Şimdi Ara

BİR İSRAİL YETMEDİ.. İKİNCİ İSRAİL KURULUYOR.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Neresini tutturmuş anlamadım. Çok güçlü bir devlet oldukları için mi topraklarında 40 tane devlet geziyor?

Zalim bir örgüt olacağını ,amerikanın maşası olacağını,Türkiyenin başına bela açacağını bilmiş adam işte isid bu.

Türkiyede yıllardır amcalardan sohbette duydugum laf nerde bir örgüt varsa Amerikanın maşası derler

Bence güzel tutturmuş adam düzenli ordu olayı felan.
  • Guzel tuturmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir tezat... Müslüman olmadığı için Allah'a dua ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bu nasıl bir tezat... Müslüman olmadığı için Allah'a dua ediyor.

Niye müslümanlar dışında herkes Allahsiz mi ?

• önceden bilmiş diyince şu video aklıma geldi
  • quote:

Bu nasıl bir tezat... Müslüman olmadığı için Allah'a dua ediyor.

• İleri görüşe bak vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: enemy34

quote:

BU SÖYLEDİĞİME İSTER KOMPLO TEORİSİ DEYİN İSTER BAŞKA BİR ŞEY... KUZEY IRAKTAKİ KÜRTLER DÜZENLİ ORDU KURUYOR.. BU ADAMLAR ÖYLESİNE FİNANSE EDİLECEKKİ İSRAİLİ BİLE ARATACAKLAR... EGER BU ADAMLAR ŞİMDİ DURDURULMAZSA 10 SENE İÇİNDE GÖRÜN BAKIN İSRAİL GİBİ OLACAKLARMI OLMAYACAKLARMI.. AMERİKA KAFAYA KOYMUŞ BİR KERE.. AMERİKA YENİ VE GÜÇLÜ BİR MAŞA ÜRETİYOR KENDİNE.. BELKİDE İSRAİL BU OYUNU SAHNEYE KOYDU.. MALESEF MÜSLÜMANLAR VE TÜRKİYE BİR KEZ DAHA ARKADAN HANÇERLENME İLE KARŞI KARŞIYA... ALLAH PLANLARINI BOZSUN... DÜŞÜNDÜKLERİ BELALARI BAŞLARINA ÇEVİRSİN.. UMARIM 22 AĞUSTOSTA BİR MUCİZE OLUR...

2020 için yeni tahminlerdemi bulunsak

Hocam su gelecek 10 yili soylede ona gore tr de kalip kalmayacagima karar vericem cunku

• 10 yaşındaymışım beee

• YA BENDE OKUYORUM AVAN AVAN.ADAM 2012 YILINDA KURDİSTAN KURULUCAKMIŞ DEMESE DAHA OKUYORDUM.

• Allah kelime olarak İslamiyete inananların kullandığı bir kelimedir. Gayri Müslimler farklı isimlerde telaffuz ederler.
  • adam barzaniden bahsetmis ama.tutturdu diyorsunuz

• quote:

Allah kelime olarak İslamiyete inananların kullandığı bir kelimedir. Gayri Müslimler farklı isimlerde telaffuz ederler.

Allah kelimesine alışınca tanrı lafı komik geliyor.Şahsen ben de dinlere inanmıyorum ama Allah kelimesini kullanırım.
  • Bu arada komplo teorilerinden ikisi tutmamış arkadaşın.

1) Hayal de olsa 22 Ağustos 2006 gününde İsrail`in sonu gelecek demiş.
    Bunu yazdığında 14 Ağustos gecesiymiş. Oysa sabah kalktığında yani 14 Ağustos günü Lübnan-İsrail krizi sonlanmış şans işte :D

2) Arkadaş Kuzey Irak Kürt Bölgesi`nde düzenli ordu kurulduğundan bahsetmiş. Kimileri buna IŞİD demiş kimileri PYD ki ben de öyle düşünüyordum. Ama hayır Kuzey Irak`taki düzenli ordunun ismi "Peşmerge" :) Ve onların da şu an ne IŞİDle ne de PYD/YPG ile alakaları yok ve görünürde İsraille de bağlantıları yok. :) Heriflerin bir cacık yaptıkları da yok yani. Böylece iki önemli komplo teorisi de yalan olmuştu birisi saatler sonra ve diğeri de yıllar sonra olmak üzere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hristiyan, Musevi, Yahudi, Budist

veya başka herhangi bir dine inanan kimse Allah demez. Tanrı veya kendi inancına uygun olanı seçer.
    Allah arapça kökenlidir. O yüzden İslamiyeti benimseyenler veya arap kökünden gelenler kullanıyor.
  • Adam gelecegi gormus.

• Yok ileriyi görememiş yok teoriler tutmamış falan filan dansözlük yapmayın. Helal olsun

• quote:

quote:

BU SÖYLEDİĞİME İSTER KOMPLO TEORİSİ DEYİN İSTER BAŞKA BİR ŞEY... KUZEY IRAKTAKİ KÜRTLER DÜZENLİ ORDU KURUYOR.. BU ADAMLAR ÖYLESİNE FİNANSE EDİLECEKKİ İSRAİLİ BİLE ARATACAKLAR... EGER BU ADAMLAR ŞİMDİ DURDURULMAZSA 10 SENE İÇİNDE GÖRÜN BAKIN İSRAİL GİBİ OLACAKLARMI OLMAYACAKLARMI.. AMERİKA KAFAYA KOYMUŞ BİR KERE.. AMERİKA YENİ VE GÜÇLÜ BİR MAŞA ÜRETİYOR KENDİNE.. BELKİDE İSRAİL BU OYUNU SAHNEYE KOYDU.. MALESEF MÜSLÜMANLAR VE TÜRKİYE BİR KEZ DAHA ARKADAN HANÇERLENME İLE KARŞI KARŞIYA... ALLAH PLANLARINI BOZSUN... DÜŞÜNDÜKLERİ BELALARI BAŞLARINA ÇEVİRSİN.. UMARIM 22 AĞUSTOSTA BİR MUCİZE OLUR...

2020 için yeni tahminlerdemi bulunsak

Hocam sen adamsin

• enemy34 kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum, yaş kaç?

Ve bir de 22 Ağustos ne ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.