Şimdi Ara

Bir erkek baldırı ortalama kaç cm olmalı ? Kalın mı diye analiz ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
20.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu duruma çok pis taktım.Baldır dediğim kalça ve diz kapağı arası. Spor hocam çok abartılı değil normal bir erkek baldırı demesine rağmen çalışmalara başladım.
    1 ayda 78 den 76 kilo oldum ancak hiç kasmanda. Hocam bu ay 4 kilo rahat verirsin dedi. 55 cm olan baldırlarım 50 cm oldu şimdilik. Gövdemde çok az yağ varken genelde yağlar baldır bölgesinin iç kısmında birikmiş durumda.

Sizce daha fazla eritebilirmiyim. 70 kiloya kadar düşeceğim. İnşallah 70 kiloya düştüğümde baldırlar daha çok erirde kötü bir görüntü olmaz.
    Baldırlarımın genetik olduğunuda düşünmüyorum. Çünkü topuk ve diz kapağı arasındaki bölge ince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 10 Temmuz 2013; 13:02:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkek Baldırı Ortalama Kaç cm Olmalı? Kalınlık Değerlendirmesi

Erkek üst bacak kalınlığı, kişinin boyuna, kilosuna ve genel vücut yapısına göre değişebilir. Bununla birlikte, ortalama olarak, erkek baldırının aşağıdaki ölçü aralıklarında olması beklenir:

• 35-45 cm: İnce baldırlar
    • 45-50 cm: Normal baldırlar
    • 50 cm ve üzeri: Kalın baldırlar

"Kalınlık kaç cm olmalı?" sorusunun kesin bir cevabı yoktur, çünkü bu kişiden kişiye değişir. Ancak, 50 cm'den büyük bir baldır kalınlığı genellikle kalın olarak kabul edilir.

Erkek bacak kalınlığı kaç cm olmalı sorusunun cevabı da benzer şekilde değişkendir. Ortalama olarak, erkek bacak kalınlığı boyun yaklaşık 2/3'ü kadar olmalıdır. Ancak, bu ölçü kişilerin vücut yapısına ve kas kütlesine göre değişebilir.

İdeal erkek bacak kalınlığı, kişinin genel sağlığı ve estetik tercihlerine bağlıdır. Normal üst bacak kalınlığı genellikle 45-50 cm aralığındadır. Ancak, daha ince veya daha kalın bacakları tercih eden kişiler de vardır.

Sonuç olarak, erkek baldırının ortalama kalınlığı 35-45 cm, normal üst bacak kalınlığı ise 45-50 cm aralığındadır. "Kalınlık kaç cm olmalı?" sorusunun kesin bir cevabı yoktur ve kişiden kişiye değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boy kaç o önemli
  • @MuscleJuice2000

1.77 moruk.
  • 12.5 fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

12.5 fln

Seviyesiz.
  • Kadın baldırları daha ilgi çekici bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Omuz kasları ile baldır kasları arasındaki oran birbirine yakin olmalıdır
    2) Ense kalınlığı, pazu kalınlığı ve baldır kalınlığı ölçümleri birbirine yakin olmalıdır.
    3) İki üst bacağın ölçümleri toplamı göğüs ölçümüne yakın olmalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.75 kilo 65 yağ oranı 8.9 bacak. 59cm küçük geliyor
  • baldır baldan tatlıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.