Şimdi Ara

Bir işi yarım saatten fazla yapınca sıkılma gerçeği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bir işi yarım saat, bilemedin 40 dakikadan fazla yapınca insanın sıkılması üzerine. Sizce doğru mudur? Eğer öyleyse sebeplerini belirtiniz. Değilse de neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fovane -- 17 Nisan 2020; 4:17:48 >

• Her gün 2 saat gitar çalıyorum, bir o kadar da kitap okuyorum, sıkılmıyorum. Konu kilit üye ban serverlar ateşe verilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Her gün 2 saat gitar çalıyorum, bir o kadar da kitap okuyorum, sıkılmıyorum. Konu kilit üye ban serverlar ateşe verilsin
    Demek istediğim, içinden bir ses ben bunu yapıyorum yapıyorum da gerçekten isteyerek yapıyor muyum? Senin dediğine bakarsak insanların bir çoğu 10 saat kalkmadan oyun oynuyor gerçekten istiyor mu yoksa şurayı da başarayım mantığıyla mı hareket ediyor. teşekkürler.
  • Fovane kullanıcısına yanıt
    Zevk aldığım için yapıyorum. Mesela birkaç gündür gitarda ezbere bildiğim, beni hiç zorlamayan parçaları çalıyorum, saat sınırı falan da belirlemiyorum, sıkılınca bırakıyorum ki 1.30 saatten önce sıkılmıyorum. Kitap da aynı şekilde. Dün akşam 2 saat aralıksız okudum. 4 saat aralıksız okuduğum da oldu yakın zamanda.
    Senin dediğine göre film de izleyemememiz lazım. 1.30 saatten aşağı film yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Zevk aldığım için yapıyorum. Mesela birkaç gündür gitarda ezbere bildiğim, beni hiç zorlamayan parçaları çalıyorum, saat sınırı falan da belirlemiyorum, sıkılınca bırakıyorum ki 1.30 saatten önce sıkılmıyorum. Kitap da aynı şekilde. Dün akşam 2 saat aralıksız okudum. 4 saat aralıksız okuduğum da oldu yakın zamanda.
    Senin dediğine göre film de izleyemememiz lazım. 1.30 saatten aşağı film yok.
    Öyleyse iyi. Tam ne demek istediğimi anlatamadım ama samimi söylüyorsan doğrudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.