Şimdi Ara

Bir Eşit Ağırlık Öğrencisi Ne Yapmalı? EA-HUKUK-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim,ablalarım ve dostlarım öncelikle uzun bir yazı olabilir okuyacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Hayatım boyunca kitap açmadım açıkcası bir test kitabım,soru bankam olmadı.Öğrenciliğim boyunca sınav öncesi 1 gece çalışarak Teog'da ortalama bir anadolu lisesine
    (425 puan) gittim ve yine aynı şekil lisede de 3 sene kitap yüzü açmadım.Son gece biraz matematiğe çalışarak 55 60 beni geçirecek kadar yapıp geçtim.
    OBP'M:377

Yaklaşık 1.5 ay önce Matematik TYT genelinde özel derse başladım baya bir konuyu bitirdik hocayla beraber. Fonksiyonlardayız. Problemi sona bıraktık. Onun dışında Sosyal ve Türkçe olarak pek sıkıntılarım yok günlük paragraf çözüyorum Türkçe'den.Ve canım sıkıldıkça da Sosyal'den biraz soru bakıyorum. Ara sıra da dil bilgisi.
    Asıl mevzuya gelirsek benim hayalim yaklaşık 1.5 senedir hukuk fakültesi kazanabilmek ve hukuk bitirmek.Ama bu sene gelen sonuçlardan sonra baya bir moralim bozuldu zaten kendime çok güvenmiyordum 5 bin 10 bin gibi sıralamalar hedefimdi fakat olmayacağını da içten içe biliyordum. Bir de ne göreyim geçen sene 20 bin-15 bin ile alan üniversiteler 8-9 binlere düşmüş şok oldum çok kötü durumdayım.Bana vereceğiniz en ufak bir tavsiye modumu yükseltecektir.

Dediğim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum sizce 1 senede olabilecek bir şey mi bu dediklerim yoksa imkansız mı dürüst olun alınmaca gücenmece yok :) Ve bir de son olarak TYT Fen alanındaki derslere tavsiyeleriniz neler bir eşit ağırlıkçıya? (Henüz Fen'e başlamadım.)

Bir eşit ağırlıkçıya önerilerinizi bekliyorum... Teşekkürler şimdiden!

Çalıştığım kaynaklar için de yorumları bekliyorum.
    Kaynaklarım:
    TYT Türkçe BİLFEN YAYINLARI
    TYT TESTOKUL MATEMATİK SORU BANKASI
    TYT MATEMATİK ÜÇ DÖRT BEŞ YAYINLARI
    TYT ÇAP YAYINLARI SORU BANKASI TARİH
    TYT HIZ VE RENK COĞRAFYA SORU BANKASI
    PARAGRAF - TONGUÇMATİK (BİTTİ)
    PARAGRAF - HIZ VE RENK
    (FEN'E HENÜZ BAŞLAMADIM.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frottoo -- 27 Ağustos 2020; 19:9:2 >

• up hukuk sıralamaları beni de korkutuyor mezuna kalmayı düşünüyorum ama ya seneye daha beter olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıralamalardaki ilerlemeler sınavın kolay olmasından mı kaynaklanıyor bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Evet ve bu sistem devam ettikçe çeker gibi ancak sınavın kolaylığına göre de değişiyor mesela bu sene ayt mat kolay olduğu icin çoğu baya çekti. Yapacağınız en iyi şey hedefiniz olan üniyi belirleyip EN IYISI icin çalışmak. Benim sınav tecrübem budur kesinlikle bir iki üni için çalışmayın hedef koyun ancak en iyisi icin çalışın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam YGS LYS sistemine benzemiş biraz bu yıl eski sistemde araya MF ci girmediği için hukuk 29 k ile kapatırdı bundan önceki iki yılda araya çok fazla MF ci girdiği için sıralamalar 40 k oldu devlette. Sıralamalar gözünüzü korkutmasın bu yıl kırık obp ile 16.5 yerleştirme yapıp Kırıkkale hukuk kazanan biri olarak yazıyorum

• Dostum İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İkinci öğretime yerleştim. Sıralamam 5612 daha spesifik sorular sorarsan burdan yardımcı olabilirim.

• Bir Eşit Ağırlık Öğrencisi Ne Yapmalı? EA-HUKUK-YARDIM Bu da sonuç belgem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meskenanil kullanıcısına yanıt
    Tebrikler abi.Pm attım sana müsait olduğunda bakabilir misin?

• Hala güncel✔️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.