senden ne koca olur ne de sevgili. o kızdan da ne kadın olur ne de sevgili. aslında tencere kapak gibi olmuşsunuz ikiniz de yanar dönersiniz. kızın da senin de ilişkileriniz tam yalama olmuş abuk subuk ilişkiler. sana hayatta başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: GODIVA
senden ne koca olur ne de sevgili. o kızdan da ne kadın olur ne de sevgili. aslında tencere kapak gibi olmuşsunuz ikiniz de yanar dönersiniz. kızın da senin de ilişkileriniz tam yalama olmuş abuk subuk ilişkiler. sana hayatta başarılar
düşüncenize saygı duyuyorum ama ben onla tamamen bir ilişkiye başlasaydım eğer başka birini hiçbir zaman düşünmezdim.beni ikilemde bırakan kızın kendisidir.şimdi ben sevdiğim için bazı şeyleri göze aldım ki bu olaylar yüzünden ölen vatandaşlar var.yani demek istediğim ben seviyorsam herşeyi göze alırım ve bundan sonra da böle olacak
@samsunlusemih zamana bırakın eğer gerçekten sizi seviyosa ardınızdan gelecektir.bekleyin ve görün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme