Ulan bi günde bi kız böyle bi konu açsın :) Bi erkek falan var açılamıyorum diye
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimist !
Ulan bi günde bi kız böyle bi konu açsın :) Bi erkek falan var açılamıyorum diye
ben açıyım ama ilgi göstermezseniz küserim bak
Gömlerk Her zaman Daha Havali Durur Ama T shirt de iyidir Sen güzel 1 gömlek kot Pantolon uzerine kemer gömlegide hafif kemerin üzerine cek ara sira gözüksün Bilmiyorumki Dolabin Nasil Sana Tavsiye Verek Bizim Dolap Artik kapanmiyor gömlekten Giymediklerimiz bile var Ayni Soruyu Bende Sorim AcayİP BayaN var Sarisin Tam Artist giyinimi Acaba Nasil Yaklasabilirim Onun planini Yapiyorum Ya ben Hep 3kiz arasinda kaliyorum Secim Yapamiyorum
pantolon her çeşit var. Ama pek gömlek giymiyorum. 1-2 tane gömleğim var galiba,kareli
t-shirt siyah,renkli her çeşit var sayılır
2 tane incir yaprağı işini görür
hahahahahaha
forum üyelerinin espri yetenekleri giderek düşüyor...
O kızı bırak daha fakirini bul. Tüm dertlerinden kurtulursun Bu sefer o düşünsün ne giysem diye
transparan giyme de ne giyersen giy
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
O kızı bırak daha fakirini bul. Tüm dertlerinden kurtulursun Bu sefer o düşünsün ne giysem diye
Alço'nun cevabı çoktan hazır yine..
arkadaşım bak kızlar komik erkeklerde hoşunalır yada romatikler erkeklerde kız çicek yola kız huşana girder sana birşey kız anlayan yakın arkadaşında çiçek yola
Yaşın kaç oda önemli bence, bi de kızın giyim tarzı nasıl mesela polo tarzı eşyler mi yoksa nike mı kısaca:p