlar neden her şeyi kötümser düşünüyor? Kafasında öyle bir ütopya kurmuş ki herkesi inandırmaya çalışıyor.
    ütopya değil knk distopya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

para olduktan sonra çene artı burun estetiği olursun her şeyi toparlarsın.

Alıntıları Göster
    çene burun ne alaka :D
  • ya arkadas amma karamsarsiniz bu kiz konusunda.

kendi hikayemi cok kez yazdim o yuzden hava attigim dusunulmesin diye zorunda olmadikca bir daha yazmayacagim ama kafanizda kurdugunuz genellemelerin hepsi sadece kafanizda kaliyor. hicbir sey icin gec degil. gidin yasayin hayati, cirkin de olsa bir kiz bulun, latte iceceginize cay icin. zaten anlayisli bir kiza denk gelirseniz maddi olarak caniniza okumaz. tecrube edinin ozguveniniz yerine gelsin. sonra burada gelip aglamazsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.