Şimdi Ara

Bir Kıza Ondan hoslandımı nasıl sölerim??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Squm

benim abim derken ?sen bayanmısın

ewet bayanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydilge

quote:

benim abim derken ?sen bayanmısın

ewet bayanım

@Squm hedeften sapmak yokkkk
  • yok cnm sadece daha ii tavsiyeler alcaktım bir bayan olarak tan :
  • soledıgın zaman
    ortadakı seyler kaybolmaya baslıo
    artık hoslanmadını anlıosun

bole takıl
  • nasıl böle takıl ya hadi benden önce davranırlarsa o zaman abi falan dinlemez dalarım
  • Utanıp sıkılacak bir durum söz konusu bile değil. Kız yalnız olduğu bir zamanda yanına gidip kalbinden geçen her şeyi anlatmalısın. Özellikle öz güven çok önemlidir. Yalnız her türlü sonuca da baştan hazırlıklı olmak gerekir.
  • quote:

ya hadi biri sölesin direk gidip ne dicem benle cıkmı dicem kıza ölebi sekilde sölemeliyimki kızz bana hasta olmalı

ölebi şekil yok
  • abicim o da sen ben gibi insan korkmak anlamsız yani
  • Yapman gereken tek şey ilk adımı atman.. Git yanına biraz zamanın var mı de.. Eğer çok itici değilsen seni dinleyecektir.. Sonra onu tanımak istediğini, kısa bir süredir (uzun bile olsa) ona dikkat ettiğini ve seni etkilediğini anlat.. Amcanın sadece onu tanımak olduğunu duygularını abartmadan (aşık ol yada olma ona tanrıça gibi davranma ilk seferde) anlat.. Sonra konuşmayı bitirip uzaklaş yanından.. Sakın ilk seferde buluşma teklif etme (bu biraz rizikolu bir durum).. Onu gördükçe hafifçe gülümse ve 2. ya da 3. görüşmenizde boş zamanı varsa bir yerde oturup konuşmak istediğini söyle ve bırak herşey kendiliğinden gelişsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yapman gereken tek şey ilk adımı atman.. Git yanına biraz zamanın var mı de.. Eğer çok itici değilsen seni dinleyecektir.. Sonra onu tanımak istediğini, kısa bir süredir (uzun bile olsa) ona dikkat ettiğini ve seni etkilediğini anlat.. Amcanın sadece onu tanımak olduğunu duygularını abartmadan (aşık ol yada olma ona tanrıça gibi davranma ilk seferde) anlat.. Sonra konuşmayı bitirip uzaklaş yanından.. Sakın ilk seferde buluşma teklif etme (bu biraz rizikolu bir durum).. Onu gördükçe hafifçe gülümse ve 2. ya da 3. görüşmenizde boş zamanı varsa bir yerde oturup konuşmak istediğini söyle ve bırak herşey kendiliğinden gelişsin..

+1

• ne kasıyosun yaw

git yanına.. analt içinden geçenleri..

sewgi bile yalan olmuş yaw:D:D

manga nın şarkı sözü gıbı.. dıtıtı dıııdyıtı

ya oDa senın gıbı ınsan yani oda s*cıyo oda yemek yıo oda.. yatıyo uyuyo vs

kasma arkadasım..
  • senden hoşlanıyorum diyebilirsin mesela
  • saolun arkadaslar valla acayip sekilde kendime güvenim geldi cıkcam karsına konuscam alala yeter
  • quote:

saolun arkadaslar valla acayip sekilde kendime güvenim geldi cıkcam karsına konuscam alala yeter

Aferin hep böle ol.Utangaç olma.
  • Önce kızın adını falan öğren bi yerden. Sonra ortamına gir 3-5 gün ... Oda seni biraz tanıyınca teklifi yapıştır
  • tabi ya ne mesajı..karşısına çıkıp konuşman sana 1 puan kazandırır msj a oranla..çünkü özgüveni olan erkeklerden daha çok etkilenirler bayanlar pısırık olanlara nazaran
  • aslında alakasız bir şey ama bir anımı anlatayım dedim.Lise hazırlıktayken deyken lise2ye giden bir kızdan çok hoşşlanıyordum ama kız beni tanımıyor bile felan filan neyse cuma günleri biz 1 saat erken çıkıyorduk gittim bir kıtmızı tuborg aldım(hayatımda ilk defa içki içtim) ve okulun tuvaletinde içtim sonra okulun dağılmasını bekledim ama son dersleri boşmuş

• up
  • ormanda romantik bir gün yaşayın sonrası gelir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.