Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde ben bir karıya rezil oldum onu yazayım

bir kaç ay önce sabahın körü evden çıktım mahalle bomboş atış serbest, bir saldım ama yusuf derken zaaarttt etti sessizlikte nasıl bir ses çıktı ulan!! demeye kalmadı saniselik arkama bir baktım meğer arkamdan bir kız geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsieur11

lise sondayız beyza diye bir kız var neyse bir gün beyza derste rahatsızlandı en arkada oturuyodu böle karnını falan tutuyor arada dikeliyor tekrar sıranın üstüne falan yatıyor hocadan wc izni istiyor tabiki hoca vermiyo biz mevzuyu biliyoruz tabi kızın adet zamanları kız zorlanıyor falan çaprazında oturan buseye kağıt falan attı ve pedin varmı diye sordu tabi biz de izliypruz kız bizim duyduğumuzu anladı böle acı bir kızarıklık aldı yüzünü zorlandığından mıydı utancından mı ayırt edemedik tabi neyse hocaya tekrar gitti wc izni için hoca yine izin vermeyince arkalardan bir ses hocam izin verin beni kan tutuyo diye mırıldandı sınıf pert kız yerlerde :)

Orta okul 1 de sınıftaki kızın başına gelmişti.Ozaman onlarda yenıydı herhalde sıra kan içindeydi.Tenefüste kızlar tuvaletinde iğne atsan yere düşmez :) hepsi merak lı gözlerle , sonra annesi babası geldi okuldan aldılar. :) ilk deneyımını sınıfta yaşadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marslı Adam

düğünde akrabalar bize gelmişti bende kızlar var hep evde diye çıkmıştım

gece 1'de döndüm laptop geçmişinden bi baktım zorno sitelere girilmiş

bide kız teklif ederken reddetmiştim fena bozulmuştu ama çok zevkliydi

gene kızlarla havuzdayken bu kız ters takla atlıcam havuza diye göbek üstü yapıştı ağlamaya başladı

çok var birader kızlar rezil olmaz diye kural mı var konuşurken tuvalete kaçıp adet olanda var

İlk yazdığının 10 farklı versiyonunu şu sitede defalarca gördüm.

Dayımın kızları, amcamın kızları, vs Edirne'den geldiler bilgisayarda gece 2 de zornoları izlemişler silmemişler diye. Yoksa sen dönüp dönüp her yere aynı şeyleri mi yazıyorsun?

Bu bir çelişki midir çözemedim şimdi. Sen kaç kişisin öyle kardeş?

• Bende Bir ara sahildeydim arkadaşlarla geziniyorduk oturmuştuk bir kız geldi parmak terlikle ayaklarını sokucaktı galiba suya...

gelirken ayağı bir taşa takıldı ve koptu fırladı terlik onu oradan alıp , elinde tutup geri gitmesi inanılmaz derece komikti

yarıla yarıla güldüm :d yavaş yavaş sanki birşey yokmuş gibi hareket ediyor ama ne fayda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Yıl:2009

Adını vermiyim,''X'' devlet kurumunda staj yapıyordum.Başka bir stajer çocuk yanağımdan makas almıştı(NEFRET EDERİM !)tekrar yapmaması için uyarmıştım.Neyse 1 ay falan geçti kuruma erken gittim o gün kulaklık taktım koltukda gözüm kapalı arkama yaslandım,yan odadaki stajer kız girdi içeri makas aldı yanagımdan bende geçen seferki çocuk sanıp yumruk attım kız yere düştü.Sonra anlattım durumu özürdiledim affetmişti kız

Demek ki yanakların çok şişko herkesin makas alası geliyo. Napalım kardeş senin de makus kaderin buymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

• quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

havuzdan cikip erkek arkadasinin sezlonguna dogru kosarken sirt ustu dusmustu. herkes basina toplanip bir seyi var mi diye bakiyorlardi. 30 dk sonra yine kosturmaya basladi simarik hareketler falan ama bu sefer dusmedi neyse ki.

koşarken sırt üstü nasıl düşebildi hocam? geri geri mi koşuyordu

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu?

çok sert yav ani fren yapınca kaymıştır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 16 Mart 2013; 6:11:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: POLEMARCH

saçımı kazıtıp okula gitmiştim bir kız sınıfın ortasında çok güzel olmuuuuş seni içime almak istiyorum diye bağırmıştı sınıfa bir sessizlik çökmüitü

aynı cevabı verseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

havuzdan cikip erkek arkadasinin sezlonguna dogru kosarken sirt ustu dusmustu. herkes basina toplanip bir seyi var mi diye bakiyorlardi. 30 dk sonra yine kosturmaya basladi simarik hareketler falan ama bu sefer dusmedi neyse ki.

koşarken sırt üstü nasıl düşebildi hocam? geri geri mi koşuyordu

çok sert yav ani fren yapınca kaymıştır belki

ya niye bilmiyorum benim kafa direkt kumsala gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

İlkokul yıl sonu balosunda kız mini etekle sahneye çıkmıştı.Yırtılınca bütün mal ortaya saçıldı.tabi o zamanlar küçüktük,saf duygular besliyorduk...

nick mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Toplanın beyler bende bir olayı anlatıcam,ama baya eski hatırladığım kadarı ile sansürlü olarak.Fotoğrafi eskiden izleyenler bilir onun espirisine koyuyorum heredot cevdet

öğrenci evinde takılıyorduk bir gün ben salonda oturuyordum bir yandanda salondaki kızlar ile muhabbet ediyordum işte daha yabancısıyım şehirin falan ,sonra arkadaşla kız arkadaşı eve girdi selam verip odalarına geçtiler yarım saat geçti, bende balkona çıkıp sigara içeyim dedim tam içerken arkadaş tüküre tüküre balkona çıktı balkonlarda yapışık olduğu için kızla onu çıplak gördüm işte galiba bu kızın şeyini şe yapmış özür diliyodu cocuktan kesmediği için hala hatırladıkça gülerim ya

Seyini sey yapmis kesmedigi icin pzur dilemek?

anlamadın mı yaş kaç senin

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

İlkokul yıl sonu balosunda kız mini etekle sahneye çıkmıştı.Yırtılınca bütün mal ortaya saçıldı.tabi o zamanlar küçüktük,saf duygular besliyorduk...

nick mesaj uyumu

konu çok iyi

• Durakta beklerken bi kadının inerken kafasının otobüs kapısına sıkıştığını gördüm Sonra yere bakarak hızlı adımlarla gitti
  • Eskiden sevdigim kiz masada tek oturuyrdu. Bende 2 tane kayve alıp geldim ki ayagim biryere takildi ve kizin kafasi yüzü,memisleri felan hep kahve olmustu. Tamda cikma teklifi edecegim zamandi. Olayi kurtarmak icin ona "istersen seni yalayabilirim"dedim. Allah belani versin diyip evine gitti

• Bir kızı bilmemde birçok kız benim rezil olduğum ana şahit oldu
  • takip.
  • sene 2005 3.cu sınıftayız ozamanlar ders matematik konu sözlü :D herneyse hoca birini kaldiriyor çarpmayi yaptırıyor diğeri geliyor o yapıyor bir kızı kaldırdı tahtaya herneyse kız 2 dk uğraştı yapamadi hoca geldi yanina dedi şunla şunu çarp o çarpmadi kızım çok basit dedi hocam yapamıyorum bak şöyle dedi sonra anladın mı evet dedi birtane daha yazdı bunu yap dedi o kız yine yapamadı aldi kızın şaçını eline doladi diğer eli ile suratina pata küte dalıyor paso tokat sallıyor sonra kafasini yavaştan tahtaya vurdu sonra sürttürdü ondan sonra kız aglayarak yerine oturdu o an ilk gördüğüm kızın rezil oldupu andi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Toplanın beyler bende bir olayı anlatıcam,ama baya eski hatırladığım kadarı ile sansürlü olarak.Fotoğrafi eskiden izleyenler bilir onun espirisine koyuyorum heredot cevdet

öğrenci evinde takılıyorduk bir gün ben salonda oturuyordum bir yandanda salondaki kızlar ile muhabbet ediyordum işte daha yabancısıyım şehirin falan ,sonra arkadaşla kız arkadaşı eve girdi selam verip odalarına geçtiler yarım saat geçti, bende balkona çıkıp sigara içeyim dedim tam içerken arkadaş tüküre tüküre balkona çıktı balkonlarda yapışık olduğu için kızla onu çıplak gördüm işte galiba bu kızın şeyini şe yapmış özür diliyodu cocuktan kesmediği için hala hatırladıkça gülerim ya

Seyini sey yapmis kesmedigi icin pzur dilemek?

anlamadın mı yaş kaç senin

oda şeftali bulmuş tüysüzünü ariyor :D lan inşallah ban yemeyiz :D

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.