Şimdi Ara

bir kızdan hoşlanıyom fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızla ne konuşabiliyom yani arada tutuyom kolundan naber filan diyorum müzik hakkında konuşuyoz cogu zaman ben kızı düşündügüm (arkadaşların güzel degil o kadar desede ben güzel buluyorum)için müzige dikkat etmiyom ki megadeth rust in peace albümüne kötü diyip süper colliderı begendim dedim yani bildiginiz kriz ama müzik zevklerimiz hareketlerımız benziyo o kadar tipsiz biride sayılmam fizigimde düzgün ama biraz mal oluyom konuşurken defalarca aklımda planlasamda konuşmayı zaten cesaretimi toplasam kız kaçıyo gibi geliyo sınıfında durmuyo çoğu zaman bazen bana sinir oldugunu dusunuyom aklımda konuşma kurup gitsemde gidince direk doğaçlamaya çalışıyom gene mal oluyom yani durum çok karışık benim için... taktik ve önerilere açığım mantıklı olanları denicem (cesur biriyimdir baya özgüvensiz biri olsamda.....)

• o kızı unut
  • nick-konu ilişkisi
  • Okumayın müzik dinleyen zebani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipin yeteri kadar iyi olsa kız düşünürdü bunları sen değil.Üzgünüm tipin veya fiziğin sandığın kadar iyi değil.Bunları çok fazla yaşadım yalan söylemiyorum.Tipin kötüyse popüler olmaya çalış sempatik olmaya çalış tavsiyem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında o kadar düşünmüyom yalnızlık daha çekici geliyo çok düşününce sadece gerçekten kızlarla aram ğiyi degil diye can sıkıntısından geldim (arkadaşlarım top oldugumu düşündü bi ara)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.