Şimdi Ara

BİR İSRAİL YETMEDİ.. İKİNCİ İSRAİL KURULUYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU SÖYLEDİĞİME İSTER KOMPLO TEORİSİ DEYİN İSTER BAŞKA BİR ŞEY... KUZEY IRAKTAKİ KÜRTLER DÜZENLİ ORDU KURUYOR.. BU ADAMLAR ÖYLESİNE FİNANSE EDİLECEKKİ İSRAİLİ BİLE ARATACAKLAR... EGER BU ADAMLAR ŞİMDİ DURDURULMAZSA 10 SENE İÇİNDE GÖRÜN BAKIN İSRAİL GİBİ OLACAKLARMI OLMAYACAKLARMI.. AMERİKA KAFAYA KOYMUŞ BİR KERE.. AMERİKA YENİ VE GÜÇLÜ BİR MAŞA ÜRETİYOR KENDİNE.. BELKİDE İSRAİL BU OYUNU SAHNEYE KOYDU.. MALESEF MÜSLÜMANLAR VE TÜRKİYE BİR KEZ DAHA ARKADAN HANÇERLENME İLE KARŞI KARŞIYA... ALLAH PLANLARINI BOZSUN... DÜŞÜNDÜKLERİ BELALARI BAŞLARINA ÇEVİRSİN.. UMARIM 22 AĞUSTOSTA BİR MUCİZE OLUR...

• O kadar güclendirmezler onları. Riskli ters tepebilir. Ama belli bir seviyeye cıkartıp bizi sıkıstıracaklar bence.
  • 22 AĞSUTOS DEDİĞİNİZ NE YA?
  • quote:

Orjinalden alıntı: progman

22 AĞSUTOS DEDİĞİNİZ NE YA?

BELKİ BİR RÜYA BELKİ BİR HAYAL AMA NEDEN OLMASIN... İSRAİLİN YOK EDİLECEGİ GÜN... EN AZINDAN DUA EDİYORUM
  • KİM YOK ETÇEK?
    quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

BELKİ BİR RÜYA BELKİ BİR HAYAL AMA NEDEN OLMASIN... İSRAİLİN YOK EDİLECEGİ GÜN... EN AZINDAN DUA EDİYORUM
  • İran.
  • düzenli ordu ile gelirlerse dümdüz ederiz hepsini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya okadarda uzun boylu deil iran okadarda kendini yabana atmaz yaw atarsa ii olur ama kurtuluruz şu israillilerden de şöle bi noktayı kaçırıyosunuz ama israil kurulduğu zaman dünya ekonomisinin ağır topları yine yahudiydi yahudiler çok zenginlerdi ama kürtlerin kıçlarına don alcak parası bile yoq ha amerika werir diceniz nekadar werirse wersin yine israil kadar güçlenemez o gerizekalıları eğitmek için amerikanın tüm gelirini kürdistana bağışlaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

olayı biliyorum

saçmalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

ya okadarda uzun boylu deil iran okadarda kendini yabana atmaz yaw atarsa ii olur ama kurtuluruz şu israillilerden de şöle bi noktayı kaçırıyosunuz ama israil kurulduğu zaman dünya ekonomisinin ağır topları yine yahudiydi yahudiler çok zenginlerdi ama kürtlerin kıçlarına don alcak parası bile yoq ha amerika werir diceniz nekadar werirse wersin yine israil kadar güçlenemez o gerizekalıları eğitmek için amerikanın tüm gelirini kürdistana bağışlaması lazım

GECENİN BU SAATİNDE AZCIK TEBESSÜM ETTİRDİNİZ BİZE.. UMARIM GERÇEKTEN O KADAR GERİZEKALIDIRLAR.. TABİ BUNU DESTEKLEYEN ÇOK ŞEY VAR... TARİHE BİR DÖNÜP NAKTIĞIMIZDA... .. AMA TEMENNİM AKILLARINI BAŞLARINA ALSINLAR... AMERİKANIN İPİ İLE KUYUYA İNMESİNLER.. BİZ ONLARI MÜSLÜMAN BİLİYORUZ.. YOKSA DİNLERİ İMANLARI SADECE PARAMI OLDU

• quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

ya okadarda uzun boylu deil iran okadarda kendini yabana atmaz yaw atarsa ii olur ama kurtuluruz şu israillilerden de şöle bi noktayı kaçırıyosunuz ama israil kurulduğu zaman dünya ekonomisinin ağır topları yine yahudiydi yahudiler çok zenginlerdi ama kürtlerin kıçlarına don alcak parası bile yoq ha amerika werir diceniz nekadar werirse wersin yine israil kadar güçlenemez o gerizekalıları eğitmek için amerikanın tüm gelirini kürdistana bağışlaması lazım

güzel espri
  • ordularını kursunlar anında yok ederiz.hukumet-siyaset felan anlamam da bu türkiye nin ordusu var.silahlı kuvvetleri var.onlar bu işleri düşünüyorlardır merak etmeyin.içiniz rahat olsun.
  • istenilse şuan yok edilir çok basit iş. Önce destek olanları halletmek lazım..
    alın medya tarafından yayınlanmayan.. özel haraket timlerinin operasyonlarından biri..

Unutmayın savaşın kaderini askerler degil.
    Özel Harekat Timleri belirler

http://www.youtube.com/watch?v=5GJvRRKIwHo&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 14 Ağustos 2006; 3:29:59 >
  • HER SEY ELLERINDE BUTUN ULKELERIN YONETIMINDELER VE MEDYASINA SAHIPLER, BU BIRAZ ZOR.
  • Tarafsız olarak bu yaşananlara bakınca kurdistan eyaletinin ıraktan ayrılıp bağımsız olmasını yakın gibi görüyorum. Zaten abdli kaynaklara göre 2012 yılında kurdistan tam bağımsız olucakmış.
    Tam bağımsızlık savaşla kazanılır bu nedenle ordu kurulmasını normal karşılıyorum.
  • enemy dediklerine sonuna kadar katılıyorum. tarih bize karşı düzenlenen oyunlarla dolu. orta asyada çinliler tarafından osmanlı da azınlıklar tarafından. üstünde yaşadığımız topraklar o kadar zenginki ve stratejik önemi o kadar büyük ki Türk milleti ve Türkiye cumhuriyeti varolduğu sürece eminim bu oyunlar bu arkadan vurmalar. sürüp gidecektir. avrupa yıllardır hazmedemedi yüzyıllar boyu süren Osmanlı Hükümdarlığının varlığını gücünü zenginliğini. ama daha önemlisi dünya hazmedemedi müslümanlığın varlığını. Allah yardımcımız olsun. birliğimiz bozulmasın ve dediğin gibi 22 ağustosta bir mucize olsun. küçüklüğümden beri hep derimki kıyameti ben görürüm görmesem bile çocuklarım görür. yani okadar yaklaştık kıyamete. Allah tan dileğim bu savaşlar bu zulümler bu kıyımlar bitmeyecekse artık kopsun kıyamet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 14 Ağustos 2006; 9:02:39 >
  • Yav biri bana anlatabilirmi 22 ağustosta ne olacak?
    Özelden veya burdan farketmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_57

Yav biri bana anlatabilirmi 22 ağustosta ne olacak?
    Özelden veya burdan farketmez.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=36905
  • ABD aptal mı yav. Kullanıyo işte Kürtleri. Türkiye doğusunda bir Kürdistan'a kesinlikle izin vermez! Ordu darbe yapmayı dahi göze alır bunu engellemek için. Gönlünüz rahat olsun. Siyasetçilerin kırmızı çizgileri ezilir bükülür ama ordunun çizgileri bellidir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.