Şimdi Ara

Bir Kıza Ondan hoslandımı nasıl sölerim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar ben bi kızdan hoslanıyorum kızda aslında biliyo biraz belli ettimde sizce en güzel teklif mi diyeyim artık nasıl yapılır!! yardımcı olun ltfen ben biraz utangacım da

• sor önce abisi varsa hiç buluşma
  • hahahaha sen ii bi darbe yemissin okudum :D ama abisi var ben tırsmam seven adam korkarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deneme_1_2

sor önce abisi varsa hiç buluşma

git direkten sole yaa abisi kaç yaş büyük onada bağlı:D:D:D
  • ya sanırım benden 2 yas büyük korkmalımıyım?
  • ya hadi biri sölesin direk gidip ne dicem benle cıkmı dicem kıza ölebi sekilde sölemeliyimki kızz bana hasta olmalı
  • yoo çok bişey deyilmiş 2 yaş büyükse senden en fazla 2 kat güçlüdür bu arada yaşını solersen daha ii olur 24 ile 26 arasında pek fark yok bence ama 16 ile 18 arsında baya var

ama ben olsam korkmam:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskomek -- 27 Ekim 2006; 10:24:20 >
  • 18 20 yaslar döverim dimi bisi olursa zaten a bisinden korkmuyorum ya sen kıza nasıl sölicem onu de bana
  • Birisinin ona senden hoşlanıyorum demesiyle gidip abisine "işte bu çocuk benden hoşlanıyormuş abi "diye gösterebilecek kadar salak bi kızsa boşver gitsin

Uygun bir zamanını bul konuş,senden hoşlanıyorum de kasmaya gerek yok
  • +1111111111111111111111111111111111111

quote:

Orjinalden alıntı: Squm

18 20 yaslar döverim dimi bisi olursa zaten a bisinden korkmuyorum ya sen kıza nasıl sölicem onu de bana

yaa abi sen yallnız yakala sonra seni seviyorum veya sneden hoşlanıyorum gii birşey sole sora ortamdan kaç 2gün sora git yanına konuşmaya başla:D:D:D bence tabi bende işe yarıyo ama artık sıkıldım direk soliiyip cevabını soruyorum:D:D:D

hadi sana iyi işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskomek -- 27 Ekim 2006; 10:30:49 >

• yok ya kız öle bisey ypmaz heralde yani mekan falan fark etmez diosun uygun zamanda ölemi?
  • çin işi japon işi bunu yapan iki kişi .... böyle başla devamı gelir
  • olm sen dayağı haketmişsin ama
  • quote:

olm sen dayağı haketmişsin ama

• Evlenme teklifi yapmıyosun duygularını açıklayacaksın hepsi bu.Daha nasıl bir tepki vereceğini bile bilmiyorsun ki sen mekandan söz ediyorsun.Bence uygun bir zamanını bul.Mesela okuyorsanız okul çıkışı biraz yürümek istediğini söyle o esnada anlatırsın.Etkilemek için çok gösterişli şeyler yapma doğal ve sade ol derim.
  • ama kardes yukardada söledim utangacım yani öle dil yok anladınmı konusamam

mesela msj la nasıl bisey yapabilirim?
  • kardeş git yanına ben seni sewiyorum de artık canıma tak etti falan de

o da seni sewiyosa bu iş olmuş demektir

ama o seni sewmiyosa fazla üstüne warma

abisi warsa hiç bulaşma
  • ne bu abi korkusu yaw sendemi darbe aldın abiden
  • quote:

ama kardes yukardada söledim utangacım yani öle dil yok anladınmı konusamam

mesela msj la nasıl bisey yapabilirim?

uyarı: bence mesaj atma yüz yüze daha etkili olur
  • benim abim melek gibidir öyle şeylere saygı duyar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.