Şimdi Ara

Bir günde bu fiyatlar da ne böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar , 2300-2600 tl bandında telefon arayışım bulunmaktaydı, yaklaşık 2-3 haftadır her gün fiyat incelemesi, telefonların karşılaştırma videoları vb araştırırken bugün niyetlendim bu işi bugün bitireyim diye bir de ne göreyim;

redmi note 8 pro 64 gb ortalama fiyat bandı 2300-2400 tl iken şuan bilinen malum tüm sitelerde 2800-3000 tl bandında
    mi 9 t 64 gb 2700 tl iken 3100 tl bandında
    keza yeni çıkan mi 9s de öyle

resmen sinirlerim bozuldu. nasıl bir ülkedir nasıl bir coğrafyadır nasıl bir politikadır. rezilliğin daniskası.

bu fiyatın bu derece artması benim gözden kaçırdığım bir konu mu var dolar kaç gündür 7 bandında seyrediyor onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. fikri olan var mı geri düşer mi daha da artar mı şunları yazarken bile bir acaip karamsarlık çöktü içime ülke adına...

• dikkatimi şuan çeken başka bir olay migrosun elektronik bölümünde ki tüm telefonlar marka model farketmeksizin kaldırılmış. bir düzenleme yapıyorlar sanırım
  • telefon fiyatları artacak diye mağazalara telefonları kaldırın diye uyarı geçiliyormuş pehh.
  • Hayır bugün ek vergi geldi yine telefonlara telefon başına 200 dolar..o yüzden durum böyle
  • Telefon yok piyasada. Ülkeye giriş çıkış yok. Ya da çok kısıtlı. Aceleniz yoksa almayın bekleyin

Edit: Özellikle satışı olan cihazlara zam yapıyorlar. Satılmayan cihazlar aynı. Note 10 lite gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 9 Mayıs 2020; 0:7:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.