Şimdi Ara

Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık Ya (SSLi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir şahinden daha kurtulduk kaza anını göremedim ama evde otururken ses geldi balkona çıktım ters yöne giren içinde 5 kişi olan beyaz şahinli genç hızlı bir şekilde ters yöne girip ne hikmetse demirlere vuruyor sizce toplamda ne kadar ceza yemişlerdir ? Bu arada çekici 2 saatte geldi fotoğrafları acilen çektim telefon kamerası kötü.

Beni yanlış anlamayın arkadaşlar kazayı yaptıkları için sevinmiyorum bu gençlerin ancak böyle durabileceklerine ve ders almalarına seviniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 19 Şubat 2013; 18:48:29 >

• Ne yok olması la,500Tl'ye hallederler.
  • çabuk sevinme sadece şasi ve bir tavanı kalsa yeniden ekonomiye kazandırılabiliyor
  • O altlarındaki teneke yığını ile hız yapıp kaza yapan gençleremi üzülsem yoksa kaza yaptılar diye sevinen size mi üzülsem kararsız kaldım. Gerçekten yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 17 Şubat 2013; 23:00:25 >
  • bu forumdaki kimse trafik kurallarini hic ihlal etmedi sanirim. Akillanmislardir artik. Bidaha hiz yapmazlar kolay kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar toplanıp gelme olasılığı çok yüksek parçalar bedava
  • Bugün Forum İstanbul'a gittim.Otoparktan çıktım Ankara-Kadıköy istikametine doğru, bir şahin sağlıyor ( sollamıyor ) beni.Uzay mekiği roketi büyüklüğünde bir egzos, inanılmaz bir gürültü ve içinde 5 apaçi.Araç dökülüyor binmeye korkarsınız ve rahat 120 ile gittiler otobanda Levent-Beşiktaş sapağına kadar.Allah korusun ufacık bir hata sonucu tanınmaz hale gelecekler ama umurları değil.Korkuyorum artık şahin gördüğüm zaman.Her an şimdi kaza yapacaklar izlenimi veriyor bana.Özellikle böyle modifiye edilmiş olanlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlardan kurtulmanın tek çaresi vergi(oda başka araçlarıda etkiliyor) yoksa bedava toplanıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

O altlarındaki teneke yığını ile hız yapıp kaza yapan gençleremi üzülsem yoksa kaza yaptılar diye sevinen size mi üzülsem kararsız kaldım. Gerçekten yazık.

Ben kaza yaptıklarına sevinmiyorum altlarında bu arabayla ters yönde hızla ne arıyorlar arabanın hasar görmesine ve biraz ders almalarına seviniyorum aşağı inip yardım edilebilecek birşey var mı dediğimizde ters cevap vermeleri onlara herşeyin müstahak olduğunu gösteriyor.
  • Bir haftaya toparlarlar arabayı.
  • Birde çok enteresan bir şekilde aracın sağ arka lastiği çıkmıştı çekiciye bindirirken çıkardılar galiba çünkü kaza lastik patlamasından dolayı değil
  • Bence tam olarak dünya bir şahinden kurtulamadı kısa sürede toplarlar bunu.
  • Fazla birşey yok gibi araçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

çabuk sevinme sadece şasi ve bir tavanı kalsa yeniden ekonomiye kazandırılabiliyor

Haklısın hocam bu konuda işte.
  • 3-5 güne toplarlar o aracı,hem de komik rakamlara...
  • Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık?? ben yanlış anlıyorum galiba
  •  Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık Ya (SSLi)

acayip bir şekilde buraya benzettim. gta'yı azaltmak gerek sanırım

bu arada neresi burası merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

İzmir/çiğli hocam hiç sormayın gtayı oynuyorlar sonra şahin alp yola çıkıyorlar sonuç ortada yardım edelim derken dayak yiyiyorduk

• quote:

TWA Flight Center olsa gerek sanki

Edit: Fail olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 17 Şubat 2013; 23:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

quote:

TWA Flight Center olsa gerek sanki

Edit: Fail olduk

yol düzeni, yolun bölünme şekli, aradaki metal korkuluklar birebir aynı.

o kadar çok mp oynadım ki fotoğrafa bakar bakmaz aklıma hemen orası geldi resmen birebir orayı yapmışlar sanki

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.