Şimdi Ara

Bir Hurdadan Daha Kurtulamadık Ya (SSLi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Not:Çok mutluyum bir şahin daha yok oldu böyle kendini bilmez gençlerin şahinden başka birşeye binmediğini düşünürsek baya iyi oldu.

Herşey iyi hoşda bu kısmı anlayamadım.. İdrak etmek için konuyu tamamıyla okudum, yardım etmek isterken düşülen durumu da gördüm fakat yinede bir anlam veremedim..

Kendini bilmez gençler, sadece Şahin'e mi biniyor? Ben yorumlarınızdan bunu çıkardım..

Yani Honda S2000, BMW M3, M6, X5, X6 Audi A4, A5, Q7, Mercedes ML, SLK, CLK 'ya binen kendini bilmezler yok mu? Hatta ve hatta Porsche 911, Cayenne, Ferrari vs. araçlara binenler yok mu? Var da onlara dil mi uzatamıyorsunuz yoksa?

EDIT: imla.

Benim oturdugum mevkide sızın bahsettıgınız araclara rastlamak pek mumkun degıl

Biraz açılmanız lazım o zaman mevkinizden dışarı..

Karşılaşıcaklarınız sizi hayrete düşürecek, sizin için unutulmaz bir deneyim olucak belliki..

• 5 günlük işi var hemen halletirir yollara dönerler ..
  • şahinin kopan bir parçasını sanayiye yatırıp para ile suladığında şahin filizleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

quote:

Orijinalden alıntı: akula06

bu ülkede ötv ve lpg olduğu sürece daha uzun süre görürsünüz bu hurdaları

Her lpg takan araç hurda olmuyor, böyle bir mesaj yazarak diğer araç sürücülerini zor durumda bırakmanız hoş değil. (LPG takılmasını ben de desteklemiyorum yalnız benzinin bu kadar yüksek olduğu bir ülkede haklılar)

benzin neden yüksek ve neden kimse tepki vermiyor hiç düşündün mü? eğer lpg denen şey olmasaydı ne hükümet bu fiyata benzin satardı ne de halk tepki vermeden yerinde otururdu. nasılsa lpg var bizimde benzinle işimiz yok mantığı benzini bu fiyatlara getirdi. sonuç olarak da su gibi benzin içen hurdalar yollarda gezinmeye devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

bu enkazları toplamalı trafikten

nerede kaldı o eski oyun tekken

babamda da var şahin 1.4 arkadan çeken

sitrit faygtırda aldığım rayu değil ken

bir apaçi gördüm sanki şahini direkte

ünal aysal demiş pastanın tadı çilekte

yanlaya yanlaya şu viraja girekte

şahinimle hava basarım istanbul bebekte

bir enkazdan daha kurtulamadık gitti

şahinimle bebekte tüpüm bitti

kahretsin son iett de gitti

benim şahinim istanbul da tekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

O altlarındaki teneke yığını ile hız yapıp kaza yapan gençleremi üzülsem yoksa kaza yaptılar diye sevinen size mi üzülsem kararsız kaldım. Gerçekten yazık.

+1
  • quote:

quote:

quote:

Her lpg takan araç hurda olmuyor, böyle bir mesaj yazarak diğer araç sürücülerini zor durumda bırakmanız hoş değil. (LPG takılmasını ben de desteklemiyorum yalnız benzinin bu kadar yüksek olduğu bir ülkede haklılar)

benzin neden yüksek ve neden kimse tepki vermiyor hiç düşündün mü? eğer lpg denen şey olmasaydı ne hükümet bu fiyata benzin satardı ne de halk tepki vermeden yerinde otururdu. nasılsa lpg var bizimde benzinle işimiz yok mantığı benzini bu fiyatlara getirdi. sonuç olarak da su gibi benzin içen hurdalar yollarda gezinmeye devam edecek.

Beyfendi benzin 5 tl oldu, bu fiyata tepki vermeyen insan hiç bir şekilde tepki vermez. LPG olmasa her araç benzin kullanacaktı ve bu sefer arz talep çıkarları yüzünden daha fazla pahalı olacaktı. Kişilerin araçlarına hurda demekle hala ısrar ediyorsunuz, herkesin maddi durumu iyi değil, bir arabaya 70-80 bin tl veremiyorlar. Ayrıca konuşurken araya biraz mesafe koyarsak sevinirim.

• Valla bi bende mi var bilmiyorum, özellikle geceleri; diyelim sokakta karşıdan veya arkadan façalı kuş serisi bi araç geliyor, ışıkları, aydınlatması çok affedersiniz kerhane kandili gibi, müzik dersen o biçim, istisnasız ambulans titizliği gösterip yol veriyorum. Adamın arabasının en pahalı parçası bi yan ayna etmiyor, alkol (büyük ihtimal) var, trafik sigortası yok. Uğraşmaya değmez. Sırf bu gibi adamlar yüzünden efendi gibi araç kullanan Tofaş sürücüleri de mimleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksimum hasar 400-500 tl arası
  • Kaputu atıp giden gördüm tamponu çizildi diye kırıp atan 20 liraya alıp takıp geziyorlar yine.
  • trafikte bu şahinciler büyük bir tehtid. bir de tabiki ergen doblocular.

Bu iki sapkın magandaları yok etsek çok iyi olur ama ne mümkün. o araç da 300 liraya toplanır ertesi gün gelir tekrar.
  • quote:

Hocam senin şu şiirler olmasa buraların tadı olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Tekrar toplanıp gelme olasılığı çok yüksek parçalar bedava

katılıyorum
  • quote:

Çok iyisin sensiz çekilmez buralar yahu

• teşekkürederim arkadaşlar
  • quote:

Son dörtlük müthiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyfendi benzin 5 tl oldu, bu fiyata tepki vermeyen insan hiç bir şekilde tepki vermez. LPG olmasa her araç benzin kullanacaktı ve bu sefer arz talep çıkarları yüzünden daha fazla pahalı olacaktı. Kişilerin araçlarına hurda demekle hala ısrar ediyorsunuz, herkesin maddi durumu iyi değil, bir arabaya 70-80 bin tl veremiyorlar. Ayrıca konuşurken araya biraz mesafe koyarsak sevinirim.

lpg kullananların araçları hurda diye bir ifadem olmadı yazdıklarımı bir daha oku istersen hem üslupla ilgili bir sorun da göremiyorum neyin mesafesinden bahsediyorsun onu da anlamadım. lpg olmamış olsaydı bu hurdalara binmek hem bu kadar kolay olmazdı hemde benzin bu fiyatlara çıkmazdı dedim. katılırsın veya katılmazsın biz yorum yaptık sadece bunu da yaparken şahsınızdan izin alacak değilim

• Sen ne arabaya biniyorsun bilmem ama birinin sana zararı dokunmadan kaza yapmasına sevinmen beni üzdü. Bende sahin kullanıcısiyim yasım 21 ailemle kalıyorum ama arabam da Çelik jant harici birşey yok bende biliyorum hız yapılmaz bu arac ile sehir ici imzamdaki diğer canavar cok yakıyor.yani anlayacağın kazaya mı üzülsem senin tavrına mı ailemle kaza geçiren biri olarak sana diyecek sözüm yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Sen ne arabaya biniyorsun bilmem ama birinin sana zararı dokunmadan kaza yapmasına sevinmen beni üzdü. Bende sahin kullanıcısiyim yasım 21 ailemle kalıyorum ama arabam da Çelik jant harici birşey yok bende biliyorum hız yapılmaz bu arac ile sehir ici imzamdaki diğer canavar cok yakıyor.yani anlayacağın kazaya mı üzülsem senin tavrına mı ailemle kaza geçiren biri olarak sana diyecek sözüm yok

Ya ben kendimi tam olarak ifade edemiyor yada siz beni yanlış anlıyorsunuz allah kimseye kaza bela vermesin
  • araba toparlanırda adamlar toparlanır mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.