Şimdi Ara

Bir kıza neye bakarak güzel dersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    küçük burun

hoştur. çok hoştur.
  • Westbrook kullanıcısına yanıt
    hocam size pm atamıyorum
  • mamos442344 kullanıcısına yanıt
    Neden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Westbrook kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam bana bi pm atarmısınız
  • Füzelerin boyutuna ve kasanın mukavemetine bakarak karar veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye bakcagimi bilmem de konusunu bulmusken ideal kiz fizigini yazayim:
    beyaz tenli, kucuk ve duzgun burunlu. burun, elmacik kemikleri, omuzlar vb bolumlerde hos pembelikler. sac, goz rengi fark etmez. boy 155-175 arasi ve zayif.
  • bakislarina ve duruslarina

• AYAKLARI GÜZEL OLACAK AGA.

• Evlenilecek kız tanımını yapayım kendimce;

Şişman olmayacak kız dediğin zayıf olur. Yüzünde sivilce iz vs olmayacak. Saçları toplu olacak. Tabi yüzü de güzel olacak .

Fiziksel olarak bunlar.

Genel olarak ; açık seçik giyinmeyecek göbeği falan açık kıyafetler dekolteli şeyler ile kısa şeyler giymeyecek. Pantolon tişört bluz giyebilir.

Türbanlı olmayacak (eskiden olurdu ama artık olmaz hayatımı zehir ettiler ).

Ağzı bozuk küfürlü bir kız dünya güzeli bile olsa ilgimi çekmiyor. Terbiyeli olacak. Bel altı konuşulan ortamda durmayacak. Durmak zorunda ise bile muhabbete dahil olmayacak. Erkeklerle çok samimi olmayacak.Kanka kardeş muhabbetlerine girmeyecek.

İnsanların fikirlerine saygılı olacak, ezmeye aşağılamaya çalışmayacak. Kibar olacak. Güler yüzlü olacak kimse yüzünden bok akan biriyle bir ömür geçiremez.Kulturlu olacak varoş olmayacak film kültürü olacak.

Şimdi asıl mevzu; tabiki de bakire olacak o ayrı mesele ama yukarıdaki tüm özelliklere sahip bir kızın bakire olup olmamasına kimse dikkat etmez kendinizi şartlamayın. 1 kere yapmıştır çok sevmiştir sorun değil. Önemli olan bunu söylemesi. Saklarsa anında giderim. Ha gelen geçen vurmuşsa zaten anında yol veririm. Önemli olan gelip anlatması.

Bir kız vardı yukarıdaki tüm özelliklere sahipti. Güler yüzlü idi çok da güzeldi. İzlediğimiz diziler filmler falan hepsi aynıydı. Ama kızın arkadaşları hep erkeklerden oluşuyordu. Bu durum canımı sıktı uzaklaştım. Kızla takılmak istesem devam ederdim ama sırf takılmak için bile böyle bir kızla olmam.

• Ortalama tip,karakter,ahlak, ve beni sevmesi yeterlidir

• Kesinlikle vücut. Bel incecik olacak herşeyden önce. Kalça ve göğüsler de biçimli olacak tahta gibi olmayacak yani. Yüz güzelliği karın doyurmaz, şişman veya tahta kızlardan hiç hoşlanmam.

• Burnu ve ayakları güzelse kadın da güzeldir.

• buraya güzel kız tarifi yazanlar da yakışıklı olsa bari

• Ayak bas parmagina bakarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Embesil olmasın yeter

• konuşması kendini bilmesi edebine bakarım.
    kız adamı rezilde eder vezirde eder.
    İnsan içinde kol kırılır yen içinde kalır.
    Enerjisine bakarım güler yüzlü çalışkan mutluluk saçan bir insan olması lazım.
    Sevgililik hayatın yorucu akışından kaçıp birbirimizin tazeleyici limanlarında demirlemektir.
    Zekasına bakarım leb demeden leblebiyi anlamalı.
    Bu günlerde mallaşma var insanlarda çim büyürse biçersin ateş sönerse odun eklersin millet çimi biç ama böyle böyle düzgün biç ateşi yak ama böyle böyle düzgün yak denmedikçe bön bön bakıyolar sebep sonuç - amaç eylem ilişkisi kurabilsin

Buraya kadar okeyse güzeldir o kız evlenirim bile tabi o benle evlenir mi sormak lazım

Tabi götüne de bakarım genelde götüne bakıp uf ne güzel kızmış dediğimde çok olur

• Meme ve kalçalarına

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.