Şimdi Ara

Bir Kıza Ondan hoslandımı nasıl sölerim??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: apolloturk

aslında alakasız bir şey ama bir anımı anlatayım dedim.Lise hazırlıktayken deyken lise2ye giden bir kızdan çok hoşşlanıyordum ama kız beni tanımıyor bile felan filan neyse cuma günleri biz 1 saat erken çıkıyorduk gittim bir kıtmızı tuborg aldım(hayatımda ilk defa içki içtim) ve okulun tuvaletinde içtim sonra okulun dağılmasını bekledim ama son dersleri boşmuş

--------------------------------------------------------------------
    neyse tavsiye verem:
    kardeş ilk önce hiççççç kasma dünyadaki hiçbir kız 1 gram üzülmene değmez...bu psikolojiyle git yoksa elin ayağına dolaşır...kızın yanına git %90 arkdaşları olur.biraz konuşabilir miyiz de. garanti kabule der(eğer nolduki niye felan derse direk başka bişi de konuyu kapatkabul etmicektir)neys e bişi olcaksa zaten kesin kabul eder...sonra kendinden emin deki bikaç gündür kendimi garip hissediyorumde nedense seni görünce elim ayağıma dolaşıyo napıcağımı bilmiyorum de.kendime bile itiraf etmekten zorlanıyorum bunu çünkü ilk defa başıma geliyor ama sanırım senden hoşlanıyorum desonrası gelir zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk

aslında alakasız bir şey ama bir anımı anlatayım dedim.Lise hazırlıktayken deyken lise2ye giden bir kızdan çok hoşşlanıyordum ama kız beni tanımıyor bile felan filan neyse cuma günleri biz 1 saat erken çıkıyorduk gittim bir kıtmızı tuborg aldım(hayatımda ilk defa içki içtim) ve okulun tuvaletinde içtim sonra okulun dağılmasını bekledim ama son dersleri boşmuş

--------------------------------------------------------------------
    neyse tavsiye verem:
    kardeş ilk önce hiççççç kasma dünyadaki hiçbir kız 1 gram üzülmene değmez...bu psikolojiyle git yoksa elin ayağına dolaşır...kızın yanına git %90 arkdaşları olur.biraz konuşabilir miyiz de. garanti kabule der(eğer nolduki niye felan derse direk başka bişi de konuyu kapatkabul etmicektir)neys e bişi olcaksa zaten kesin kabul eder...sonra kendinden emin deki bikaç gündür kendimi garip hissediyorumde nedense seni görünce elim ayağıma dolaşıyo napıcağımı bilmiyorum de.kendime bile itiraf etmekten zorlanıyorum bunu çünkü ilk defa başıma geliyor ama sanırım senden hoşlanıyorum desonrası gelir zaten

iyi taktik ama sakın kendini küçültme.sakın..

• kardeş yapman gereken şey heyecanlanmamak, sonra kızla konuşmak içinden ne geliosa onu söle yani doğal davran sade ol kendin gibi davran !
    kızı etkilemek için öle aptal saptal gösterişli şeyler yapma adam gibi git yanına böle böle de eminim yapacaksın eminim arkandayım rahat ol kasma kendini!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Yapman gereken tek şey ilk adımı atman.. Git yanına biraz zamanın var mı de.. Eğer çok itici değilsen seni dinleyecektir.. Sonra onu tanımak istediğini, kısa bir süredir (uzun bile olsa) ona dikkat ettiğini ve seni etkilediğini anlat.. Amcanın sadece onu tanımak olduğunu duygularını abartmadan (aşık ol yada olma ona tanrıça gibi davranma ilk seferde) anlat.. Sonra konuşmayı bitirip uzaklaş yanından.. Sakın ilk seferde buluşma teklif etme (bu biraz rizikolu bir durum).. Onu gördükçe hafifçe gülümse ve 2. ya da 3. görüşmenizde boş zamanı varsa bir yerde oturup konuşmak istediğini söyle ve bırak herşey kendiliğinden gelişsin..

bu adam işi biliyor abicim..

• laf salatası sakın yapma git çok doğal açık ve dürüst şekilde ben sanırım senden hoşlanmaya başlaıdm de..
  • quote:

Yapman gereken tek şey ilk adımı atman.. Git yanına biraz zamanın var mı de.. Eğer çok itici değilsen seni dinleyecektir.. Sonra onu tanımak istediğini, kısa bir süredir (uzun bile olsa) ona dikkat ettiğini ve seni etkilediğini anlat.. Amcanın sadece onu tanımak olduğunu duygularını abartmadan (aşık ol yada olma ona tanrıça gibi davranma ilk seferde) anlat.. Sonra konuşmayı bitirip uzaklaş yanından.. Sakın ilk seferde buluşma teklif etme (bu biraz rizikolu bir durum).. Onu gördükçe hafifçe gülümse ve 2. ya da 3. görüşmenizde boş zamanı varsa bir yerde oturup konuşmak istediğini söyle ve bırak herşey kendiliğinden gelişsin..

+1
    budur işte

• Tecrübeli değilim ama bence ilk konuşmanda seni seviyorum deme ondan hoşlandığını onu beğendiğini falan söyle sevgi zamanla oluşur ayrıca ilk konuşmanda iltifat bence önemli.Gözlerin çok güzel bakışlarından etkilendim vs vs. Hadi başarılar
  • quote:

SAVIAR cevabını düzelt yaw yanlışlıkla yazmışsın ama komik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhsycoMantis -- 5 Kasım 2006; 16:29:24 >

• kız senden hoşlandım ben.yoksa beni begenmiyürmüsün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Squm

ya arkadaslar ben bi kızdan hoslanıyorum kızda aslında biliyo biraz belli ettimde sizce en güzel teklif mi diyeyim artık nasıl yapılır!! yardımcı olun ltfen ben biraz utangacım da

utangaç mısın vah vah, tanımasam yerim he.
  • sen bisi söleme olm senin kendine hayrın yoq
  • quote:

sen bisi söleme olm senin kendine hayrın yoq

herdalde, başkalarının hayrı var bana

bu sefer hangi şehirden buldun

• ya boşversene sen sizin okulda deli kızlar var olm dolmuşda gördüm ahh ulan ahh
  • HOCAM AL MSNYİ SOLE YÜZYÜZE ETKİLİ OLUR AMA DİLİN DÜĞÜMLENİR
  • sana seviyorum bana çıkarmısın de

kardeş önce biraz ortam yarat sonra şakayla karısık sole sonra cıdden bas teklıfı dedıım gbı
  • quote:

ya boşversene sen sizin okulda deli kızlar var olm dolmuşda gördüm ahh ulan ahh

deli lan onlar ne yapayım ben
  • quote:

ya arkadaslar ben bi kızdan hoslanıyorum kızda aslında biliyo biraz belli ettimde sizce en güzel teklif mi diyeyim artık nasıl yapılır!! yardımcı olun ltfen ben biraz utangacım da

Git abi msn de söyle az önce öyle yaptım işede yaradı.
  • selamüaleyküm.benimle çıkarmısın de
  • çıkarsın karşısına senden çok hoşlanıyorum dersin olur biter bu kadar basit ölmezsin korkma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

selamüaleyküm.benimle çıkarmısın de
    Zuhahahahahaha
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.