Şimdi Ara

BİR İSRAİL YETMEDİ.. İKİNCİ İSRAİL KURULUYOR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berto

ABD aptal mı yav. Kullanıyo işte Kürtleri. Türkiye doğusunda bir Kürdistan'a kesinlikle izin vermez! Ordu darbe yapmayı dahi göze alır bunu engellemek için. Gönlünüz rahat olsun. Siyasetçilerin kırmızı çizgileri ezilir bükülür ama ordunun çizgileri bellidir.

Kurdistan Kuruldu bile daha ne olsun. bu acidan Guvenim sarsilmis olsada Bolgenin En guclu ve en yetenekli Kara Kuvvetleri ordusuna sahip oldugumuzu unutmayalim
  • iran'in elini-kolunu baglamak icin abd zaten aylardir nukleer bomba bahanesiyle baski kuruyor. amaclari israil'in bu saldirisini rahatlatmakmis meger
  • konuyu acan arkadasın tespiti gayet isabetli

eninde sonunda ne olacak ,
    gorunen su ,kendi siyasetçimiz,bürokratımız,gazetecimiz ancak kesesini dusunmekte .aklı fikri bu halkı aldatmak ,kendi pislikleri kokmaya baslayınca da hamaset edebiyatıyla bunu kamufle etmeye calısmak.

Cumhurbaşkanımızı tenzih ederim fakat geriye kalan tüm sorumlu kişiler acizlik içinde. İktidar mazaret kabul etmez ,tabiatına terstir.Kuzey ıraktaki şaşkınlar toplumunun ise kürt olduklarını düşünmüyorum.Ne kürt evlatlar var ki bu memlekette ,ülkesini ,topragını namusu bellemiş.Kuzey ıraktakilerin hali şudur:kendilerine azıcık ,zorluk ve acı degmesin diye her türlü kılığa her türlü emir altına girmeyi peşinen kabul etmişler gibiler.Akıllarından geçen sadece arap kralları gibi sefahat ve keyif içinde olmak.Bırakın Kürtü ,ırkı, pirimat türü bile tehditkar yabancıyı kendi bolgesine sokmuyor.Doğru ile yanlış birarada gitmez.Ulan son tahlilde olacak olan fakirin fukaranın ,halkın üzerine fatura edlilior ya ona gıcık oluorum.

• Kuzey Irak'ta İsrail ile Türkiye'nin çıkarları çatışıyor.

İsrail'de 400 bin'e yakın Kürt kökenli Yahudi olduğu söyleniyor.
    Hatta bir dönem İsrail ordusunun en tepesine çıkmış olan kişinin Türkiye'de askerlikten kaçan Kürt kökenli bir yahudi olduğu düşünülürse.

Neyse boşverin bunları.
    Her şey yolunda memleketimde.
    Moralini bozmayın insanların, piyasanın, borsanın.
    Her şey mis gibi misssss

• EVET DÜZENLİ ORDULARI BİZİM İÇİN DAHA İYİ TEK ÇELSEDE HARCARIZ
  • Çok yer gördüm, birçok milletten insan tanıdım... Yahudi arkadaşlarımda oldu, kürt arkadaşlarımda.. Amerikalılar, fransızlar ve ingilizler.. Ama bugüne kadar bizimki gibi komplo teorisi kuran bir millet görmedim. En yakın tarihten aklıma gelen Islamcı bir parti liderinin Israil'i boykot mitinginde yaptığı açıklaması. Aynen şöyle: ''Bu kene olayınada çok tepkiliyiz. Bu keneleri ülkemize israilli kadın dağcılar getirmiştir. Bunların amacı milletimizi yoketmektir'' Gelde gülme!! Hatta 17 Agu. depreminde yine bu tarz kişiler çıkıp ''depremi ABD yaptı'' yada ''Israilli komutanlar o gece bizim komutanlarla içki içti o yüzden deprem oldu'' şeklinde ABZURTLUKTEN öte geçemeyen açıklamalar yapmışlardı.

Konuyu açan arkadaşın kendi fikridir saygım var ama sadece gerçekleşmesi imkansız bir senaryodur bu. Israil'in nasıl oluştuğuna bakalım önce.. Filistin topraklarını ufak ufak parayla satın aldı ve buraya yavaş yavaş yerleşti yahudiler. Daha sonra ABD'ninde desteğini alarak bağımsızlık ilan edildi. Ancak burada Filistin devletinin BM'e itirazları çok küçük çapta kaldığı için ve elinde engel olabilecek büyüklükte bir ordu olmadığı için mecburen kabul etti. Israil arapları her savaşta dize getirmeyi başardı ve bugünlere geldi. AMA..... Bu senaryo kuzey ırak için kabul görmez çünkü burada böyle bir ülkenin kurulmasına ve güçlenmesine asla izin vermeyecek 3 GÜÇLÜ ülke var. IRAN-TURKIYE ve RUSYA!!! Rusya ne alaka diyeceksiniz. Rusya ortadoğuda ABD kadar söz sahibi olma arzusunda. Eğer böyle bir oluşum gerçekleşirse kuzeyden ve güneyden ortadoğuda 2 karakolu olacak olan ABD tek güç konumuna gelecektir. Ve inanın bana Rusya ve hatta Çin böyle bir duruma seyirci kalmaz.
    Hadi onları geçtik. Iran ve Türkiye gibi dünyanın en güçlü ordularından 2sine sahip ülkeler ASLA böyle birşeye göz yummaz..

22 Ağustos senaryosuna gelince.. İşte o en komiği..!! Çizgi roman gibi!!

• quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Çok yer gördüm, birçok milletten insan tanıdım... Yahudi arkadaşlarımda oldu, kürt arkadaşlarımda.. Amerikalılar, fransızlar ve ingilizler.. Ama bugüne kadar bizimki gibi komplo teorisi kuran bir millet görmedim. En yakın tarihten aklıma gelen Islamcı bir parti liderinin Israil'i boykot mitinginde yaptığı açıklaması. Aynen şöyle: ''Bu kene olayınada çok tepkiliyiz. Bu keneleri ülkemize israilli kadın dağcılar getirmiştir. Bunların amacı milletimizi yoketmektir'' Gelde gülme!! Hatta 17 Agu. depreminde yine bu tarz kişiler çıkıp ''depremi ABD yaptı'' yada ''Israilli komutanlar o gece bizim komutanlarla içki içti o yüzden deprem oldu'' şeklinde ABZURTLUKTEN öte geçemeyen açıklamalar yapmışlardı.

Konuyu açan arkadaşın kendi fikridir saygım var ama sadece gerçekleşmesi imkansız bir senaryodur bu. Israil'in nasıl oluştuğuna bakalım önce.. Filistin topraklarını ufak ufak parayla satın aldı ve buraya yavaş yavaş yerleşti yahudiler. Daha sonra ABD'ninde desteğini alarak bağımsızlık ilan edildi. Ancak burada Filistin devletinin BM'e itirazları çok küçük çapta kaldığı için ve elinde engel olabilecek büyüklükte bir ordu olmadığı için mecburen kabul etti. Israil arapları her savaşta dize getirmeyi başardı ve bugünlere geldi. AMA..... Bu senaryo kuzey ırak için kabul görmez çünkü burada böyle bir ülkenin kurulmasına ve güçlenmesine asla izin vermeyecek 3 GÜÇLÜ ülke var. IRAN-TURKIYE ve RUSYA!!! Rusya ne alaka diyeceksiniz. Rusya ortadoğuda ABD kadar söz sahibi olma arzusunda. Eğer böyle bir oluşum gerçekleşirse kuzeyden ve güneyden ortadoğuda 2 karakolu olacak olan ABD tek güç konumuna gelecektir. Ve inanın bana Rusya ve hatta Çin böyle bir duruma seyirci kalmaz.
    Hadi onları geçtik. Iran ve Türkiye gibi dünyanın en güçlü ordularından 2sine sahip ülkeler ASLA böyle birşeye göz yummaz..

22 Ağustos senaryosuna gelince.. İşte o en komiği..!! Çizgi roman gibi!!

Bu yorum pek bizden gibi gelmedi bana.. Ama yinede Gönlüm senden yana fakat aklım gönlüme uymuyor... Hele son yaşananları ve yakın tarihten günümüze gelişen olayları takip ettiğimizde bu nehirin yönü çizilmiş.. galiba... dicle ile fıratın ortasına dogru akacak gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Bloody William

düzenli ordu ile gelirlerse dümdüz ederiz hepsini

haha lafı ağzımdan aldın
  • konuya ilgi duyan arkadaşların bu kitabı okumasını öneririm

BİR İSRAİL YETMEDİ.. İKİNCİ İSRAİL KURULUYOR..

CIA kürtleri
  • Irak diye bir millet yoktu İngilizler çıkarları için yarattı ve.sınırları çizildi. şimdi aynı oyun Amerika tarafında oynanıyor ve Irak parçalanıp devletler kurulabilir. Amerika nın çıkarı için yapmıyacağı şey yoktur.
    savaş olayına gelince o kadar fanatik olmayın arkadaşlar savaşın iyisi yok ve ölecek olan bizim insanlarımız. savaş son çözüm olarak kalmalı ve o noktaya gelinirse en iyisini yapacağımız çok açık
  • Kürt devleti kurulur mu kurulmaz mı bilmem...
    ipler bizim elimizde değil çünkü
    onlar kurar biz yokederiz yaklaşımı da pek gerçekçi değil...

ama 22 ağustos senaryosu baya bi gerçek dışı geldi bana...
  • türkiyenin kırmızı çizgileri dediler; kırmızı çizgiler MOR çcigi oldu,
    yetmedi basimiza çuval geçirfiler,
    oda yetmedi binasimizi dovuler, oda yetmedi haritalarını bile çizdiler,
    oda yetmedi sınırlarını koydular
    oda yetmedi ordu kurdular
    odaytemdi türkiyeye göz dağı verdiler
    biz hep şunu yapmazlar dedik, ama yaptılar biz< diğerini ypamazlar die kendimi avuttuk.
    kuzey ırakta kurt devleti kurulcak bi,z ozaman diyarbakırı bizden alamzlar diycez, biz seyredecegiz.
    amerikan babalar izin vermdeikçe bakacza.
    sen hangi askerden soz ediyorsun. bizim binbasimiz dovuluyor bizimkiler iş yapcaklarına ortbas yapıyorlar.
    biz hep seyreden taraf olcaz.
    çünkü biz amirakanın mandasıyız
    adam 3 kıta aşar, deniz okyonus yüzlerce ülke aşar geli,r toror bahanesiyle ırakı yerle bir eder;
    biz sınırı bile geçemeyiz. çünkü şeyinişey ettiğimin demorkrasi yalanına inanmışız. neymiş efenim tororustu amaerkan ortagımızla birlikt eolup dagdan indirme planı yapcakmışız
    ulan ben o itnelerin dagda yaşamasını bile hazmedemezken; nasıl içimde yaşatacağım. evimin çoloğumun çcuğumun yanında
    burda senin anan baban aç yaşarken; iş bulmazken o itneleri pişmancıık ayağıyla getirirler; van yüzüncüyıl stadında beslerler; sponra ona iş verirler.
    sen mersinli çifçi 3 e satııgını 0,175 e satmıssın [ama ilaç %300 pahalanömış %mazot 75 pahalnmış.(neymiş mazottan %40 felan yaccakmış) sen milletin sinesine ihracat şokunu sapına kadar daya sonra indir. once bindir sonra indir. ben malımı satmassam nasıl çiftcilik yapcam] başakakanım napcaz neolcak halimiz dedğin zaman seni .. iktir etinler.
    olmaz vatandaş olmaz.
    bu memlekette iyi insan olursa seni kimse iklemes.
    onlar sana iş vermesi için tororıst olcan. iyi insan olmak istiyorsan ikilmekten sıkılmıycaksın, dağa daşa çıkıp yok mu beni iken die bağırcaksın.
    siz hangi ülke, hangi milletn soz ediyorsunuz
    o verdiginiz linkte 100'lerce video dolu. atama küfr eden, dineme kuf eden pkk sempatisi fikri aşılamaya çalışan.
    türkiyenin gücü o videoları bile engelmmeye yetmez.
    türkiye de bitek aslan var. diş geçiren oda cimbom
    kıbrısa binlerce genç akın etmiştik, bayragıma dokunan vurulmuştu nibet olurcasına;
    bir gecede ırakta idik, televizyonlardan zlerken bizx türküz dedik.
    yılın 4 ayı varolan ada için başımızdaki hanım başakakan bir gecede operasyon duzelnedi. gögsümüz kabardı.
    o hanım iken bunların alayından daha erkeksi duruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 15 Ağustos 2006; 6:40:09 >

• İsrail terörist kampının dağıtılacağına şüphe yok. Üstelik çok da uzak bir tarıhte değil. Böyle giderse onlarla birlikte üç beş zibidi kürt yüzünden kürtlerde genel olarak hasar görecek.Zaten ABD maşası olarak büyük bir rezillik yaptılar.
  • İranın İsraile saldırmasını istiyosunuz ama biliyomusunuz ki eğer büyük bi İsrail - İran savaşı çıkarsa Türkiye, İran'ın yanında yer alıcak..İranda 30 milyon türk var..Olası bi savaşta İran Bi gecede İsraili dağıtamaz..Mutlaka iki tarafta kayıp verir..Ayrıca Böyle bir durumda Suriye de iran'ın yanında yer alır..Ve Amerika'nın istediği kaos olur..Hiç kimse anlamadan Amerika kendine ucuzdan petrol satıcak bi hükümet kuruverir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

KİM YOK ETÇEK?
    quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

Orjinalden alıntı: progman

22 AĞSUTOS DEDİĞİNİZ NE YA?

BELKİ BİR RÜYA BELKİ BİR HAYAL AMA NEDEN OLMASIN... İSRAİLİN YOK EDİLECEGİ GÜN... EN AZINDAN DUA EDİYORUM

+1 ayrica damalr 8-9 tane arap devletini dize getirdi nasil yikilcaklar bana bir soyler msin duayla mi hem kurtlerin kurulan senaryoda ayri b ir sacmalik var oda ayri bir muamma
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

22 AĞSUTOS DEDİĞİNİZ NE YA?

BELKİ BİR RÜYA BELKİ BİR HAYAL AMA NEDEN OLMASIN... İSRAİLİN YOK EDİLECEGİ GÜN... EN AZINDAN DUA EDİYORUM

olayı biliyorum

saçmalık

olay ne??
  • Hitler tüm yahudileri temizleyebilseydi eğer. Dünya şuan daha iyi bir yerdi. kızıyoruz faşist diyoz ama öyle...
  • <<< YAŞANANLARA KOMPLO TOERİSİ DEMEK GAFLETİNE DÜŞEN OLURSA..........HİÇ BEKLEMEDEN AYDOĞAN VATANDAŞIN "ARMEGEDON"(TÜRK İSRAİL GİZLİ SAVAŞI) KİTABINI OKUSUN...8 YIL ÖNCE BUGÜNLERİ ANLATIYODU. VE OZAMAN KİTAPTA ANLATILANLARA KOMPLO DENİYODU..
    ŞİMDİ İSE KOMPLO DİYENLER NEREDE ??????**** .............>>>
  • ben şunu merak ediyorum şayet amerika ingiltere israil iran ve suriyeye saldırıncca biz türk milleti olarak ne yapacağız sıranın bize gelmesini mi bekleyeceğiz yoksa onlara karşı mücadele mi edeceğiz ama şuan gözükken sadece oturup seyredeceğiz aynen bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın denen gibi bir zamanlar pkk lı şerefsiz ler icin de böyle denmişti EEEEEYYYYYYY UYANANIN TÜRK MİLLETİ AMERİKA BİZİ DE BU BÜYÜK OYUNUN İCİNDE YOK ETMEYE CALIŞACAK NEDENİDE DÜNYADAKİ BOR MADENLERİNİ YÜZDE 60 I BİZDE BİZ ŞİMDİDEN HAZIRLANMASSAK SONUMUZ KÖTÜMİLLET TOP YEKÜN SAVAŞA HAZIR OLUN
  • İster karşı taraf guclu olsun ıster teknolojik olsun ..Bize sokmez

Bi kere onlarda olmayan bişi var nizim mehmetçiklerde Şeref ,Haysiyet, Onur!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.