Şimdi Ara

Bir Kalecinin İsyani:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce Ne yapayım??? Onu kazanayım mı yoksa z takımına mı gondereyım???

• gücünü falan koysanda ona gore karar versek
  • gerek kalmadı artık...O resti cektikten sonra onu takımda tutarsak takımı elden kaybedebilriz düşüncesiyle Palmeiras u-20 e gonderdk.Yaklasık 3 sezon boyunca(sozlesme bitene kadar) forma bulamayacak
  • Bana bi oyuncu böyle sert çıkacak, satarım hemen. Tabi gücüyle alakalı
  • bende keita gitmek istiyorum demişti. "patron benim otur lan aşağı" dedim özür dilemişti. şimdi de yedek bekliyo arada girip iyi işler yapıyo bi ses çıkmadı bakalım

bu özür olayını görüyodum fakat ya oynat ya serbest bırak iyiymiş
  • arkadas yas 27 olmus tanıyan yok eden yok ne bu isyan bunyemde Rivaldo Sylvinho gibi dunyaca tanınmıs yıldızlar forma bulamıo isyan etmio bu kaleciye noluo cozemedm.Kafaya koydum futbol hayatını bitirecem onun.Serbest bırakıp futbol oynamasına izin yok!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CassioDeSouzaSoares

arkadas yas 27 olmus tanıyan yok eden yok ne bu isyan bunyemde Rivaldo Sylvinho gibi dunyaca tanınmıs yıldızlar forma bulamıo isyan etmio bu kaleciye noluo cozemedm.Kafaya koydum futbol hayatını bitirecem onun.Serbest bırakıp futbol oynamasına izin yok!!!

bende işe bazen duygusallığı katıyorum bir ara milliyetçi duygularım arttı bütün türkleri en yüksek maaştan getiriyordum çoğuda reserve de oynuyordu

• hangi update'i kullanıyosun?
  • benimde kaleci var 26 yaşında yedek isyankar
  • Kaleci gideri koymuş bence yol ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

hangi update'i kullanıyosun?

10.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Kaleci gideri koymuş bence yol ver

yol vererek onun istedigini yapamamKlup parasını peşin veriyo.3 sene oturacak kenarda.Ozellikler 0 a sagdan yaklasmaya baslayınca bakalm hangi takım alacak onu???sırf bu yuzden kariyere devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.