Arkadaşlar biraz vaktinizi alıcam ama Allah rızası için yardım edin 17 yaşındayım... Bir Kızı Çok Seviyorum... Ben 1 ay önce bi kız arkadaşımın yanında görmüştüm kızı O günden 1 hafta sonra arkadaş ben o bide bi arkadaş daha buluştuk takıldık sonra numarasını aldım konusmaya başladık işte buluştuk falan 3 4 kere Sonra ben kıza açıldım kız kabul etmedi zaten manitası varmış ama bana bazen çok yakın davranıyordu sonra ben kıza biraz uzaklaştım bana ''Neden kabul etmedim dye benden uzaklaşmak istiyorsun'' falan dedi sonra bugun bulusucaktık gelmedi motorla kaza yaptım falan ded bana pek inandırıcı gelmedi bi kere mesaj attım cevap yazmadı bende bidaha atmadım ama çok seviyorum kızı ne yapıcam bilmiyorm lütfen bi yardımcı olun naparsam bu kızdan vazgeçebilirim yada kendıme yapabilirm ? ? ?
Arkadaşlar son olark konu çok ciddi ya kafayı yicem ya intihar edicem lütfen yardımlarınıza çok ihtiyacım var... :((
o beni hic sevmiyor...
Nefes alsın yeter ne gerek var aşka
arkadaşlar doğru düzgün bi cevap vericek yok mu ya gidin dalganızı başka yerde yapın zatenhayattan bezmısım
Bir kızı çok seviyosun.. Oda seni seviyor sıkıntı yok
Dostum anladığım kadarıyla kız senle zaman geçirmek istiyor . Biraz daha ilgilen bence , mimiklerden davranışlardan biraz süz sonra kendi kararını ver bir ışık görüyorsan ğeşinden gidersin hee eğer görmüyorsan çok bağlanma derim . Kendini üzmekten başka bi işe yaramaz .
intihar etmen dilegiyle (ciddiyim) bir kiz icin bu kadar kafaya takmaya degmez
kızda bi ışık görsemde grmesemde peşnden gtmek istiyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: BiqKing arkadaşlar doğru düzgün bi cevap vericek yok mu ya gidin dalganızı başka yerde yapın zatenhayattan bezmısım
Büyük kral, önce Ferdi Tayfur ya da herhangi bir arabesk şarkıyı kapat kendine gel. O şarkılar seni daha da batırır. Rammstein-ich will dinle kendine gel topla enerjiyi ve ardından. Çok b.ktan bir sıkıntın olduğunu anla ne diye intihar etcen lan? O k.çı kırık kız için değer mi? Senin ölmen neyi değiştirir? Bırak bu arabesk ayaklarını, onurlu kız red ettikten sonra konuşmayı bırakır ve onurlu erkekte bunu yapar. 1-2 hafta kabuğuna çekil sarsıntıyı at. Birşeyin kalmaz.
Dostum aynı şey başıma gelmişti. Çok yakın arkadaştık sonra ona karşı hislerim değişti ve sevgilisi vardı. Ona belli etmeden kızdan uzaklaştım,ona onu sevmediğimi,nefret ettiğimi falan söylemiştim ki arkadaştık henüz. Doğru olan buydu çünkü,sevgilisi olan bi kıza asla yazmamalısın. Sonra ne oldu diye sorarsan peşimi bırakmadı kız devamlı benimle iletişime geçti,en sonunda fake bi hesap açıp ordan bi şekilde konuyu kendisine getirip ona olan hislerimi öğrenmişti. Sonra aylar geçti ve sevgilisiyle zaten araları iyi değildi ve bitirmişlerdi. Bi kaç hafta konuştuktan sonra tekrar birbirimize ısındık ve şu an 2 senelik birlikteliğim var.
Özetini istersen,her zaman doğru olanı yap,doğru olan şeyler de seni bulsun. Bunun doğrusu da ondan uzaklaşıp onu tamamen hayatından çıkartmaktır. Eğer içinde bişeyler varsa zaten o sonunda sana ulaşacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: XavionS
quote:
Orijinalden alıntı: BiqKing arkadaşlar doğru düzgün bi cevap vericek yok mu ya gidin dalganızı başka yerde yapın zatenhayattan bezmısım
Büyük kral, önce Ferdi Tayfur ya da herhangi bir arabesk şarkıyı kapat kendine gel. O şarkılar seni daha da batırır. Rammstein-ich will dinle kendine gel topla enerjiyi ve ardından. Çok b.ktan bir sıkıntın olduğunu anla ne diye intihar etcen lan? O k.çı kırık kız için değer mi? Senin ölmen neyi değiştirir? Bırak bu arabesk ayaklarını, onurlu kız red ettikten sonra konuşmayı bırakır ve onurlu erkekte bunu yapar. 1-2 hafta kabuğuna çekil sarsıntıyı at. Birşeyin kalmaz.
valla haklısın galiba kardeş yarın okul var bi dünya sınav var hala oturmuş onu düşünüyorum... sanırım bi aptalım ya :) her o kız aklıma geldiğinde bu mesajını açıp okuycam çok doğru dostum
marsis dediğini yapıcam gerçekten haklısında doğru olan bu olsa gerek hepinize teşekkür ederim arkadaşlar beni kendme getrdınz ya :) smdı yakıcam bi sgara sonra hayata devm kızlar zaten böyle yaratklarmş trip atnca peşnden koşarlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: BiqKing
marsis dediğini yapıcam gerçekten haklısında doğru olan bu olsa gerek hepinize teşekkür ederim arkadaşlar beni kendme getrdınz ya :) smdı yakıcam bi sgara sonra hayata devm kızlar zaten böyle yaratklarmş trip atnca peşnden koşarlar :)
nicke bak, mesajlara bak, tipe bak... evet intihar edersen güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
quote:
Orijinalden alıntı: BiqKing
nicke bak, mesajlara bak, tipe bak... evet intihar edersen güzel olur
tm kardeşim dediğini denicem bi ara
çok malca bi konu
Kaçan kovalanır dostum, sen kaç bırak o kovalarsın. Sen niyetini belli etmişsin kabul etmemiş olabilir gayet normal, bundan sonra yapman gerekense davranışlarına dikkat etmen. O kıza sadece sen yoksun gibisinden hareketler sergile ki kendisini çok bişey sanıp, seni süründürüp biyerleri tavan yapmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII
Kaçan kovalanır dostum, sen kaç bırak o kovalarsın. Sen niyetini belli etmişsin kabul etmemiş olabilir gayet normal, bundan sonra yapman gerekense davranışlarına dikkat etmen. O kıza sadece sen yoksun gibisinden hareketler sergile ki kendisini çok bişey sanıp, seni süründürüp biyerleri tavan yapmasın.
Tm Kardeşm
Sıranı bekle manitasından ayrılınca sıra sende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme