Şimdi Ara

Bir Kızın size bağlanması için.'GARANTİ' KADINLAR HAKKINDA HERŞEY BURADA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
52
Favori
35.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer

quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

Neil Strauss Oyun kitabı da bu konuda sizlere yardımcı olabilir. Piyasada zor bulunan kitap.
    Satış linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-roman-neil-strauss-oyun-zor-bulunan-kitap-sitede-yalnizca-burada-75903122/detay

Eyvallah hocam evet çok faydalı olabilcek bir kitap :)

rica ederim dostum
  • bunları yaparsan kız zaten bağlanır.Önemli olan bunları yapmadan kızın bağlanmasını sağlamak
  • Tum konuyu okudum.guzel taktikler var ozellikle tecrubeli arkadaslardan :) 21 yasindayim su ana kadar asik olmadim.bana sacma geliyo yok onsuz yapamam yasiyamam ölurum falan.mesela bu yaz hoslandigim birine teklif ettim kabul etmedi napim.ustelik ayni yerde calisiyoduk.ertesi gun hic bisi olmamis gibi devam ettim

Bana kalirsa tamam erkek icin bir kiz tabi olmali ama erkek arkadismin yerini tutamazlar.Adam harbi adamdir.kardesim dedigin adamdir.hatun bugun var yok.sonra seni kendisi gibi yapma cabalari var onun istedigi gibi yasamani isterler vb.su an icin bunlar bana ters.hele askim balim cicegim tatlim falan acayip tiksindiriyo beni sacma geliyo.tabi bazi soylediklerim evlilik oncesi icin gecerli

Hadi kalin saglicakla iyi icimi doktum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şimdi ben o kadar yardımcı oldum konuyu başlatarak şimdi sizden fikirler bekliyorum :) 6 ay önce tanıştığım 1 ay çıkıp ayrıldıktan sonra geçen 14 şubattan beri sevgilim olan şuan ki kız arkadaşım yarım saat kadar önce bi konuşma oldu tam ayrılırken yani o kursa ben eve gelirken, dedi ki geçmişini merak ediyorm falan bende sor ben söylerm zaten dedm dedi ki ; "BEN ŞUANA KADAR HİÇ KİMSEYLE BİRLİKTE OLMADIM.SENİNDE OLMANI İSTEMEM İNŞALLAH OLMAMIŞSINDIR YOKSA İLİŞKİMİZ BİTEBİLİR DEDİ SERT Bİ DİLLE." Bende o an öyle anlamamazlktan geldm gider ayak konuşulmaz dedm böyle şeyler daha sonra ki bulusmamızda konusurz dedm ama ben daha önce ilişkiye girdim ve şimdi kıza ne demeliyim, girdim dersem ya ayrılıcaz yada çok buyuk kavga cıkıcak ve ben sıkıntıya gelemem ayrılırız yada yalan soylıcem girmedim dicem Ve çok akıllı bir kız yaşım 20 onun 18 fikirleriniz neler? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 9 Mart 2012; 14:18:04 >
  • quote:

Peki şimdi ben o kadar yardımcı oldum konuyu başlatarak şimdi sizden fikirler bekliyorum :) 6 ay önce tanıştığım 1 ay çıkıp ayrıldıktan sonra geçen 14 şubattan beri sevgilim olan şuan ki kız arkadaşım yarım saat kadar önce bi konuşma oldu tam ayrılırken yani o kursa ben eve gelirken, dedi ki geçmişini merak ediyorm falan bende sor ben söylerm zaten dedm dedi ki ; "BEN ŞUANA KADAR HİÇ KİMSEYLE BİRLİKTE OLMADIM.SENİNDE OLMANI İSTEMEM İNŞALLAH OLMAMIŞSINDIR YOKSA İLİŞKİMİZ BİTEBİLİR DEDİ SERT Bİ DİLLE." Bende o an öyle anlamamazlktan geldm gider ayak konuşulmaz dedm böyle şeyler daha sonra ki bulusmamızda konusurz dedm ama ben daha önce ilişkiye girdim ve şimdi kıza ne demeliyim, girdim dersem ya ayrılıcaz yada çok buyuk kavga cıkıcak ve ben sıkıntıya gelemem ayrılırız yada yalan soylıcem girmedim dicem Ve çok akıllı bir kız yaşım 20 onun 18 fikirleriniz neler? :/

Bir eşeklik yapmışız zamanında de. senin için şu anın daha önemli olduğunu, bu nedenle de ona böyle birşey sormadığını, önemli olanın bundan sonrası olduğunu söyle. Seviyorsa zaten bişey diyeceğini sanmıyorum. Sevmiyorsa bahane olur ayrılır senden. Çok seviyorsan pembe yalan kabul edip yalan söyle.
    Bu arada içten içten kız arkadaşının daha önce biriyle beraber olmadığına da sevin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Tum konuyu okudum.guzel taktikler var ozellikle tecrubeli arkadaslardan :) 21 yasindayim su ana kadar asik olmadim.bana sacma geliyo yok onsuz yapamam yasiyamam ölurum falan.mesela bu yaz hoslandigim birine teklif ettim kabul etmedi napim.ustelik ayni yerde calisiyoduk.ertesi gun hic bisi olmamis gibi devam ettim

Bana kalirsa tamam erkek icin bir kiz tabi olmali ama erkek arkadismin yerini tutamazlar.Adam harbi adamdir.kardesim dedigin adamdir.hatun bugun var yok.sonra seni kendisi gibi yapma cabalari var onun istedigi gibi yasamani isterler vb.su an icin bunlar bana ters.hele askim balim cicegim tatlim falan acayip tiksindiriyo beni sacma geliyo.tabi bazi soylediklerim evlilik oncesi icin gecerli

Üzerinde bi eziklik hissi, reddedilme sıkıntısı,
    kızın çevresindeki mevzuyu duyan bazı insanların sana tuhaf bakışları, dedikodular,
    kızın sana karşı aldıgı tavır, seninle göz göze dahi gelmemek için verdigi özel mücadele olmadı mı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Mart 2012; 18:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Peki şimdi ben o kadar yardımcı oldum konuyu başlatarak şimdi sizden fikirler bekliyorum :) 6 ay önce tanıştığım 1 ay çıkıp ayrıldıktan sonra geçen 14 şubattan beri sevgilim olan şuan ki kız arkadaşım yarım saat kadar önce bi konuşma oldu tam ayrılırken yani o kursa ben eve gelirken, dedi ki geçmişini merak ediyorm falan bende sor ben söylerm zaten dedm dedi ki ; "BEN ŞUANA KADAR HİÇ KİMSEYLE BİRLİKTE OLMADIM.SENİNDE OLMANI İSTEMEM İNŞALLAH OLMAMIŞSINDIR YOKSA İLİŞKİMİZ BİTEBİLİR DEDİ SERT Bİ DİLLE." Bende o an öyle anlamamazlktan geldm gider ayak konuşulmaz dedm böyle şeyler daha sonra ki bulusmamızda konusurz dedm ama ben daha önce ilişkiye girdim ve şimdi kıza ne demeliyim, girdim dersem ya ayrılıcaz yada çok buyuk kavga cıkıcak ve ben sıkıntıya gelemem ayrılırız yada yalan soylıcem girmedim dicem Ve çok akıllı bir kız yaşım 20 onun 18 fikirleriniz neler? :/

Bir eşeklik yapmışız zamanında de. senin için şu anın daha önemli olduğunu, bu nedenle de ona böyle birşey sormadığını, önemli olanın bundan sonrası olduğunu söyle. Seviyorsa zaten bişey diyeceğini sanmıyorum. Sevmiyorsa bahane olur ayrılır senden. Çok seviyorsan pembe yalan kabul edip yalan söyle.
    Bu arada içten içten kız arkadaşının daha önce biriyle beraber olmadığına da sevin

Onun için seviniyorum zaten ve tahminde ediyodum karakter yapısından :) İşi hallettim hocam ama sonra msjda sordu tekrar başkası oldu mu diye olsaydı terk mi edicektin dedim "Evet" cunku benim hep aklıma gelirdi dedi ve ilk olmanı ısterdım bende dedi. Sonra ben ınsanlar hayatına gıren kadınları hayatının kadını zannediyolar dedm ve ilişkiye giriyolar ama dedm sonra kavga kıyamet ayrılıyosn ve hayatının kadını olmadığını anlıyosn ve buyuk bi hata yapıyosn dedm ve insanlar hata yapar dedm. sonra sen aşık olduğun kısıylemi birlikte oldun dedi hayır dedm "anladım.s" dedi. Sonra normal konuya devam ettk yani sorun olmadı seni seviyorm dedi falan işte aramız iyi yani şimdi sorun kalktı ortadan senin yardımlarından dolayıda teşekkürler hocam :)
  • Takipte miyim bilmiyorum, neyse artık takipteyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Onun için seviniyorum zaten ve tahminde ediyodum karakter yapısından :) İşi hallettim hocam ama sonra msjda sordu tekrar başkası oldu mu diye olsaydı terk mi edicektin dedim "Evet" cunku benim hep aklıma gelirdi dedi ve ilk olmanı ısterdım bende dedi. Sonra ben ınsanlar hayatına gıren kadınları hayatının kadını zannediyolar dedm ve ilişkiye giriyolar ama dedm sonra kavga kıyamet ayrılıyosn ve hayatının kadını olmadığını anlıyosn ve buyuk bi hata yapıyosn dedm ve insanlar hata yapar dedm. sonra sen aşık olduğun kısıylemi birlikte oldun dedi hayır dedm "anladım.s" dedi. Sonra normal konuya devam ettk yani sorun olmadı seni seviyorm dedi falan işte aramız iyi yani şimdi sorun kalktı ortadan senin yardımlarından dolayıda teşekkürler hocam :)

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Tum konuyu okudum.guzel taktikler var ozellikle tecrubeli arkadaslardan :) 21 yasindayim su ana kadar asik olmadim.bana sacma geliyo yok onsuz yapamam yasiyamam ölurum falan.mesela bu yaz hoslandigim birine teklif ettim kabul etmedi napim.ustelik ayni yerde calisiyoduk.ertesi gun hic bisi olmamis gibi devam ettim

kızın çevresindeki mevzuyu duyan bazı insanların sana tuhaf bakışları, dedikodular,
    kızın sana karşı aldıgı tavır, seninle göz göze dahi gelmemek için verdigi özel mücadele olmadı mı hiç?

Bu mevzularda tabiri caizse saman altindan su yuruturum kimsenin ruhu duymaz hatta cicek bile gondermistim benden suphelenenler oldu ama durumu idare ettim.ayrica benden hoslanmiyosa umrumda olmaz.bu birazda benden kaynakli hic .biseyi umursamam. red etmise o hatun benim icin bitmistir.sanki oncesinde hicbisi yapmamis gibi devam ediyorum o yuzden goz goze gelsekte sorun olmuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu mevzularda tabiri caizse saman altindan su yuruturum kimsenin ruhu duymaz hatta cicek bile gondermistim benden suphelenenler oldu ama durumu idare ettim.ayrica benden hoslanmiyosa umrumda olmaz.bu birazda benden kaynakli hic .biseyi umursamam. red etmise o hatun benim icin bitmistir.sanki oncesinde hicbisi yapmamis gibi devam ediyorum o yuzden goz goze gelsekte sorun olmuyo.

sen çaktırmasan da kız çiçek mevzusu dahil herşeyi yakın çevresine söylemiştir zaten.
    Bu işlerin hiç ortası olmuyor nedense, ya kız senin oluyor, ya da sana düşman oluyor, ben şu durumda senin kadar rahat olamazdım o ortamda...
  • Evet devam edelim konu güzel ilerliyor birazda tek gecelik mekanlar da işler nasılüyürüyor 20-30 yaşa arasındakiler cevaplar sa iyi olur tek gecelik ilişkiler kaşar kızlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen çaktırmasan da kız çiçek mevzusu dahil herşeyi yakın çevresine söylemiştir zaten.
    Bu işlerin hiç ortası olmuyor nedense, ya kız senin oluyor, ya da sana düşman oluyor, ben şu durumda senin kadar rahat olamazdım o ortamda...

soylemedi soylüyemezdi de kendiside kötü duruma düşecekti çünkü o yüzden herşey onceden oldugu gibi devam etti. düşman da olmadı hatta 1 ay sonra falan mesaj çekti naber falan diye.önce biraz cevap verdim sonra koydum postayı intikam soguk yenen bir yemektir.
  • evet duke ve diğer arkadaşlar konu güzel ilerliyor devam edelim lütfen ???
  • Kendi kendine kontrolü dışında hayal kurmasını sağlamak. Bükçeyi kullanmak. İlla bükçeyle ifade etmeniz kendinizi gerekmez anlayın yeter. Kadınlar fısıldamaları daha iyi duyar unutmayın. Kadını yavru köpek eğitir gibi düşünün o sizin prensesiniz ancak halıya pislediğinde cezasını vereceksiniz. %100 özgüven. Yırtık ol. Prensibin boşver yap olsun. İyi giyin güzel kok özgüvenin artsın. Doğal seçilim oranını arttırmak için hem dış görünüşü değiştirin hemde etrafınızda kadınlar olsun fotoğraflarınız olsun özellikle bu işi onlinedan götürecekseniz. Fotoğrafın merkezinde olun. Çekinme kesinlikle bir fotoğrafta kızın yanında omuzlar kalkık eller önde bağlı durma koy elini beline kızın hiçbir şey olmaz vurmazlar seni! İstersen git yoldan kız durdur apaçilik etmediğin sürece düzgün yaklaşırsan sorun yaşamazsın dikkatli olursan 1000/1 ihtimal arkadaşlar. Hiç arkadaşım yok mu diyorsun git bir dans kursuna bir aktiviteye katıl tiyatro orada grup lideri ol genişlet arkadaş ortamını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berny49

tipin var ise 1-0 paran var ise 2-0 maç bitti...tipin yoksa paran yok ise kırk takla at ağzınla kuş tut hiç bir işe yaramaz..yaradı sanırsın ama sonra o rüyadan kabusa uyanırsın...ilk önce işinizi tipinizi kılık kıyafetinizi cebinizi düzeltin sonra burada yazanları uygulayın.

• Yazılan mesajların neredeyse çoğunu okudum..Madem ki herkes kendince birşeyler yazmış bende birşeyler ekleyeyim istedim.Bence insanın karşısındaki insanı anlaması için bu kadın veya erkek olur önce kendisini anlaması gerekir.Kendisini karşısındaki insanın yerine koyması gerekir.Biz erkekler için basit olan birçok şey kadınlar için daha karmaşıklar.Birde burada Türkiye sınırları içinde olmanın getirdiği farklı bir yetiştirilme şekli var.Bir istanbul bir izmir bir ankara ile bir van bir diyarbakır bir şanlıurfa daki kızlar veya kadınlar aynı olmuyorlar.Her şehrin kendine has farklılıklar var bu farklılıklar kültürel,geleneksel veya ailevi olabiliyor.Yani Kadınları anlamak bulunduğunuz şehrin hatta bazen semtin nasıl bir gelenek görenek ortamı içinde olduğunu bilmeniz gerekiyor.Veya bazen de tanıştığınız kızın yaşadığı şehri bulunduğu ortamı ailesini memleketini ve yaşlamış olduğu şehrin gelenek ve göreneklerini tüm bunları bilmeniz şart.Çoğumuz sadece bulunduğumuz çevreye göre yorumlar yapmışlar.Peki bir batman da yaşamış bir kızla kaç kişi gidip rahatlıkla konuşabilir ki..Her ortamın kendine göre kuralları var..o yüzden de genelleme yapmak yanlış olur..ve her kız duygusal olmayadabiliyor..her erkek aynı olmadığı gibi her kız da aynı değil..
    Ama gene de bir kızın sizi sevmesini istiyorsanız en başta ona karşı baştan sona DÜRÜST olun..Farklı bir dil konuşmanıza gerek yok farklı bir insan gibi davranmanıza da gerek yok..Siz olduğunuz gibi olun ve asla Maske takmayın..Bu size kaybettirecek bile olsa dürüstlüğünüzden veya gerçekte olduğunuz insandan farklı olmayın..olan insanlar tabii ki de var ama bu onların seçimidir..ve kaybedecek olanda maske takanlardır cunku bir maskeyi kimse ömür boyu takamaz eninde sonunda bir yerde yalanız ortaya çıkacaktır..ama bu dediklerim sadece ciddi ve uzun vadeli ilişkiler için gecerli..kısa eğlence amaclı düşünen arkadasların zaten bunların hiçbirini hatta hiçbir yazılan mesajı okumasına bile gerek yok..Saygılar Alper..
  • Para ve tip diyenler de yanılıyor.

Para ; Paraya tav olan bir kız daha çok parası olan birine gitmeyecek mi sanıyorsunuz.

Tip ; Herkesin tipi farklıdır. Yakışıklının da yakışıklısı var. Forumun %99'u Çagatay Ulusoy, Kıvanc Tatlıtug vs gibi tiplerden daha tipsiz. Ee peki hiç mi sevgilisi yok bu %99'luk kesimin. Hayır en az %20'sinin sevgilisi var veya evli.

Bunlar kısa dönemli ilişkiler için. Hani kızla amacın seks olur. Tip ve para sayesinde amacına ulasırsın.

Uzun dönemli ilişkiler için ; Fedakar olmak, uyumlu olmak, taktik izlemek. İlişkini korumak için gerekirse yalan söyleyeceksin. Gerekirse alttan alacaksın, yerinde susup yerinde kızacaksın. Kafalar da uyusacak. Eger ki kız da macera aramıyorsa zamanla baglanır.
  • evet konuyu ilerletelim lütfen
  • GÜL SOLAR SUYU EKSİK KALIRSA.AŞKTA BİTER PARAN YOKSA...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.