Şimdi Ara

Bir Kız Yüzünden Başıma Gelenler.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @McCarty haklısınız hata bende kabul ediyorum ama beni satmıyacaktı çünkü ayrılmak istiyordu ve ben bu fırsatı ona verdim.acısını çok çektim ama bitti allaha şükür

@samsunlusemih aslında dediğiniz gibi 2. ayrılıp barışmada bırakmam lazımdı ama kız ayrılmak istiyor ve yardım et diyordu.siz benim yerimde olsaydınız napardınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

@McCarty haklısınız hata bende kabul ediyorum ama beni satmıyacaktı çünkü ayrılmak istiyordu ve ben bu fırsatı ona verdim.acısını çok çektim ama bitti allaha şükür

@samsunlusemih aslında dediğiniz gibi 2. ayrılıp barışmada bırakmam lazımdı ama kız ayrılmak istiyor ve yardım et diyordu.siz benim yerimde olsaydınız napardınız

zaman bırakırdım , ne zaman ayrıldı ne zaman barıstı ilgilenmezdim

kız önemli olduğu kdar aileside önemlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

@McCarty haklısınız hata bende kabul ediyorum ama beni satmıyacaktı çünkü ayrılmak istiyordu ve ben bu fırsatı ona verdim.acısını çok çektim ama bitti allaha şükür

zaman bırakırdım , ne zaman ayrıldı ne zaman barıstı ilgilenmezdim

kız önemli olduğu kdar aileside önemlidir

bende bekledim ama askerlik yaklaştıkça kanım kaynadı.hemen bitireyim olayı dedim en azından askere gitmeden ayrılırlarsa daha iyi olur die düşündüm ama yanlış düşünmüsüm

• okumaktan gözüm bozuldu valla kusura bakma ama hepsini okumadım. döngü gibi birşey olmuş bir barışma bir ayrılma falan sıkıldım hemen.
  • Amaağan neyse olur böyle şeyler.
    Daha iyi oldu belkide askerde onu falan düşüncektin acaba napıyo ne ediyo diye kafan dalgın olacaktı , komutanında sürekli dalgın, şaşkın kafan baska bir yerde olduğu için şamarı yiyecektin :S
    en azında şimdi kafan rahat boş ver , bak keyifine.
  • artık yatmam gerekli malum yarın sabahtan şubeye gidicem.olayı okuyup fikirlerinizi beyan ettiğiniz için teşekkür ederim.bazı şeyler bana harbiden ders olmuş oldu
  • onu diycektim bak unuttum. sen kızı çekip güzelce bi agirligini koycaktin kıza.
    yanı diycektin ki , "bak bu böyle olmaz eger burdan gidip bir daha o cocukla barişirsan senınle işim biter." sonra herseyi kıza birakcaktin eger barişirsa ki barişcagi kesinmiş bir daha işin olmazdi.
    zaten sen hala umut baglasaydın kız sana tekrar gelip yalvarsa nolur affet bak son kez kesin ayrildik filan diye deseydi yine o diger cocukla barişirlardi bilgin olsun
  • @samsunlusemih en iyisi askere kafam rahat gitmiş olacağım.daha yaşım genç neler çıkacak bakalım daha karşımıza

@McCarty bidaha mı tövbe artık isterse noter tasdikli kağıt getirsin iş bitti busefer
  • Açıkcası şu gelmiş sevgilisinden ayrılmış gitmiş barışmış gelmiş tekrar ayrılmış ve sen hala o kızla ilgilenmişsin.Sen zaten baştan kaybetmişsin.Yazının devamını okumuyorum bile.
  • neyse buarada bende benimkine yol verdim
  • Abi baştan sona okudum olayı.Gülsem mi nolmuş lan burdamı desem bilemedim.Tam komedilik İzmire git ayrıl Selcuğa git barış.

Neyse sonuçta kurtulmuşsun ya sen ona bak. Yaşta genç askere git gel karşına neleri çıkacak kim bilir.
  • başım döndü yawaşk işte böle sevince peşini bırakamıyorsun
  • Olayın dallasa falan döndüğü yok basit ve görülür bir durum. Bıraksalar inanın belkide dünyada en iyi ülkelerden biri haline getirebilecek kadar ülkemi zekiyim ve kurnazım diyebilirim ama benim 2 defa çok ciddi başıma gelen olay gibi;

Kızlar ( bayanlar ) bir erkekten hoşlanmasalar bile ona birşeyler hisseden birilerinin olmasından hoşlanırlar. Hemen hepsinin ayrı taktikleri vardır. Ne bırakır seni nefes alabilirsin nede he der muradına eresin. Ha iş ciddi değil "yatak" konusu olunca iş değişir. Yatağa atabilmek için bir kızı 2 şekil yaparsın dilleri düşer, sevdiğin birisine yapmazsın "öldürmezler sürürdürürler".

Senin başına gelen de basitçe bu. bunun için hayatını değiştirme, o kızı dikkate bile alma. 29 yaşında birisi olarak son ve acı tecrübelerimden sonuncusu da hüsranla bitti.

Ben hoşlandığım kızın artık peşini bıraktım, 1 hafta içerisinde 4 - 5 kişiden birlikte olma teklifi aldım, bunlardan birisi de kızın arkadaşlarından bir tanesi. Allahtan bende işkembe değil mide vardı evet demedim.

Neyse sen otur kendi haline biraz ağla, sızla 3 gün geçer başka birine aşık olursun. Umarım benim gibi sürekli "eşeklik" yapmazsın ve akıllanırsın yoksa çok sürünürsün burnun çok sürter olan da sana olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

neyse buarada bende benimkine yol verdim

naptın abi yav.niye böle bi karar vardın ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Abi baştan sona okudum olayı.Gülsem mi nolmuş lan burdamı desem bilemedim.Tam komedilik İzmire git ayrıl Selcuğa git barış.

Neyse sonuçta kurtulmuşsun ya sen ona bak. Yaşta genç askere git gel karşına neleri çıkacak kim bilir.

bugün şubeye gittim askerliğim 1 sene daha uzadı ve buradayım.kurtuldum ve birdaha da bulaşmam artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

Olayın dallasa falan döndüğü yok basit ve görülür bir durum. Bıraksalar inanın belkide dünyada en iyi ülkelerden biri haline getirebilecek kadar ülkemi zekiyim ve kurnazım diyebilirim ama benim 2 defa çok ciddi başıma gelen olay gibi;

Kızlar ( bayanlar ) bir erkekten hoşlanmasalar bile ona birşeyler hisseden birilerinin olmasından hoşlanırlar. Hemen hepsinin ayrı taktikleri vardır. Ne bırakır seni nefes alabilirsin nede he der muradına eresin. Ha iş ciddi değil "yatak" konusu olunca iş değişir. Yatağa atabilmek için bir kızı 2 şekil yaparsın dilleri düşer, sevdiğin birisine yapmazsın "öldürmezler sürürdürürler".

Senin başına gelen de basitçe bu. bunun için hayatını değiştirme, o kızı dikkate bile alma. 29 yaşında birisi olarak son ve acı tecrübelerimden sonuncusu da hüsranla bitti.

Ben hoşlandığım kızın artık peşini bıraktım, 1 hafta içerisinde 4 - 5 kişiden birlikte olma teklifi aldım, bunlardan birisi de kızın arkadaşlarından bir tanesi. Allahtan bende işkembe değil mide vardı evet demedim.

Neyse sen otur kendi haline biraz ağla, sızla 3 gün geçer başka birine aşık olursun. Umarım benim gibi sürekli "eşeklik" yapmazsın ve akıllanırsın yoksa çok sürünürsün burnun çok sürter olan da sana olur...

abi nekadar güzel yazmışsın yav eline sağlık.ben iyi niyetle yaklaştım hiçbir art niyetim olmadı şu zamana kadar ve hiçbir zamanda olmaz.benim amacım sevdiğim kişinin artık üzülmesini istemememdi ki sonuç ortada üzülen ben oldum.sağlık olsun diyorum ilerde daha çok kişi çıkacak karşıma

• Bedo20 @ Bulaşma Boşver ... Hayatını Yaşa , Takma Kafana

İçki Boşuna Kötüdür Dememişler.... ( Ben hala düzeltemedim benim sorunu ona yanarım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

Bedo20 @ Bulaşma Boşver ... Hayatını Yaşa , Takma Kafana

İçki Boşuna Kötüdür Dememişler.... ( Ben hala düzeltemedim benim sorunu ona yanarım )

bu saaten sonra takmıcam ama keşke askere gitseydim be abi.seneye kasıma kadar uzadı daha napacam ben bilmiyorum.zaten kendime artık bi ara verdim ve aşık olmucam

abi sende maşallah 3 kişiyle yakalanmışın artık sorun falan kalmamış abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo20 -- 15 Kasım 2008; 1:54:17 >

• keşke bolum bolum yazsaydın bu saatte okumak yemedi acıkcası yrn bıdaha denicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recaro

keşke bolum bolum yazsaydın bu saatte okumak yemedi acıkcası yrn bıdaha denicem.

hocam kusura bakma harbiden konuyu açtıktan sonra bi baktım ki baya bişeyler yazmışım.konu bu şekilde içimi dökeyim dedim dhye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.