Şimdi Ara

Bir Fikir İçin Çözüm ve Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kafamda şöyle bir fikir var onu sizinle paylaşmak istiyorum. İş yerleri üzerine referans olabilecek ve şirketleri puanlayabilecek bir sistem yapmayı düşünüyorum. Tabi teknik olarak buna hakim değilim o kadar fakat böyle bir sistem varsa istediğim şeye adapte olabilecek şekilde çok iyi olur. Şöyle ki, bir firma sizi işten çıkardı veya maaşınızı vermedi(şu an başıma gelen durumdan ilham alarak fikri oluşturdum) veya diyelim ki sigortanızı yatırmadı. Sizden sonra aynı işte çalışmaya başlayan insan bundan haberdar olmadığı için girdi işe ve çalışmaya başladı ve o da aynı sorunları yaşamaya başladı. İşte bunu önlemek adına, işe alım esnasında o şirketi insanların araştırıp fikir edinmesi adına o şirket hakkında gerek puanlama gerekse yorum cinsinden tüm fikirler o sitede yer almalı ki şirket de bundan sonra ayağını denk alıp kafasına göre insanların hakkını yememeli, yani böyle bir yaptırımın farkında olmalı. Ayrıca biz çalışanlar da bunun rahatlığı ve güveniyle o şirketi seçmeliyiz veya kötüyse uzak durmalıyız başından. Sizce fikir nasıl ve bunu faaliyete geçirme konusunda gerek maddi açıdan(sponsorluk olabilir yahut internet sitesinin tüm hosting masraflarını karşılamak olabilir), gerekse site altyapı desteğiyle kim bana yardımcı olabilir?

• Merhaba, halihazırda bir proje var.
    Yani yayınlanmış bir web sitesi.Ondan ilham alarak tasarlayabilirsiniz.Kodlarla çok işiniz olmayacak zaten.Tasarım,tasarım,tasarım...

NOT: Siteyi isterseniz PM atayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.