Şimdi Ara

Bir Kıza Ondan hoslandımı nasıl sölerim??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size karşı derin duygular besliyorum de
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_zyxel

Size karşı derin duygular besliyorum de

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yapman gereken tek şey ilk adımı atman.. Git yanına biraz zamanın var mı de.. Eğer çok itici değilsen seni dinleyecektir.. Sonra onu tanımak istediğini, kısa bir süredir (uzun bile olsa) ona dikkat ettiğini ve seni etkilediğini anlat.. Amcanın sadece onu tanımak olduğunu duygularını abartmadan (aşık ol yada olma ona tanrıça gibi davranma ilk seferde) anlat.. Sonra konuşmayı bitirip uzaklaş yanından.. Sakın ilk seferde buluşma teklif etme (bu biraz rizikolu bir durum).. Onu gördükçe hafifçe gülümse ve 2. ya da 3. görüşmenizde boş zamanı varsa bir yerde oturup konuşmak istediğini söyle ve bırak herşey kendiliğinden gelişsin..

İşte olay budur

• (aşk doktoru)

bu filmi kesin izle
  • orta2'de bi kıza takıldım notlarım çok kötü geldi bu yüzden dolayı bıraktım kızların peşini

o güne kadar çok çapkındım ama karnemi görünce kendime geldim

2 yıldır kız arkadaşım yok çok şükür
  • hişt kız baksana biraz lan
    olm ben seni seviom tamm mı
    sende beni sevecen yoksa
  • söyle de nasıl söylersen söyle.kabul etmezse biraz acı çekersin, sonra unutursun.kabul ederse sonunu bilemeyeceğin bir maceraya başlarsın.ama söylemezsen her gün acın artar, içinde patlar
  • bak arkadaşım ilk önce amacının ne olduğunu bilmem gerek.şöyle ki;

eğer sadece kızdan hoşlanıp onunla iyi vakit geçirmek istiyorsan fazla kasılmana gerek yok rutin takıl biraz.ama yok ben ona karşı çok ciddi düşünüyorum ve uzun vadeleri bir ilişki tabiri caizse eğlenmek istemiyorum diyorsan iş biraz daha farklı.ama senin yaşın itibariyle hoşlandığını düşünürsek yapacaklarını analtayım.

ilk önce kızın seni farketmesi gerek. ama bunu kendini küçük düşürerek değil yücelterek yapacaksın.içinde daima "o kim, ben ona bakarmıyım, ben değil o bana teklif etsin" gibi bir düşünceyle onun yanına gidip konuşacağın zaman için zemin ayarlamış olacaksın.

onunla herhangi bir sebepten dolayı konuştuğunda "hoş kızsın sen" deyip bırakacaksın.o senden iltifat bekleyecek ama söylemeyeceksin.böyle daha ilgi çekici olursun.sonralarında kız sana karşı bir tavır almış olmalı.yani artık seni gördüğünde kendine çeki düzen vermeye çalışıyorsa vede heyecanlanıyorsa iş tamamdır.

bundan sonrası dahada basit. direk yanına gidip duygularını aktaracaksın.bunu abartmadan senin diğer kızlardan farklı olduğunu düşünüyorum, hoş kızsın sen, seninle arakdaşlığımı daha ciddiye dönüştürmek isterim tabi bir sakıncası yoksa senin için.. gibilerinden (hani olmaz dersede çook tınn edası olacak sende) konuşacaksın.sonrası gelir zaten.şu gün bir işin var mı dersin.oda yok derse tamam o zaman o gün birlikteyiz.şu veya bu filme gideriz hem eğlenmiş oluruz felan dersin.unutmadan tabi istersen diyeceksin

sonrası sana kalmış artık

• Bence sorun, insanın içindeki duyguları sahibine söylemesinde değil de bir şeyler hissettiğin insanın sevgilisi olup olmadığını bilmemekte.

Yani birisinden hoşlansam en çok sevgilisi olup olmadığını bilmekte zorlanırdım diye düşünüyorum.
  • Noldu evlendiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yapman gereken tek şey ilk adımı atman.. Git yanına biraz zamanın var mı de.. Eğer çok itici değilsen seni dinleyecektir.. Sonra onu tanımak istediğini, kısa bir süredir (uzun bile olsa) ona dikkat ettiğini ve seni etkilediğini anlat.. Amcanın sadece onu tanımak olduğunu duygularını abartmadan (aşık ol yada olma ona tanrıça gibi davranma ilk seferde) anlat.. Sonra konuşmayı bitirip uzaklaş yanından.. Sakın ilk seferde buluşma teklif etme (bu biraz rizikolu bir durum).. Onu gördükçe hafifçe gülümse ve 2. ya da 3. görüşmenizde boş zamanı varsa bir yerde oturup konuşmak istediğini söyle ve bırak herşey kendiliğinden gelişsin..

İşte olay budur

Hocam ben cok üstüne gittim ya sence ondan kaybetmiş olabilir miyim direk destan yazdım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.