Şimdi Ara

Bir Iphone sahibinden yardım bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben Ipod touch 5.nesil kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu cihazda whatsapp kullanılamıyor. Bu sorunu abimin iphonun da kendi numaramla whatsapp açıp onun documents ve library klasörlerini ipod a atarak çözmüştüm. Şimdi bir sorun çıktı ve bu işlemi tekrar yapmam gerekiyor ama şu an abim htc one kullanıyor bu yüzden iphonu ve zamanı olan bir arkadaştan rica ediyorum mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysx -- 1 Mayıs 2014; 17:21:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysx

Merhaba arkadaşlar, ben Ipod touch 5.nesil kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu cihazda whatsapp kullanılamıyor. Bu sorunu abimin iphonun da kendi numaramla whatsapp açıp onun documents ve library klasörlerini ipod a atarak çözmüştüm. Şimdi bir sorun çıktı ve bu işlemi tekrar yapmam gerekiyor ama şu an abim htc one kullanıyor bu yüzden iphonu ve zamanı olan bir arkadaştan rica ediyorum mümkünse

Hocam iphone kullanan hic mi arkadasiniz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kisileri, konusmalari falanda vermis olmaz miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgialp -- 2 Mayıs 2014; 0:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadnazzar

quote:

Orijinalden alıntı: ysx

Merhaba arkadaşlar, ben Ipod touch 5.nesil kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bu cihazda whatsapp kullanılamıyor. Bu sorunu abimin iphonun da kendi numaramla whatsapp açıp onun documents ve library klasörlerini ipod a atarak çözmüştüm. Şimdi bir sorun çıktı ve bu işlemi tekrar yapmam gerekiyor ama şu an abim htc one kullanıyor bu yüzden iphonu ve zamanı olan bir arkadaştan rica ediyorum mümkünse

Hocam iphone kullanan hic mi arkadasiniz yok

Biraz teknoloji özürlüler onlara laf anlatmak çok zor zaten karışık o yüzden direk buraya yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

Hocam kisileri, konusmalari falanda vermis olmaz miyiz ?

Yok hocam öyle bir şey kesinlikle olmuyor. Herkes kendi numarasıyla oturum açıyor zaten. Kişilere ulaşmaya izin vermemek yetiyor.

Bahsettiğim işlem aynen bu:

http://www.redmondpie.com/install-whatsapp-on-ipad-and-ipod-touch-without-jailbreak-video/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysx -- 2 Mayıs 2014; 17:25:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.