Şimdi Ara

Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık Ya (SSLi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wehrmacht

çabuk sevinme sadece şasi ve bir tavanı kalsa yeniden ekonomiye kazandırılabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık Ya (SSLi)

acayip bir şekilde buraya benzettim. gta'yı azaltmak gerek sanırım

bu arada neresi burası merak ettim.

gta4 airport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 18 Şubat 2013; 0:01:03 >

• Sahibinden.com da gram boyasız kız gibi baslıgı altında satılır yarın:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

Sahibinden.com da gram boyasız kız gibi baslıgı altında satılır yarın:)

yok oyle yazmaz. " Keyfekeder bel altı boyalı "
  • Çiğli izbanın orası değil mi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık Ya (SSLi)

acayip bir şekilde buraya benzettim. gta'yı azaltmak gerek sanırım

bu arada neresi burası merak ettim.

İzmir/çiğli hocam hiç sormayın gtayı oynuyorlar sonra şahin alp yola çıkıyorlar sonuç ortada yardım edelim derken dayak yiyiyorduk

Ben de cok tanidik diyordum. İzban yakinlari sanirsam.

• Parasi olmayanlar buna binip boyle seyler yapiyor. Bizim burda bi galeri var. Ne hikmetse bi iki sene icerisinde ultra zengin oldular. Eleman 15 gun oncesine kadar cigerli M3 e biniyordu. Gecen hafta M6 almis deli gibi yanlayip caddelerde 100km ile gidiyor. Kac kere onun egzos sesiyle uykumdan kalktim. Bisey olsa da kurtulsak zibididen(!)

• bu arabalar civatalarına kadar ayrılsa yine kurtulamazsınız ,oto sanayimiz bu konuda çok başarılı :)

hatta şasi eğrilse bile çektirerek düzeltiyorlar ,diğer yerelere bir kaç çekiç bir kaç kaynak üzerinde birde boya vurdunmu cillop gibi oluyor sonra yine yollara düşüp başlıyor ralliye :)

resmen korku filmlerinde kullanılacak tarzda bir araba ,ne zaman görsem ödüm patlıyor :)
  • Valla ben bugün cadillac sts ile bir sahine çarptım arkadan (hata bende, telefonla oynuyordum) sahinde ne bagaj kaldı ne tampon :)
    Benim tamponda çizik bile oluşmadı çünkü tampon önünde demirler var.. Fakat eve gidince sonradan farkettim sol kısmı 1 cm yerinden oynamış tamponun. Tekrar vidalanmasi lazım sanırım :)))
    Kaza yaptım ve etrafta ki insanlar geldi gülüyorlar benim araçta hiç bisi yok adamın araç pert oldu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bu arabalar civatalarına kadar ayrılsa yine kurtulamazsınız ,oto sanayimiz bu konuda çok başarılı :)

hatta şasi eğrilse bile çektirerek düzeltiyorlar ,diğer yerelere bir kaç çekiç bir kaç kaynak üzerinde birde boya vurdunmu cillop gibi oluyor sonra yine yollara düşüp başlıyor ralliye :)

resmen korku filmlerinde kullanılacak tarzda bir araba ,ne zaman görsem ödüm patlıyor :)

• quote:

Not:Çok mutluyum bir şahin daha yok oldu böyle kendini bilmez gençlerin şahinden başka birşeye binmediğini düşünürsek baya iyi oldu.

Herşey iyi hoşda bu kısmı anlayamadım.. İdrak etmek için konuyu tamamıyla okudum, yardım etmek isterken düşülen durumu da gördüm fakat yinede bir anlam veremedim..

Kendini bilmez gençler, sadece Şahin'e mi biniyor? Ben yorumlarınızdan bunu çıkardım..

Yani Honda S2000, BMW M3, M6, X5, X6 Audi A4, A5, Q7, Mercedes ML, SLK, CLK 'ya binen kendini bilmezler yok mu? Hatta ve hatta Porsche 911, Cayenne, Ferrari vs. araçlara binenler yok mu? Var da onlara dil mi uzatamıyorsunuz yoksa?

EDIT: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 18 Şubat 2013; 1:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

O altlarındaki teneke yığını ile hız yapıp kaza yapan gençleremi üzülsem yoksa kaza yaptılar diye sevinen size mi üzülsem kararsız kaldım. Gerçekten yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

çabuk sevinme sadece şasi ve bir tavanı kalsa yeniden ekonomiye kazandırılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

Sahibinden.com da gram boyasız kız gibi baslıgı altında satılır yarın:)

yok oyle yazmaz. " Keyfekeder bel altı boyalı "

yok oyle yazmaz." Çiziklerden dolayı kısmi boyalı "
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Not:Çok mutluyum bir şahin daha yok oldu böyle kendini bilmez gençlerin şahinden başka birşeye binmediğini düşünürsek baya iyi oldu.

Herşey iyi hoşda bu kısmı anlayamadım.. İdrak etmek için konuyu tamamıyla okudum, yardım etmek isterken düşülen durumu da gördüm fakat yinede bir anlam veremedim..

Kendini bilmez gençler, sadece Şahin'e mi biniyor? Ben yorumlarınızdan bunu çıkardım..

Yani Honda S2000, BMW M3, M6, X5, X6 Audi A4, A5, Q7, Mercedes ML, SLK, CLK 'ya binen kendini bilmezler yok mu? Hatta ve hatta Porsche 911, Cayenne, Ferrari vs. araçlara binenler yok mu? Var da onlara dil mi uzatamıyorsunuz yoksa?

• quote:

quote:

Benim oturdugum mevkide sızın bahsettıgınız araclara rastlamak pek mumkun degıl

• Eeee iki parçaya ayrılmamış ki bu nasıl olur ?
  • bu ülkede ötv ve lpg olduğu sürece daha uzun süre görürsünüz bu hurdaları
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: akula06

bu ülkede ötv ve lpg olduğu sürece daha uzun süre görürsünüz bu hurdaları

Her lpg takan araç hurda olmuyor, böyle bir mesaj yazarak diğer araç sürücülerini zor durumda bırakmanız hoş değil. (LPG takılmasını ben de desteklemiyorum yalnız benzinin bu kadar yüksek olduğu bir ülkede haklılar)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.