Şimdi Ara

Bir kararsızlık Anı daha Citroen VTR - Astra Bertone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuya nasıl gereyim bilemedim.İlk arabamı alacağım ve aslında bütçe ve görünüm açısından iyice düşünüp taşınıp sonuçta birazda bekarlığın vermiş olduğu rahatlıkla bu iki arabada karar (sız) kıldım.

Daha evvel bu iki arabayıda kullanmadığımdan ötürü kullanan arkadaşların tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var.

Bana arabada neyin önemli olduğunu soracak olursanız kesinlikle sürüş zevki derim.Sonuçta istanbulda yaşıyorum malum trafikte performanslı kullanamıyorsunuz..Ayrıca işede sürekli servis ile gittiğimden haftasonları kullanacağım araçtada 1-2 litre benzinin hesabını yapmıyorum :)Güvenlik seviyelerine baktığınızda her iki arabanında aynı olduğunu görüyorum yol tutuşları naısldır karşılaştırma bağlamndada yardımcı olursanız çok sevinirim?

• Sanırım bu iki araba arasında yıl olarak daha yeni olan c4-vtr'ı seçeceğim.Aynı fiyata 2003 model astra varken c4'ler 2006 yılına ait.
  • Astra her zaman piyasası olan araçtır istediğiniz zaman satarsanız ama C4 VTR'ler hiç tutulmadı ve 2.eli ölü.Ayrıca tasarım konusunda da Astra Bertone daha önde bence.
  • Bence Astra Bertone..Ama aşağıdaki gibi olursa

Bir kararsızlık Anı daha Citroen VTR -  Astra Bertone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 21 Kasım 2008; 7:00:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Astra her zaman piyasası olan araçtır istediğiniz zaman satarsanız ama C4 VTR'ler hiç tutulmadı ve 2.eli ölü.Ayrıca tasarım konusunda da Astra Bertone daha önde bence.

kesinlikle citroen model yüksek olabilir ama piyasası olmayan bi araç bertone kesinlikle daha iyi bi seçim olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.