Şimdi Ara

Bir Kız Yüzünden Başıma Gelenler.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bedo20

quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

Bedo20 @ Bulaşma Boşver ... Hayatını Yaşa , Takma Kafana

İçki Boşuna Kötüdür Dememişler.... ( Ben hala düzeltemedim benim sorunu ona yanarım )

bu saaten sonra takmıcam ama keşke askere gitseydim be abi.seneye kasıma kadar uzadı daha napacam ben bilmiyorum.zaten kendime artık bi ara verdim ve aşık olmucam

abi sende maşallah 3 kişiyle yakalanmışın artık sorun falan kalmamış abi

Bir Daha Aşık Olmucam Deme Ummadığın Anda Çarpılırsın Birine ; O Zaman Neye Uğradığını Şaşırırsın :)

Arada Mesafe Olmasa ; Birde O Günü Hatırlasam Çok Güzel Olucak ama Hatırlamıyorum . ( Aşırya Kaçmışız )

• ne hallere düştük böle yav aşk adamı harbiden ne hale düşürüyo.haklısın belki aşık olurum ama bu sefer daha dikkatli olucam.
  • tenha bi yere git hatta ormana git orda ağaçları yumrukla sonra düşüp bayılana kadar bağır rahatlarsın derdin büyük yazını hiç okumadım belliki çok dolusun yoksa bu kadar yazıyı oturupta yazamazdın bu ne yav ben lise hayatım boyunca bu kadar yazı okumadım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

neyse buarada bende benimkine yol verdim

naptın abi yav.niye böle bi karar vardın ki?

yok ya gitmiyor du öyle
    çoook

çok kıskanç - nazlı - alıngan - uyanık - ŞEYTAN

alınganlık - naz çook fazla olunca sevmem , ben de zaten kıskancım , ben zaten uyanığım oda oyanık olunca , e tabi bende uyanığım ya fark edince, bir süre sonra kestim biletini, napim gelemem ben öyle şeylere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

tenha bi yere git hatta ormana git orda ağaçları yumrukla sonra düşüp bayılana kadar bağır rahatlarsın derdin büyük yazını hiç okumadım belliki çok dolusun yoksa bu kadar yazıyı oturupta yazamazdın bu ne yav ben lise hayatım boyunca bu kadar yazı okumadım

aynen hocam biranda parmaklarım çalışmaya başladı ve başıma ne geldiyse özet halinde yazmaya başladım.gerçekten çok doluyum hep içime attım.kıza bişey bile sölemedim aslında ona okadar kızgınım ki.arkkadaşlara anlatıyorum salla gitsin diyolar ama acısı hala yüreğimde

• Heroes'in 2. sezonunu tekrar izledim, bu kadar heycan yapmadım şerefsizim
  • quote:

quote:

quote:

yok ya gitmiyor du öyle
    çoook

alınganlık - naz çook fazla olunca sevmem , ben de zaten kıskancım , ben zaten uyanığım oda oyanık olunca , e tabi bende uyanığım ya fark edince, bir süre sonra kestim biletini, napim gelemem ben öyle şeylere.

nediyeyim hayırlısı olsun.inşallah karşımıza kendimize göre birileri çıkar da artık yanlış kişilere rastlamaktan kurtuluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Heroes'in 2. sezonunu tekrar izledim, bu kadar heycan yapmadım şerefsizim

valla hocam bi de bana sorun.olayları kendim yaşadığım için yazarken bile sanki herşey bi film şeriti gibi önümden geldi geçti

• quote:

quote:

valla hocam bi de bana sorun.olayları kendim yaşadığım için yazarken bile sanki herşey bi film şeriti gibi önümden geldi geçti

Sen şimdi aynen gidip başkasına aşık oluyosun hacı, çözüm bu

• quote:

quote:

quote:

Sen şimdi aynen gidip başkasına aşık oluyosun hacı, çözüm bu

yemiyo valla ne bilim soğuttu bunlar beni aşktan nasıl güveneyim ben başka birine

• Allah yardımcın olsun bi doktara gitmen daha sağlıklı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

Allah yardımcın olsun bi doktara gitmen daha sağlıklı olur

gitmezmiyim hiç şuanda sinir ilacı kullanıyorum ve her ay doktora gidiyorum
  • bu kadar paralamaya deymez senin arkandan gelenle gideceksin evlendiğinde bunlar olsaydı daha mı iyidi seni sevenle yola çık ... yalan dolan seni sevseydi bi öle bi böle olmazdı sonuna kadar peşinde olurdu buna inan başına bişi gelmemiş sağlığın yerinde ... ona şükretmelisin duygusal açıdan kendini geliştirirsen bu kriz başarılı bir fırsata dönüşür ağlayıp sızlanır üzülürsen biş cacık olmaz girdiğin girdapta sıkışır kalırsın başını dik tut !!! düzenli spor yap koş ter at mutsuzluğunu alacak ve önündeki maçlara bakacak sen kazanacaksın böle düşün spor koşşş koş koş !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 15 Kasım 2008; 2:35:07 >
  • quote:

bu kadar paralamaya deymez senin arkandan gelenle gideceksin evlendiğinde bunlar olsaydı daha mı iyidi seni sevenle yola çık ... yalan dolan seni sevseydi bi öle bi böle olmazdı sonuna kadar peşinde olurdu buna inan

size şöyle söyleyeyim eğer ben karşımdaki kişiden hoşlandıysam veya seviyosam o kişide bana yeşil ışık yakmışsa ben o kişi için herşeyi yapmaya hazırım ve yaptım da görüyorsunuz.yani birden kapıldım ve sonu kötü bitti.yani aklıma geliyo arasıra nekadar kafamdan sildiysem ama onun adı falan geçince içim bi acayip oluyo.geçen gün arkadaşımdan ödünç tel aldım ulan resimlere bakayım dedim bi baktım onun resmi işte o an bittim

• yeşil ışık mı bu sence :( herneyse hayırlısı olsun
  • quote:

yeşil ışık mı bu sence :( herneyse hayırlısı olsun

ilk başta öle geldi sonra sarı oldu en sonunda da kırmızı.herşeyin hayırlısı diyorum zamana bıraktım artık herşeyi
  • teksin bu dünyada kızlar kadar kurnazı yoktur....
  • Yalan Rüzgarına Dönmüşsün kardeş sen :D Hayırlı Tezkereler ayrica
  • quote:

Orjinalden alıntı: DannyDent

Yalan Rüzgarına Dönmüşsün kardeş sen :D Hayırlı Tezkereler ayrica

ALLAH razı olsun abi ama askerlik uzadı 1 sene kadar.şuandaki en büyük desteğim işim.kendimi işe verince en azından kafamdan siliyorum ve kendimi işime adapte ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok ya gitmiyor du öyle
    çoook

nediyeyim hayırlısı olsun.inşallah karşımıza kendimize göre birileri çıkar da artık yanlış kişilere rastlamaktan kurtuluruz

Amin, İnşallah sen ve Cümlemizde.

http://www.diyadinnet.com/RuyaTabiri-1211&Tabir=fare

cidden doğru hastalandım bile ama Allah'a şükür ateşlenme oldu fazla bir sorun olmadı geçti

ekleme değiştirme :
    demin konuştum
    gerçekten sevdiğini söylüyor bilmiyorum ney yapacağım, suyun akısına bıraktım gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 15 Kasım 2008; 5:47:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.