Şimdi Ara

BİR GÜNDE SIFIRDAN 3200 KUPA ALMAK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 103 Saldırı
    68 Defans
    ve 1 günde sıfırdan 3213 Kupa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 9 Kasım 2014; 13:22:38 >

• Namümkün böyle bir olay, zamanın yetmez, zaten videoda 1 gün olduğunu söylüyor ama ispat edecek delili yok. En azından 4-5 gün sürer hangi level olursan ol. Sırf saldırarakta şampiyon olmak 1-2 hafta sürer bırak 1 günü.
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bu adamın yalan söyleyeceğine ihtimal dahi vermiyorum yaptıysa bence yapmıştır zaten başlarda bir büyücü ile aldığı kupaları büyü ile aldıgı kupaları ve sadece kırıcı ile aldığı kupaları bile göstermiş tamamı gerçek ama askerleri çıkarmak için taş kullanmış olma ihtimali çok ama çok yüksek.
  • Bizim klanda dün bi eleman gaza geldi gümüş3ten ustaya çıktı 40 level.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Bizim klanda dün bi eleman gaza geldi gümüş3ten ustaya çıktı 40 level.

Hangi klan ve nasıl yapmış açıklayabilirmisiniz

• 2800-2900 kupaya kadar rahat çıkılır sadece ev yıkarak. Ben de çıktım biliyorum. Ha bir gün sürer sürmez ayrı mesele.

Galadon'a gelirsek bu adam bencede dediği şekilde çıkmıştır, inanırım. Videoda depolarını dışarı koyduğunu bu sayede de kupa kazandığını bahsetmiş. İntikama gitmiş vb. Heroları zaten 40, köyleri sadece hero ile bile alır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

2800-2900 kupaya kadar rahat çıkılır sadece ev yıkarak. Ben de çıktım biliyorum. Ha bir gün sürer sürmez ayrı mesele.

Galadon'a gelirsek bu adam bencede dediği şekilde çıkmıştır, inanırım. Videoda depolarını dışarı koyduğunu bu sayede de kupa kazandığını bahsetmiş. İntikama gitmiş vb. Heroları zaten 40, köyleri sadece hero ile bile alır.

Köy binası yıkarak usta lige rahat çıkılır diyorsunuz doğru mu anladım.
    Kupa 1700 lerde usta lige çıkıp ödülünü almak istiyorum. Bazı arkadaşlar kristalde dışarda köy binası bulunmadığını bu yüzden %50 ye oynandığını söylüyor ve usta lige çıkmanın yaklaşık 7 gün sürdüğünü söylüyorlar.
    Usta lige çıkmak için sizin tavsiyeniz nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FenerLee_ kullanıcısına yanıt
    Seviyen nedir bilmiyorum ama ben th8 ile ancak 2300 küsüre geldim daha yukarı çıkamadım çünkü 10 veya 5 kupa ancak alabiliyorsun köy binası dışarıda olanlardan onlar senden geri 10-47 arası sömürüyor intikamla ya oyundan hiç çıkmadan sabahtan akşama kasacaksın buda imkansız oyun sana dinlenmeni söylüyor oynatmıyor bir süre o sıra zaten intikam ateşi ile bekleyen saldırdıkların senden geri alıyor kupaların mislini
  • Benimde köy binası 8. Peki siz 2300 lere geldiğinizde hala dışarda köy binası bulabiliyormuydunuz. Bende intikamdan min 100-150 alırım diye düşünüyorum

• Evi dışarda tutun daha az kupa kaybedersiniz bu sayede.

• Ben daha dün düştüm 2680 den 1400 e :))

Tam iki günde sırf sihirbaz basarak çıktım , koy bınasını sihirbaz cok cabuk alıyor cunkı masrafıda az.

1000 taş aldım düştüm hemen ( o sırada koy bınası yıkınca tek yıldız sebebıyle 100 100 altın ıxır ve 500 kara ixir veriyor )

Biniciyide 40 000 topladım yukarı cıkarken dorde bastım .

TURKIYE klanı dragon3781 profılden bakabılırsnız : )

Çok çok onemlı not : Sadece bına yıkarak 2000 cıvarı kolayda arada dandık dundık koylerı sıldınmı ıyı kupa gelıyor fakatttt en zoru 2200 2400 den sonra elım agrıdı ılerı ılerı basmaktan Clash of Nextte :)) cok sabır ıster benım gıbı TH8 dusuksenız eger.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

quote:

2800-2900 kupaya kadar rahat çıkılır sadece ev yıkarak. Ben de çıktım biliyorum. Ha bir gün sürer sürmez ayrı mesele.

Kupa 1700 lerde usta lige çıkıp ödülünü almak istiyorum. Bazı arkadaşlar kristalde dışarda köy binası bulunmadığını bu yüzden %50 ye oynandığını söylüyor ve usta lige çıkmanın yaklaşık 7 gün sürdüğünü söylüyorlar.

Çıkılır hem de çok rahat çıkılır. Ben cuma akşamından pazar günü gecesine kadar 2130 kupadan 3000'e çıktım. Canlı örneğim, buyrun. :) Tamamen can sıkıntısına deneme yaptım, 1000 taşı da hala almadım duruyor. :)

Ordum şu şekilde idi:
    100 okçu
    60 barbar
    44 goblin
    4 dev
    8 duvar kıran

Büyülerim:
    4 yıldırım
    1 öfke

2800'e kadar rahat şekilde ev yıka yıka geliniyor. 2800'den 3000'e de veya şampiyon lige de ev yıkarak gidilebilir ancak çok mesaj harcamak gerekiyor. 2600'e kadar güle oynaya ev yıkarken, 2800 civarı 500 kere de 1 eve denk gelebiliyorsunuz. Ayrıca şöyle de bir detay var ne derece doğru bilemem. Bazen ilk aramada ve hemen akabindeki bir çok aramada dışarıda ev denk gelirken bazen uzun dakikalar dışarıda ev aradığınız oluyor. Bununda bir ayarı veya kullanıcıların karşısına çıkarılma oranı var sanırım.

Köy binasının dışarıda olması ile ilgili canlı bir örnek daha vereyim size.
    Şu anda MADE IN TURKEY klanında 47 level BURAKKINACI isimli bir arkadaş var. Kendisi ile 1 ay kadar önce tanışma fırsatı buldum. O zamanlar TH6, 3250 kupa civarında ve şampiyon ligde idi. Şu anda TH7 ve 3504 kupada. 3200 kupadan 3500 kupaya iki haftada geldi. Bu arkadaşımız sadece dışarıda ev arıyor ve buluyorda. Kendisi de tek tek ilerlediğini söylemişti. Yani yüzde 50 ye filan da gerek olmadan ilerliyor. :) Zaten ordusu ile %50 alması da çok zor.

Yüksek kupalarda gerçekten sağlam köyler geliyor ancak çok çok çok nadirende olsa düşük ordu ile 2 yıldız alabileceğiniz köyler geliyor. Bana bu serüvenimde 1 tane TH6 gelmişti. 2596 kupada iken master 3 olmak için 4 kupa lazımdı. 3 yıldıza 26 kupa veren bir TH6 denk geldi, evi de dışarıda. Önce evi yıkmıştım sonra yüzde yüz almıştım. :)

Master lige giderken 20'şer 20'şer veya 30'ar 30'ar gitmeyi düşünmemeniz lazım. Bana en fazla 34 kupa açıldı ve tek yıldızdan 11 kupa alıyordum. 3 ila 11 kupa aralığında aldığım kupalarla 2900 lere geldim. 2900 den sonra ise GOWIPE sistemine geçtim. Çünkü %99 herkesin evi içeride idi. Normal saldırımı yapıp 2 yıldız almaya baktım. :) Çok taş gitti ayrı mesele.

• Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Köy binası yıkarak 2145 e kadar geldim.Gerçekten köy binası bulmakta şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama sonlara doğru arama süresi tabiki arttı.

Telefonumun şarjından dolayı kapandı hemen şarja taktım ama açana kadar adamın biri dışarda olan köy binamı yıkarak 16 kupamı aldı.

Genelde 4-10 kupa alabiliyorum ama kendimden küçük köyleri 3lerken 16-29 e kadar çıktığım oluyor.Ordum tam olduğunda dışardaki bina ile birlikte 2 yıldız aldığım köylerde oldu burda da 14-19 kupa kazanabildim.

Birazdan kalkanım bitecek ve ufak ufak tekrar başlıcam.Durumlardan haberdar ederim
  • şimdi usta lige çıktım 2.5 gün sürdü 2 saat - 2 saat - 3 saat hızlandırıcı kullandım(2300e kadar okçu barbar sonra dev-okcu-sifaci) 3 veya 4 defa gowiwi yaptım onun haricinde birşey yapmadım 2500lerde bile 4-5 kere köy binası dışarıda denk geldi zaten farming yapmakta alışkanlık olmuştu ileri tuşuna basmak pek zorlamadı..

tek günde çıkması yapılabilir birşey taş var vakit var imkan var..
  • 2300 de kaldım. 2310 oluyorum sonra - 30 yiyiyorum. İlerlemiyo daha

• quote:

2300 de kaldım. 2310 oluyorum sonra - 30 yiyiyorum. İlerlemiyo daha

2 ev yıkıp oyunu kapatıyorsanız olmaz o iş zaten. :) Ben kupa ilerlemesi yaparken günde iki kez oyundan atıldığımı bilirim.
  • 1750 de kaldım ya2000 yapsamd a4. işciyi alcam tas lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

1750 de kaldım ya2000 yapsamd a4. işciyi alcam tas lazım :D

Max. 2 saat.
  • quote:

quote:

quote:

Çıkılır hem de çok rahat çıkılır. Ben cuma akşamından pazar günü gecesine kadar 2130 kupadan 3000'e çıktım. Canlı örneğim, buyrun. :) Tamamen can sıkıntısına deneme yaptım, 1000 taşı da hala almadım duruyor. :)

Ordum şu şekilde idi:
    100 okçu
    60 barbar
    44 goblin
    4 dev
    8 duvar kıran

Büyülerim:
    4 yıldırım
    1 öfke

2800'e kadar rahat şekilde ev yıka yıka geliniyor. 2800'den 3000'e de veya şampiyon lige de ev yıkarak gidilebilir ancak çok mesaj harcamak gerekiyor. 2600'e kadar güle oynaya ev yıkarken, 2800 civarı 500 kere de 1 eve denk gelebiliyorsunuz. Ayrıca şöyle de bir detay var ne derece doğru bilemem. Bazen ilk aramada ve hemen akabindeki bir çok aramada dışarıda ev denk gelirken bazen uzun dakikalar dışarıda ev aradığınız oluyor. Bununda bir ayarı veya kullanıcıların karşısına çıkarılma oranı var sanırım.

Şu anda MADE IN TURKEY klanında 47 level BURAKKINACI isimli bir arkadaş var. Kendisi ile 1 ay kadar önce tanışma fırsatı buldum. O zamanlar TH6, 3250 kupa civarında ve şampiyon ligde idi. Şu anda TH7 ve 3504 kupada. 3200 kupadan 3500 kupaya iki haftada geldi. Bu arkadaşımız sadece dışarıda ev arıyor ve buluyorda. Kendisi de tek tek ilerlediğini söylemişti. Yani yüzde 50 ye filan da gerek olmadan ilerliyor. :) Zaten ordusu ile %50 alması da çok zor.

Yüksek kupalarda gerçekten sağlam köyler geliyor ancak çok çok çok nadirende olsa düşük ordu ile 2 yıldız alabileceğiniz köyler geliyor. Bana bu serüvenimde 1 tane TH6 gelmişti. 2596 kupada iken master 3 olmak için 4 kupa lazımdı. 3 yıldıza 26 kupa veren bir TH6 denk geldi, evi de dışarıda. Önce evi yıkmıştım sonra yüzde yüz almıştım. :)

Master lige giderken 20'şer 20'şer veya 30'ar 30'ar gitmeyi düşünmemeniz lazım. Bana en fazla 34 kupa açıldı ve tek yıldızdan 11 kupa alıyordum. 3 ila 11 kupa aralığında aldığım kupalarla 2900 lere geldim. 2900 den sonra ise GOWIPE sistemine geçtim. Çünkü %99 herkesin evi içeride idi. Normal saldırımı yapıp 2 yıldız almaya baktım. :) Çok taş gitti ayrı mesele.

128 levelim, Ben de şampiyona çıkayım dedim, sonra sıkıldım:) dediğin gibi usta 2' ye kadar rahat çıkılıyor. hem köy binası dışarda köyler geliyor, hem de mevcut orduyla % 100 yapıp 20 - 30 aralığında kupa kazanabiliyorsun. Usta 2' den sonra artık savunma yaparak kupa kazanmak imkansıza yakın; buralarda olan oyuncular alamayacakları köylerde macera aramadıkları için saldırı yapmıyorlar. Bundan sonrası artık tamamen sizin saldırı yeteneğiniz ve şansınıza kalmış:)

Ben 3160 kupaya kadar çıktım, buraya kadar her savaşını kazanan ben burda bir saldırı kaybettim ve -30 alınca bütün şevk gitti :) Bunu yaparken köy binamı dışarıda tuttum hep. Çünkü bizler gibi kupa avcıları ve bonus ganimete göz koyanlar malum anında yıkıyorlar. Çoğu zaman köy binam yıkıldığında 1 - 5 aralığında kupa kaybettim. Kazandığımda ise 10 - 20 aralığında (maks 2 yıldız alıyorsun saldırılarda) kupa kazandım. Böylelikle 3160lara kadar geldim günde 2 - 3 saldırıyla :)

Şampiyon olmak için yoğun mesai harcamanız gerekiyor. Ev, iş vb. durumlardan dolayı benim o kadar vaktim olmadığı için vazgeçtim bu sevdadan:)) usta 2' ye düştüm geri.

• quote:

Orijinalden alıntı: iAytac

quote:

quote:

quote:

Ordum şu şekilde idi:
    100 okçu
    60 barbar
    44 goblin
    4 dev
    8 duvar kıran

Büyülerim:
    4 yıldırım
    1 öfke

128 levelim, Ben de şampiyona çıkayım dedim, sonra sıkıldım:) dediğin gibi usta 2' ye kadar rahat çıkılıyor. hem köy binası dışarda köyler geliyor, hem de mevcut orduyla % 100 yapıp 20 - 30 aralığında kupa kazanabiliyorsun. Usta 2' den sonra artık savunma yaparak kupa kazanmak imkansıza yakın; buralarda olan oyuncular alamayacakları köylerde macera aramadıkları için saldırı yapmıyorlar. Bundan sonrası artık tamamen sizin saldırı yeteneğiniz ve şansınıza kalmış:)

Ben 3160 kupaya kadar çıktım, buraya kadar her savaşını kazanan ben burda bir saldırı kaybettim ve -30 alınca bütün şevk gitti :) Bunu yaparken köy binamı dışarıda tuttum hep. Çünkü bizler gibi kupa avcıları ve bonus ganimete göz koyanlar malum anında yıkıyorlar. Çoğu zaman köy binam yıkıldığında 1 - 5 aralığında kupa kaybettim. Kazandığımda ise 10 - 20 aralığında (maks 2 yıldız alıyorsun saldırılarda) kupa kazandım. Böylelikle 3160lara kadar geldim günde 2 - 3 saldırıyla :)

Şampiyon olmak için yoğun mesai harcamanız gerekiyor. Ev, iş vb. durumlardan dolayı benim o kadar vaktim olmadığı için vazgeçtim bu sevdadan:)) usta 2' ye düştüm geri.

Açıkçası bende biraz sıkıldım, havanda su dövüyormuş gibi oldu. Birazda hafta sonunun boşluğu ile deneme yaptım, hafta başı ilgilenemedim. :) Sonra bıraktım. :) Zaman bulursam sadece ev yıkma sistemi ile bile deneyebilirim tekrar. Millet yapıyor, biz neden yapamayalım hesabı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.