Şimdi Ara

Bir isteğim olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu yanlış yerde olabilir,özür dilerim.

Ben bir veritabanı işlemi yaptırmak istiyorum.

Kişi adını ve şifresini girecek, sonra sistem ona bazı bilgiler gösterecek.

Ör:https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1265

Yani kişi kullanıcı adını filan falan girecek sonra sistem ona bilgileri gösterecek. Bana bunu html/php veya kod şeklinde verirseniz çok memnun olurum.

• Cevap verecek kişi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

Konu yanlış yerde olabilir, özür dilerim.

Ben bir sağlık işlemi yaptırmak istiyorum.

Hasta bir yatağa yatacak, birkaç kişi yanına gelip gidecek, sonra yataktan sağlıklı olarak kalkacak.
    ör: hacettepe hastanesi kardiyoloji anabilimdalı ameliyathane No.3

Bana bunu cerrah+hemşireler veya tüm bir ameliyathane şeklinde verirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Hasta bir yatağa yatacak, birkaç kişi yanına gelip gidecek, sonra yataktan sağlıklı olarak kalkacak.

Bana bunu cerrah+hemşireler veya tüm bir ameliyathane şeklinde verirseniz çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Genç webmasterlere yardım etmeniz nekadar hoş. Donanım haber forumuna yaklaşık 2 yıldır üyeyim ve hiç sizin gibi birini görmedim . Yardım istediğimde herkes elinden geleni yapmıştı. Donanım Haber'İn kalitesi mi bozuldu siz mi delisiniz bilemiyeceğim .

• @seyfi84 haklı ama :) balık tutmayı öğrenmeden direk balığı istiyorsunuz, sonra webmasterim diye çıkıyorsunuz ortaya, olan bize oluyor ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yaşıma göre gayet çok şey bildiğimi düşünüyorum.Yaşım 10 imzam da facebook profilim yazıyor.Facebook profilim herkese açık.Donanım haber bana çok yardımcı olmuştu.Gülenlere de teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevdove

Ben yaşıma göre gayet çok şey bildiğimi düşünüyorum.Yaşım 10 imzam da facebook profilim yazıyor.Facebook profilim herkese açık.Donanım haber bana çok yardımcı olmuştu.Gülenlere de teşekkür ederim.

1.si çok bildiğinizi düşünürseniz baştan kaybedersiniz.
    2.si biz size değil sağlıkçı arkadaşa güldük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sü neden böyle birşeye ihtiyacın var? Kendini mi test etmek istiyorsun? Birisine yaparım diye söz mü verdin?
  • Herşey bir yana, bu dediğin şey bir üyelik sistemi. İnternetteki script dağıtan sitelerin hepsinde var. İstediğin bir tanesini al, indir, kopyala & yapıştır. Daha sonra istemediğin yerleri söyle, veya istediğin ekstraları söyle, yardımcı olur birileri, kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evladım bildiğin projeyi yap diyorsun, elinde bişeyler olsun ki bizde ona göre yardımcı olalım. Ne biliyim insan bi tablo dizayn eder en azından fieldları biliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.