Şimdi Ara

Bir Garip Soru (Dikkat Tarak İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 ay kadar önce aldıgım Vestel CMI 7610 model çamaşır makinesini birkaç gün önce çamaşırları doldurup çalıştırdım. Birkaç dakika sonra makinenin kapak camına dokunan bir şeyin sesini duymaya başladım. Makinenin kapagına baktıgımda çamaşırların arasına karışan yaklaşık 10 cm'lik plastik taragın (eski tip, yarısı ince yarısı daha geniş dişli) kapak camına dokundugunu farkettim. Yıkama bittikten sonra çamaşırlarla beraber çıkarırım diye düşünüp makineyi durdurmaya gerek görmedim. Sorun şu ki, yıkama bittikten sonra tarak makinenin içinden çıkmadı. Ben de önce sag alttaki ufak kapagını açıp o kısma düşmüş mü diye baktım fakat orada degildi. Makine kapagının çevresindeki körük denilen lastik bölümlerin aralarını parmaklarımla iyice yokladım orada da degildi. Sormak istedigim bu tarak bir şekilde boşaltma suyu ile makineden çıkmış mıdır, eger çıkmamışsa makinenin içinde bir soruna yol açar mı. Bu sorundan sonra makineyi iki defa daha çalıştırdım, sıkışma-sürtme gibi garip bir ses duymadım. Vestel servisini aradım, kullanıcı hatası oldugu için garanti kapsamında olmadıgını, 60 TL bir servis ücreti karşılıgında taragı bulup çıkarabileceklerini söylediler. Sormak istedigim, sizce ne yapmalıyım. Bir sorun yaratma ihtimaline karşı garantici olup servis mi çagırayım, yoksa makine içinde bir yerlerde kalmışsa bile sorun olmaz mı.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Servis çağırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Pompa hortumunda vs. sıkışmış olabilir.
  • Bence o tarak çamaşırlarınızın arasına girdi ve orda kaldı, ceplere felan bakın :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.