Şimdi Ara

Bir Kızın size bağlanması için.'GARANTİ' KADINLAR HAKKINDA HERŞEY BURADA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
52
Favori
35.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Öncelikle ben konuyu böyle açıyım sizde lütfen içinizden gelenleri söyleyin yazın sorularınızı sorun hepberaber konuşalım birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım. Ben şöyle başlıyım, herkezin bi kız arkadaşı vardı veya olmuştur veya olucak, kız arkadaşınızı elde tutmadın en etkili yollarını paylaşıcam sizinle .
    1-) Öncelikle kız arkadaşınızla ilk seferki buluşmanızda nasıl özenle süslenip gittiyseniz bunu ilişkiniz boyunca sürdürün sakın salmayın kendinizi :)

2-)Kız arkadaşınıza onu sevdiğinizi belli edin sevmiyosanızda seviyomuş gibi gösterin tabi abartmadan.

3-)Bu çok Önemli kız arkadaşınızı sevdiğinizi belli ederken sakın ipin ucunu kaçırmayın asla ve asla ONSUZ YAPAMICAKMIŞ gibi cümleler kurmayın ve ifade

etmeyin. Neden mi? Çünkü.. eğer sizin ondan başka birini gözünüz görmiceğini bilirse artık ağına düştünüz demektir.Ve hemen davranışları şöyle olucaktır

mesajlarınıza geç cevap verme, umursamama,farklı erkeklerle görüşme,kısacası şöyle diyim nasıl olsa bu bana bağlandı artık yani bensiz yapamicağını

dusunuyo ben naparsam yapıyım beni nası olsa bırakamaz diyo ve buyuzden bunları yapıyo. O yuzden asla bu dediğim 3.ü maddeyi yapmayın ONSUZ

YAPAMICAKMIŞ
    gibi davranmayın.Her an onu terkedebilcekmiş/Vazgeçebilcekmiş gibi davranın bunu bilsin.

Benden bukadar lütfen yorumlarınızı bekliyorm veya farklı goruslerı veya ekleme yapıcak olanları burda konuşalım Erkek Erkeğe :)

eline sağlık iyi yazmışsında şu 2.maddedeki sevmiyosanızda seviyomuş gibi gösterin olayını anlamadım sevmiyosan niye çıkıyorsun ki? yazık değil mi karşıdakinin duygularına

bazen ilişkiye başlarsınız ilk başta sevmezsiniz iyi elektrik almazsınız bu yüzden kötü davranmayın karşınızdakine seviyomuş gibi davranın yani kırkmayın karşınızdakini anlamında yazdım :)

bilmem bana yanlış geliyor hocam elektrik alamadıysan başta söyleyeceksin dediğin gibi yaparsak ileride daha fazla üzülür.tabiki burada kimseyi yargılama gibi birşey söz konusu değil :)

tabi ki söyliceksin ama başta ama ilk buluşmada değil ondan bahsediyorum :))

yok şimdilik zaten kız falan aklımda olsun bari :) eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Kız Arkadaşın,Sevgilin,Nişanlın,Eşin ya da herneyse(Kaldı mı daha)Kendine bağlamak istiyorsan tek bir yol var.O da cinsellik.Hakikaten cinselliğin yaşandığı bir ilişki ile yaşanmayıp da özel bir arkadaşlık üzerine kurulmuş ilişki arasında çok fark var.Kız cinsellik yaşadığı erkeğe bedenende bağlandığını hissediyor ve aranızdaki bağı zayıflatmayı bile düşünmüyor.Çünkü onlar duygusal olarak erkeklerden farklılar,yani kadın kaşarı olmak erkek kaşarı olmaktan çok daha zor.Belki bu yazdılkarıma inanmayanlar olabilir,o zaman şöyle bir örnek vereyim;Evlendikten sonra karı koca olamadıkları için o kadar boşanan çift var.Peki nerede sevgi?Bu insanlar birbirlerini sevmeden sadece cinselliği düşünerek mi evlendiler de yürümedi?

öyle bir şey olsa yani dediğin gibi ortada bakireler olurdu sadece.
    bakire olmayanlar da evli olur cinsellik yaşadıklarıyla.
    yani ilk cinsellik ilk bağlılık o da eşittir ilk evlilik
  • bir kızı kendinize bağlamanın en iyi yolu bence güvendir.
    ama ış gibi yapmayacaksınız gerçekten güven vereceksiniz.
    100 kızın içinde olsa da sevgilisi bilmeli ki onun kalbinde tek o var.
    ayrıca sabırlı erkek de tercih sbebidir.
  • Bir insanı kız olsun erkek olsun kendine bağlamanın tek yönü Allah korkusu ve karakterdin. Yani erkek adam gibi adam olacak kadınsa iffetli bir kadın olacak. Yoksa bir kadın senin yanında uyurken yüz tane erkekle seni aldatabilir. Yani insan ilk önce kendisine saygı duyacak ki karşı tarafa yanlış yapmasın. Yoksa kadırılmayacak insan yoktur bir insan karaktersizse eşini, annesini babasını veya kardeşini her neyse ayakta uyutarak kandırabilir. Bu arada cinsellik olayına gelirsek benim şahsi görüşüm daha farklı. Şahsen evlenmeden benimle cinsel ilişki düşünen kız benim gözümden düşer. Çünkü demek ki o kadar ucuz ki benim yerime bir başkasıyla sevgili olsaydı hemen verecekti kendisini. Birazcık derine inerek düşünen birisim bu nedenle ben böyle düşünüyorum. Cinsellik filan hikaye cinsellik kaç yaşına kadar ? Bir süre sonra eski heyecanı kaybedip sıradanlaşan bir durum sonuçta.
  • he caner öyle mantıkl.
  • YAZ GELİYOR BEYLER KONUYU HORTLATALIM HADİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 14 Mart 2014; 15:06:30 >
  • Madem konu hortlamis sorayim

Bizim okulda 1 kiz beni seviyor ama dediklerine gore 1 kişi daha var( diyen kişi kizin arkadaşı) bu kiz bana daha yakin ama bunu diyen kizada pek guvenmiyorum. Doğru olup olmadigini nasil anlarim. Eğer doğruysa kiza nazil yaklasayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vez IX -- 14 Mart 2014; 20:36:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Madem konu hortlamis sorayim

Bizim okulda 1 kiz beni seviyor ama dediklerine gore 1 kişi daha var( diyen kişi kizin arkadaşı) bu kiz bana daha yakin ama bunu diyen kizada pek guvenmiyorum. Doğru olup olmadigini nasil anlarim. Eğer doğruysa kiza nazil yaklasayim?

Kızın sana karşı olan tepkilerinden anlarsın uzun uzun bakıyosa sana sürekli yanına geliyosa söylediğin çoğu şeye gülüyorsa Kız senden hoşlanıyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Madem konu hortlamis sorayim

Durum nedir neler oldu. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet olarak "çok sevmeyin ve deger vermeyin" osmanlı tokadini yersiniz karsi cinsten. Herkes mezara yalniz girecek, ananizdan baska hic bir karsi cins sizi karsiliksiz sevmez erkekler bunu bilin !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.