Şimdi Ara

Bir Kız Yüzünden Başıma Gelenler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yakın zamanda başıma gelen talihsiz bir olayı anlatma ihtiyacı duydum çünkü heran patlamaya hazır bir bomba gibiyim.geçen sene bu aylarda 2 yakın arkadaşım aile arasında söz taktı ve nişan için nisan ayını seçtiler.tabi nisan ayı geldi çattı nişan günü 2 tarafın akrabaları falan toplandılar.erkek arkadaşımla 10 senedir yengemlede yaklaşık 3-4 senedir arkadaşız.tabi benide çağırdılar ve bende gittim.öncesinde hazırlık falan yaptım kendime kıyafet falan aldım.herşey dörtdörtlük anlayacağınız.herkes toplandı falan nişan oldu bitti derken benim yengenin(arkadaşın hanımı yani)kuzeniyle tanıştım ve kıza vuruldum.
    ben tabi hemen atağa kalktım ve 1-2 hafta içinde haberi çaktım.ben izmirde oturuyorum kızda selçukta.meğerse kızın sözlüsü varmış ama aile arasında değil kendi arasında.ilk başta beni reddetti ve olaylar bundan sonra başladı.ben tabi hemen geri adım attım delikanlılığa yakışmaz.aradan yaklaşık 1 ay geçmeden kız buraya geldi ve ayrılmış.işte arkadaşımla yengem beni aradılar ve çağırdılar.bende hemen gittim tabi baktım annesiyle birlikte gelmiş.kız ayrıldım bitti diyo anası hala o benim damadım diyo.şaşırdım kaldım bu duruma.sonra kız burdayken fırsat bu fırsat diyerekten telefon falan ettim sonra yengemlerde kalıyolardı oraya pc tamiri yapmaya falan gittim.sonra kızında bana boş olmadığı haberi geldi ve bende ümitlendim açıkçası.ulan bi baktım kız ve annesi pat diye bi sabah gitmişler.bende hemen telefonla aradım hatunu ve gitmiiniz noldu dedi.annem falan öle istedi dedi.dedim nolcak bizim durumumuz sana haber vericem dedi ilk önce annemi ikna etmem lazım dedi.tamam dedim 1-2-3 hafta oldu haber yok sonra yengem konuşmuş yine barışmışlar.aradan 2 hafta geçti hop diye yine geldiler buraya ve yine ayrılmışlar.kız beni çağırdı falan konuştum nolcak diyorum bilmiyorum diyo.bak kızım dedim eğer mutluysan ve böyle yaşamak istiyosan ben çekiliyorum.hayır falan dedi ben halledicem dedi ve yine gittiler.sonra yine bir tel. konuşması yaptım ve bana yine 1. hafta sürede haber verceğini söledi.tabi bu olaylar olurken bende boş durmadım ve başka bi hatunla başladım.onlada çok sorunlu oldu askerliğim var diye kabul etmedi arkadaş olalım dedi sonra aşık olduk derken,

Çeyiz taşıma günü geldi çattı arkadaşlar.tabi onlarda buraya geldi ana kız.yine ayrılmışlar ama bana yaklaşık 1 ay falan haber gelmeyince bende ümidimi kestim.onlar geldiğinde ben başka hatunla çıkıyorum,o ayrılmış durumda ve benim başka biriyle çıktığımı biliyo.neyse çeyizi taşıdık evi falan yerleştiriyoruz derken bu odada ütü yapıyodu.anasıda yan odadaydı ve ben içeri daldım kapıyıda yarıladım.bana birden hayırlı olsun deyince sapıttım sonra sağolasın falan dedim.sen bana hiç yardımcı olmuyosun falan dedi neden beni bıraktın dedi.bak dedim elime hiç fırsat vermedin ki yardımcı olayım dedim ama sen istiyorsan yine yardımcı olurum dedim.tabi bende büyük bir vicdan azabı var oldu ve hergün içmeye başladım.darmadağın oldum açıkçası.ir taraftan başka biriyle beraberim o ayrı bir dert,öte yandan ben selçukta ki kızı seviyorum o da beni ama kavuşamıyoruz.neyse biz arkadaş olarak devam ettik yine gidene kadar.ben izmirdeki kızdan ayrıldım bazı sebeplerden dolayı.selçuktaki kız ozaman gitmişti yaklaşık 1-2 gün önce.

arkadaşların kına gecesi iyice yaklaştı.ben izmirdeki hatunla tekrar barıştım ve onu kınaya davet ettim ve gelirim dedi.selçuktan yine bi haber geldi ve yine barışmışlar.ben burda kafayı yicem ama çünkü yardım edemiyorum.neyse kınaya 2 gün kala izmirdeki hatunla çok feci kavga ettim ve ayrıldım arkadaşlar.ertesi günü selçuktaki kız geldi tek başına.beni arkadaşım ve yengem eve çağırdı ve gittim.ula baktım kız paso ağlıyo.çok fena kavga etmişker ve ayrılmışlar.bişey diyemiyorum çünkü aileler var sustum kaldım.sonra arkadaşımla yola koyulduk ve uzun uzun anlattı bana.bak birader dedi bu kız annesinin zoruyla o çocukla beraber yani kız ayrılamıyo.bende dedim zorla güzellik mi olur birader dedim.gerekirse selçuğa adam toplar giderim dedim.hayır dedi arkadaşım başın belaya girck bekle biraz dedi o halledecek herşeyi dedi.tamam kardeşim falan dedim ve kına günü geldi çattı.

kızın hem annesi hemde babası geldi.işte hazırlık falan yaptık eğlence başladı.ben hem kameramanım hemde herbişey koşuyorum.ben bi aşağı bi yukarı derken tabi yukarda paso içiyorum benim kafa bi dünya oldu.şimdi kız korkuyo babası falan var.kızı tam apartman kapısında yakaladım ve seni seviyorum lan diye bağırdım.baktım arkadaşlar falan yanıma geldi noluyo olu dediler meğerse apartman inlemiş.ben hem çekime devam ediyorum hemde içiyorum.ulan dans müzükleri çalıyo baktım kız demez mi sen beni neden dansa kaldırmıyon.gel bakayım dedim ve anasını babasının yanında dans etmeye başladık.benim kafa uçmuş şekilde dans ediyorum falan.....

sonunda gece bitti ben ve arkadaşımın ailesi hepberaber eve gittik.yarın sabah oldu nikah hazırlıkları falan ben kızla son kez konuştum başbaşa.bak dedim bu son konuşmam eğer oraya gidip birdaha barışırsan ben yokum bu işte.nikah bitti ve onlarda selçuğa geri döndü.aradan 2 hafta geçmeden haberleri geldi barıştılar diye.ben dedim geri çekliyorum bu ne böle çocuk oyucağımı dedim ve kestirip attım.sonra ben izmirdeki hatunla tekrar barıştım ve nasıl olduysa biz bunla askere gitmeden söz takmaya kadar geldik.selçukla tamamen irtibatı kopardım ama.buradki kızla bi ayrıldık bi barıştık derken olmadı yapamadık ve arkadaş olarak kalmaya karar verdik.sonra bi gece arkadaşlara gittim bi süre sonra tebrik etmeye.selçuktan yine haber var.kız ayrılmak istiyor diye ama çocuk annesine yamanmış birşekilde nezaman kavga etseler hemen anası tarafından barıştırılıyorlar.ula baktım böle olmucak arkadaşın telden gizlice kızın öteki hattının numarayı çaldım.

ertesi gün kıza mesaj yazmaya başladım ama yengemin diliyle çünkü kuzenler ya.naber ablacım falan gibisinden o halen beni kuzeni sanıyo tabi.sonra dedim nasıl gidiyo ilişkiniz falan baktım kız demez mi çok mutluyuz diye.başımdan kaynar sular döküldü tabi.bende hemen kendi kimliğimi açıkladım ve meğerse kızın yanında o çocuk varmış.sus ya sus diye mesaj geldi.tabi ben dinlermiyim hiç.baktım kız zorda kalınca herşeyi inkar etmeye başladımı.gece oldu kızın annesi,babası ve kardeşi arıyo.ben açmadım tabi teli.o sırada da zaten çocukla paso küfürleşiyoruz.kız inkar ediyo ben yaşanan olayları anlatıyorum derken kızın annesi beni savcılığa vercekmiş die mesaj geldi.ben şoke oldum tabi arkadaşlarda 2 gün sonra haberini alıyolar onlarda bişey bilmiyo.ulan baktım dayıma sölicem dedi falan seni bulcak.bende hemen tedbiri falan aldım.sonra arkadaşlarım beni çağırdılar saat gece 11 de.bende koptum gittim.olayların karıştığını ve hemen düzelmesi gerektiğini sölediler ve çözüm buldukalrını sölediler.bende dedim bu saatten sonra naparsanız yapın dedim beni sattı be kız dedim napayım dedim.ben onun önüne kadar fırsatı sundum ki eğer ayrılmak isteseydi ayrılırdı dedim.sonra arkadaşlarım benim dilimden mesaj yazdılar.o gece çok sarhoştun nasıl mesaj attığımı bilmiyorum ksura bakmayın gibisinden.olaylar yaklaşık 2 gün duruldu.baktım çocuk mesaj atıyo.

artık bitmiş durumdayım tabi.şimdi küfür etsem bi dert etmesem ayrı dert.konuşmadım ve teli kapattım sırf arkadaşıma ve yengeme söz verdiğim için.selçuk olayı kapandı benim için tabi.sonra ben izimrdeki hatunla tekraradn konuşmaya başladım ama arkadaş olarak.1-2 kere falan görüştük ve ben buna harbiden aşık oldum.2-3 kere denedim teklif ettim ama kabul etmedi.bi gece yine konuşuyoz bana haziranda evlencez falan dedi.tamam dedim gelirm dedim nasıl gelcen askerden dedi.kaçarım yine gelirim falan dedim ben daha şaka sanıyorum.(ayrıca haziran 2009).ulan aradan 1 hafta geçti ve kız harbiden sözlenmiş abiler.resimlere kadar gördüm.o olayıda kapadım ve yarın askerlik şubesine başvurup tecili iptal ettireceğim ve gideceğim

• Hayırlı tezkereler.
  • sen ne saçma bir karaktersin ya.Ne kolay aşık oluyorsun ne kolay işi bağlıyorsun. Hayalmisin sen yoksa bizemi halusinasyon izletiyorsun off sıkıldım sonunu bile getiremedim ilk defa
  • bu anlattıkların kaç yıl içinde oluyo
  • @madlive ALLAH razı olsun sağolasın

@sansar_selim hocam selçuktaki kızla yaklaşık 1 sene ara ara görüştüm ve izmirde ki ile de yaklaşık 6 ay görüştüm.anlattıklarım harfi harfine doğrudur ki daha ilave etmediklerim bile vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

bu anlattıkların kaç yıl içinde oluyo

hocam 1 yıl içinde ama o bir yıl bitirdi beni
  • Geçmiş olsun başdan sona kadar okudum bende bir kızla 7 ay çıkmıştım artık saçımda saç kalmamaya başladı tabi ayrıldık sonunda mutluyum huzurluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

Geçmiş olsun başdan sona kadar okudum bende bir kızla 7 ay çıkmıştım artık saçımda saç kalmamaya başladı tabi ayrıldık sonunda mutluyum huzurluyum

birdaha tövbe ettim hocam ben yapacağımı yaptım ve ağzımın payını aldım.çekerim giderim askere olur biter

• bu aralar bende patlayıcı maddeyim, kızlar şeytandır.
  • Sen kayışı koparmışın arkadaş.Bence en güzeli iki kızı da salla askere git.Eskisinden de yenisinden de hayır gelmez artık.İşin moku çıkmış.Arkadaşınla aran bozulmuştur kesin ben olsam hiçbiriyle görüşmem zaten boşver askere git sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

@madlive ALLAH razı olsun sağolasın

@sansar_selim hocam selçuktaki kızla yaklaşık 1 sene ara ara görüştüm ve izmirde ki ile de yaklaşık 6 ay görüştüm.anlattıklarım harfi harfine doğrudur ki daha ilave etmediklerim bile vardır.

aman bu ilavesiz halimi
    bi yerde felaket nakarat var
    yalama hesabı kız küsüyor geliyor barışıoz gidiyor küsüyor geliyor barışıyoruz vs. vs..
    ama sendede büyüh hatalar var
    aslında filmi bozan kötü karakter bence kızın anası
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

bu aralar bende patlayıcı maddeyim, kızlar şeytandır.

+

Bunu Aklına KAZI " Dünyada Şeytan varsa Bilki Bu Kesinlikle Bayandır. "
  • dallasa donmus lan hikaye

hayırlı tezkereler kardesim.askere git gel adam gibi bi kızla adam gibi bi ilişki yaşa.
  • @calpi84 zaten herşey bitti evet arkadaşlarımla da aram bozuldu ama konuşuyoruz.onlar aslında benim yanımdalar dı ama ortamı düzeltmek için öteki tarafta bulunmak zorunda kaldılar.

@L4st aslında dediğiniz gibi bende de hatalar var doğrudur.başından tahmin edemedim olacakları.paso ayrılıp barışıyolar ve bende arada kaldım.

@Stacer_boY hemde ne şeytanlarmış yav başımı belaya sokuyodu az kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

quote:

+

ummadığım taş baş yaracaktı :S
    anlatayım
    benim kzı ne kadar sevdiğimi anlaması için , kendi ark. demiş söyle söyle yapdemiş , beni denemek için neyse yüz vermedim o kıza , bayağı bir seyler oldu ben çaktım tabi davayı neyse,
    başka bir gün benim esas kız ark.mın arkadası beni resmen taciz etti :S :=)
    kendi oynadığı oyuna kendisi düstü, bu gün tartıstık bayağı, vay benim emeklerim falan bayağı bir seyler dedim.
    kız beni esas kız.ark.dan ayırmaya çalısıyor sanırım sonra kendisi alacak beni , ulan ben neyim yahu, bana göre malım ben :S ama işte

• quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

dallasa donmus lan hikaye

hayırlı tezkereler kardesim.askere git gel adam gibi bi kızla adam gibi bi ilişki yaşa.

tam bir pembe dizi arkadaşlara anlatıyorum kimi gülüyo kimi oraya gidip dağıtalım diyo ama ne gerek car bu saatten sonra.allah razı olsun abi herşeyin hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

+

anlatayım
    benim kzı ne kadar sevdiğimi anlaması için , kendi ark. demiş söyle söyle yapdemiş , beni denemek için neyse yüz vermedim o kıza , bayağı bir seyler oldu ben çaktım tabi davayı neyse,
    kendi oynadığı oyuna kendisi düstü, bu gün tartıstık bayağı, vay benim emeklerim falan bayağı bir seyler dedim.
    kız beni esas kız.ark.dan ayırmaya çalısıyor sanırım sonra kendisi alacak beni , ulan ben neyim yahu, bana göre malım ben :S ama işte

siz allahtan farkına varmışsınız ve oyuna gelmemişsiniz.benim olay da eğer annesi karışmıcaktı şimdi herşey yolunda gidiyordu ama nasip değilmiş

• cok ilginc bi durum yanı nebilim bana cok basitce geldi.
    bi ilişki ya bitmiştir ya da bitmemiştir. sen kıza diyorsun sıkıldım bu durumdan bi ayrildin bi bariştin diye ama sende ondan eksik kalmamişsin senınde kız arkadasin varmiş ve sende ayirilip durmussun.

neyse yinede başina öyle aman aman bi olay gelmemiş hata sende başliyor. ilk başta kızın sevgilisi oldugunu bilip umut bagladin, hadi ayrildigini ögrendin umutlandin ,sonra barişmiş ayrilmiş, yine umut bagladin sonra barişmiş vazgectin sonra ayrilmiş yine umut bagladin öffffffff okadar umut bagladin ki ben bile sıkıldım yaw

kısa ve öz ne yaptiysan sen kendi kendine yapmişsin o kızı ya da diger kızın pek bi sucu yok gibi. olay yanı hata sende çünki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Kasım 2008; 2:04:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

siz allahtan farkına varmışsınız ve oyuna gelmemişsiniz.benim olay da eğer annesi karışmıcaktı şimdi herşey yolunda gidiyordu ama nasip değilmiş

ben senin yerinde olsaydım
    1. defa ayrıldıktan sonra barısırsa neyse
    2. defa ayrıldıktan sonra basrışırsa hadi neyse bozmim aralarının olabilir derim

ama sonradan 3. olursa ulan başlarım senin şarap çanağına derim (senin kız için demiyorum bu arada benim başıma gelse)
    sen resmen sabır küpüymüşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 14 Kasım 2008; 2:03:30 >
  • quote:

quote:

quote:

+

anlatayım

...

sen yine iyisin... ben kız arkdaşımın arkadaşları ile basıldım. ( 3 tane ) ....... çok fena oyuna gelmişiz haberimiz olmadı... zaten gitmeyeceğim bir daha Paris'e o yüzden :S ( Votkayı fazla kaçırmışız.... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 14 Kasım 2008; 2:04:29 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.