Bir insan seni olduğun gibi sevmeli süslenme ile değil
Ona bakarsan satranç'ta kafaya göre oynanmalıdır. İliski bir oyundur arkadasım, karsındakini tanimali, ona gore davranmali, sogukkanli olmali ve kurallarina gore oynamalisin.
İyi hoş diyorsunuz'da bir insan sizi süslü püslü haliniz ile seçecekse hiç seçmesin daha iyi.
Dostum bi ilişkiye olduğun gibi başlayamazsın direk biraz hoşluklar yapıcaksın süsleniceksin bunları yapıcaksın. Biz o süsümüzü püsümüzü sevsin diye yapmıyorz bizi daha şık daha hoş görsün diye bunu yapıyorz Ki herkez sevgilisinin güzel alımlı olmasını ister ;)
quote:
Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer
quote:
Orijinalden alıntı: SowFB
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
quote:
Orijinalden alıntı: SowFB
Bir insan seni olduğun gibi sevmeli süslenme ile değil
Ona bakarsan satranç'ta kafaya göre oynanmalıdır. İliski bir oyundur arkadasım, karsındakini tanimali, ona gore davranmali, sogukkanli olmali ve kurallarina gore oynamalisin.
İyi hoş diyorsunuz'da bir insan sizi süslü püslü haliniz ile seçecekse hiç seçmesin daha iyi.
Dostum bi ilişkiye olduğun gibi başlayamazsın direk biraz hoşluklar yapıcaksın süsleniceksin bunları yapıcaksın. Biz o süsümüzü püsümüzü sevsin diye yapmıyorz bizi daha şık daha hoş görsün diye bunu yapıyorz Ki herkez sevgilisinin güzel alımlı olmasını ister ;)
Evet burada katılıyorum ilk etaplar için haklısınız
Çok önemli hemde :) Mesela ben şuan(20) yaşımdayın bundan 4 yıl önce falan giyinimime bu kadar önem vermezdim ama yine kızlarla çıkardım kızlarla takılırdım kızlar komik oluşuma tatlılığıma dilime geliyolardı. Şimdi Mesela kendimi çok daha fazla geliştirdim dil olarak yabancı dil olarak genel kültür diksiyon olarak buna artı olarakta saç tarzımı otutturdum giyim tarzıma çok çok fazla dikkat etmeye çalışıyorum bütçem yettikçe. ve Bana artısı yine etrafımda çok fazla kız var ve kız arkadaş sorunum yok ama bu 4 yıl içinde değişen ne oldu derseniz değişen şey kızların kalitesi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: KARDANADAM34
Konu dışındaki ilk mesajım umarım faydası dokunur.. Bende bu konuda yazılanları okudum ve her erkek gibi bu konuya kayıtsız kalamadım. Bende tüm yorum yazan arkadaşlarım gibi kendi tecrübelerim ile sabitlenmiş birkaç konuyu paylaşmak istedim.. Geçen oturdum düşündüm hayatıma (28 yaşındayım) iyisiyle kötüsüyle tam 32 tane kız girmiş. Bunlardan en önemlileri ise biri 6 biride 3 sene süren iki kız ile olan ilişkilerim olmuş. Peki neden dikiş tutmamış ?.. Neden ayrılmışız ?... Ben konuyu aşağıda madde madde özetlemeye çalışacağım.. Haydi Bismillah
Para Konusu : Kimse bana maraz okumasın boşuna..Yok efendim tip çok önemliymiş, ağız laf yapacakmış vs...vs.. HER KADIN, AMA HER KADIN erkekte maddi özgürlük olmasını ister..Sanıldığının aksine kız Kuzey&Güney dizisi izlerken Kıvanç Tatlıtuğ'un biceps'lerinin değil, dizideki zengin kız rolünü oynayan karakterin yaşadığı hayatın hayallerini kurar..Tamam tabiki bakımlı olun, bütçeniz elverdikçe iyi giyinmeye çalışın konuşkan olun ancak ayda 1000 TL ve altı kazancınız varsa, hala kendinize ait bir eviniz yok ve kendinize ev alacak paranız yoksa (ailenizinde size ev alacak maddi durumu yoksa), altınızda orta halli dahi olsa bir otomobil yoksa öncelikle şunu bilin siz ne kadar yakışıklı bir adam olursanız olun siz onun için bırakın 4-4'lüğü, 4-1'lik olursunuz en fazla. Çünkü sizin yakışıklılığınız onun karnını bir yere kadar doyurur geri kalan herşey içinse MASTER CARD..
Cinsellik Konusu : Kendimizi kandırmayalım..Bu bizim için EN önemli konu..Bu sapıklık, sekso-manyaklık falan değildir arkadaşlar. Yaradılışımız bu bizim.. Bu içgüdüyle doğuyoruz ve yaş ilerledikçe kendi cinsel ergenliğimize ulaşınca bu konuya daha da önem vermek zorunda kalıyoruz. Kadınların bu konuda unuttukları şey. Ne yazık ki erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer gibi bir klişeye rağbet ediyor olmaları. Hayır efendim midemizden falan geçmiyor. Mesela bir birlikteliğiniz var.. kız arkadaşınız veya eşiniz..Akşam dışarda güzel bir yemek yediniz, hoş vakit geçirdiniz ve bir sebepten siz geceyi onla geçiremeyeceksiniz (kız arkadaşınız ise mesela ailesiyle kalıyor, eşiniz ise siz onu eve bırakıp bir iş gezisi için akşam uçağına yetişeceksiniz vb...) onu eve bırakırken sevgi sözcükleri, vedalaşma ve fazlasıyla uzun ve derin bir öpüşme faslından sonra ayrılıyorsunuz..Sonra size bir 10 dk. sonra bir sms geliyor "Canım benim herşey çok güzeldi bu akşam çok güzel vakit geçirdik çok teşekkür ederim herşey için..Seni şimdiden çok özledim ve seni seviyorum kendine dikkat et.." bu mesaja siz muhtemelen "Evet canım (aşkım, sevgilim, bebeğim vs..) çok güzeldi herşey, bende seni çok seviyorum ve çok özledim" gibi bir şeyler yazacaksınız..Ancak birde o mesajın şöyle olduğunu düşünün : "Sevgilimmm...Beni hiç böyle öpmemiştin kalbim duracaktı az daha..biranda gittin ya çok içimde kaldı..bu geceyi beraber geçirebilseydik sana neler yapacağımı tahmin bile edemezsin sevgilim..Seni çok seviyorum.."ee hadi cevap yazın ne oldu kitlendiniz mi? :) Aradaki farkı verdiğim örneği bile okurken hissettiniz değil mi? 2'nci mesaj bir erkek için çok şey ifade eder..Yani ilk mesajda mutlu eder ama 5 dk. sonra hala "vay be bugün onun için çok güzel geçmiş yehuuuu" diye düşünüp havalara uçmazsınız.. Ama ikinci mesaj sizi heyecanlandırır, başka birşey görmezsiniz..
Tavsiyelerim: 1- Asla herşeyinizi tamamen bilmesine izin vermeyin..Unutmayın merak kediyi öldürür insanı değil. 2- Çok yalap şap olmayın. Sürekli öpmeye, elini tutmaya yada müsait durumlarda daha da ilerisine gitmek için heran hazır görünmeyin..Bu kadının "kadınlığın"ı size karşı silah olarak kullanmasına yol açar bu şekilde sizi kontrol etmeye çalışır ve inanın eder de..Nihayetinde "Erkeğin iki başı vardır..Biri sertleşince diğeri yumuşar".. 3- Hemen yelkenleri suya indirmeyin. "Bükçe mükçe biyere kadar"..Bizde insanız..Ne yapalım yani bütün hayatımızı "lan acaba ne demek istedi bu" diye mi geçirelim. Bir konu varsa geri vites yapmayın hiçbir zaman. Seviyeli bir şekilde (asla kızım, ulan ve küfür kullanmadan) tartışın. Siz sesinizi yükseltmeyin ve ondanda yükseltmemesini rica edin. 4- Mümkünse biran önce ailesi ile tanışın..Bu sizin en büyük stepneniz olacaktır..
Devamını getireceğim ancak Beşiktaş maçına gideceğim ayıptır söylemesi inceden hazırlanmam lazım.. Küçüklerime sevgiler, Büyüklerime Saygılarımla..
Harika bi söz
quote:
Arkadaşlar kısa ve Öz olarak aşık olmicaksınız bence Allah(c.c) bir sözü var "Allah(c.c) der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım . . ve ekler ; onsuz yaşayamam deme,seni onsuz da yaşatırım ." Yani yüce Rabbimiz bizi Ne kadar önceden uyarmış aslında :)
konu dışı olarak söylemek istedim lütfen şahsi algılamayınız. Allah nerede diyor acaba bunu? Kuran'da bulamadım. Hadis de yok öyle. Muhtemelen şair ruhlu oluğunu iddia eden bir kişinin ilgi çekmek, beğeni toplamak için uydurup başına da "Allah der ki" diye eklediği ünlü bir cümle o.
quote:
Arkadaşlar kısa ve Öz olarak aşık olmicaksınız bence Allah(c.c) bir sözü var "Allah(c.c) der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım . . ve ekler ; onsuz yaşayamam deme,seni onsuz da yaşatırım ." Yani yüce Rabbimiz bizi Ne kadar önceden uyarmış aslında :)
şahsi algılama da Allah nerede diyor onu. Kuran'da bulamadım ben, hadislerde de bulamadım. Muhtemelen şair ruhlu bir kişiliğin üretip başına "Allah der ki" diye ekleyip beğeni, dikkat çekmek maksatlı ortalığa saldığı bir cümle.
quote:
Orijinalden alıntı: kuyuduzu
quote:
şahsi algılama da Allah nerede diyor onu. Kuran'da bulamadım ben, hadislerde de bulamadım. Muhtemelen şair ruhlu bir kişiliğin üretip başına "Allah der ki" diye ekleyip beğeni, dikkat çekmek maksatlı ortalığa saldığı bir cümle.
Keşke 2 kere mesajı yazmasaydın yanlış yazdığını düzeltseydin.İşin doğrusu Ben Kuran-ı Kerim'i okumadım ama heryerde Kuran-ı Kerimde Allahın sözü diye geçtiği yazdığı için bende burda öyle belirttim yoksa geçiyor mu geçmiyor mu bilmiyorum Kuran-ı Kerim'de
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kuyuduzu
quote:
Keşke 2 kere mesajı yazmasaydın yanlış yazdığını düzeltseydin.İşin doğrusu Ben Kuran-ı Kerim'i okumadım ama heryerde Kuran-ı Kerimde Allahın sözü diye geçtiği yazdığı için bende burda öyle belirttim yoksa geçiyor mu geçmiyor mu bilmiyorum Kuran-ı Kerim'de
Yurdum insanının en büyük sorunu, veriyi analiz etme. Biraz olsun bir yerde gördüğümüz okuduğumuz şeyleri araştırsak ne kaybederiz, ne kazanırız?
tamam uzatmanın anlamı yok konu sapmasın,sadece konu hakkında yorumda bulunalım sayfa kirlenmesin
duke paylaşıma devam lütfen konu mantuklı ilerliyor sen yazınca
quote:
Orijinalden alıntı: zero-man
bükçeyi okumaya tıstım açtım asım yıldırımı o okudu ben dinledim
quote:
Orijinalden alıntı: yakcan64
duke paylaşıma devam lütfen konu mantuklı ilerliyor sen yazınca
Sadece benim yazmam yetersız kalıyor.Katılım şart konuya ama hazır gırmısken karalayalım bırseyler:
Su an kendımden ornek vereyım bır kız arkadasım var ayrıyetten baska bır kızın tarafından da ılgı odagıyım.Ayrıca bu ıkı kısı dısında benden 10 yas kucuk olan bır kız kardesım dedıgım kısı benımle cınsellık yasamak ıstıyor.Bunu cok bı haltmısım gıbı soylemıyorum gostermek ıstemıyorum.Normal sıradan ısınden eve evden ıse gıden bıraz cenesı dusuk olan sıradan bırıyım.Davranıslarım ve konusma tarzım geregı kızların kafa yapısını kestırmek aslında sanıldıgı kadar zor degıl.Bır kız sıze garantılı hıcbır sekılde sartsız surtsuz baglanıcak hayatını sızınle surdurecek dıye bır kaıde yoktur.Bız erkekler ornek verıyorum bır cep telefonu hosumuza gıder aldıktan sonra tadı tuzu kalmaz.Araba ısterız kullanmaya baslayınca trafıge kufur ederız.Yanı kısaca sıkılgan bır yapıya elde ettıgımız seylerın kıymetını bılmemekte ustayız.Zaten gecmısımızdekı savasların asıl nedenıde budur hep daha cok hep daha cok ıstemısız.Yapımız o kadar hırslı o kadar ınatcı bır ruha sahıpkı sofra onumuze serılse bıle nıye tuz yok nıye o yok bu yok demek tam bıze yakısan bır harekettır. Aslında kadınlar yanı kızlarda bızden cok farklı deıller.Onlarda ınsan sonucta onlarında kendılerıne gore hırsları var mesela guzellık.Bırbırlerıyle savas halındeler en cekıcı ben gorunmelıyım pesındeler tamam ıyı guzelde tum bunlar ne ıcın bızler ıcın mı hayır!!! Kendılerını bu olaya o kadar kaptırıyorlar kı en kucuk puruz bıle morallerını sıfıra ındırebılıyor.Kendı hemcınslerını kıskanmakta uzerılerıne yok.Ben bızzat sahıt oldum bır kız arkadasım yanımda diğer kız arkadasına sacını duzelttıkten sonra nasıl gorunuyor guzel mı dıye sordugunda evet gayet ıyı oldu demesı benı sasırttı.Evet resmen sacını acaip bı sekle soktu ve kız buna guzel dedı oysa bence hıcte oyle deıldı tabıkı sesımı cıkartmadım cunkı umurumda bıle deıl. Kızları anlamaya calısmak en buyuk aptallık ve sacmalık olur.Kızlarla muhabbet etmeyı normal bırseymıs gıbı aklınızda olusturun ve davranın zaten hersey corap sokugu gıbı gelıyor. Kızla cıkmaya baslamadıysanız hoslanma asamasındaysanız ıyı dusunun nereden vurabılırım onu dıye bıraz tanımaya gayret gosterın ve bu yolda ılerleyın.Ben burada sayfalarca yazıda yazsam bos.Bunları gorebılmek ıcın ıllakı tecrubeye ıhtıyacınız yok.Tecrubeyı ınsan acı cektıgınde kazanır.Illakı acı cekmenızde gerekmıyor lıse cagından ıs hayatına kadar kızlar ama guzel ama cırkın yanınızda hep olacak.O kadar cok arkadas edının kı erkek arkadasınız bıle yerı gelıyor onemlı oluyor bunu unutmayın.Aman ne ısım olur erkekle bana kız lazım dersenız ortada kalırsınız.Cunkı kızlar cevreye bakıyor onların nasıl kız cevresı varsa sızınde erkek cevrenız genıs ve sevılen bırısı olmalısınız. Cok onemlı bırsey soylemek ıstıyorum sıze bunu asla ve asla aklınızdan cıkarmayın: BIR KIZ ILE BIRLIKTELIGINIZ VARSA ONUN ASLA ERKEK ARKADASI OLAMAZ OLMAMASI GEREKIR.Erkekler suphecıdır her zaman bır bıt yenıgı ararız.Iste o bıtlerı ortadan temızlemek sıze dusuyor.Cunkı kızlar daha oncekı yazımda da soledıgım gıbı akılları ıkı ılerı bır gerı calısır.Bız erkekler kurnazız hedefi head shot nasıl yapılır ıyı bılırız.Bugun senden hoslanır yarın gıdıp baskasından hoslanmaması ıcın erkek arkadası olayını bır kenara bırakması gerekır cunkı seven kız bunu yapar emın olun yapar.Kızlar ıkı guzel cumleye bır anlamlı bakısa bır ıkı duygusal harekete tav oluyorlar.Bazılarında da kecı ınadı var benım en sevdıgım tarz olurlar kendılerı
Eskı ısyerımde bılgısayar teknısyenlıgı yapıyordum ve ozel bır okulda calısıyordum.14 okuldan sorumlu ıdım ve calıstıgım tum okulların ogretmenlerı olsun guvenlık harıc neredeyse tum calısanları bayandı.3 katlı bır bınada 17 kız arasında 3 sene calıstım ve ınanın bu zor bırsey deıl hatta eglencelı.Hepsıyle arkadastım ve halen daha gorustuklerım var.Su anda da 2800 hemcınsımle 400 kadarda karsı cınsımle calısıyorum Hersey sıze baglı unutmayın sız ısteyın yeterkı.Su forumda bazı lıselı konuları okuyorum 7 yasındakı cocuk o cumlelerı kurmaz.Baska lıselı yazılarını okuyorum tebrık edıyorum gercekten kullanmıs oldugu kelımelerden dolayı. Yıne baya yazmısım ıyıkı bır kac bırsey karalıcaktım he
Biz isyankar genclik olarak kızlar konusunda hep kaybedioruz.Bizde sekil war.Dil war kısacası olması gereken hersey war.Ama tek sorun kızlarla muhabbetimiz yok.Dertten zevk alma gibi bi fantazimizde var.Müslümler orhanlar bosuna cıkmadı. Kendimizi kızlar için harab ediyoruz.Aklımızı sürekli mesgul ediyorlar.Ama sonucunda da hep hüsran.Biraz Türkcebiraz bükce gene olmuo olmuo olmuo
Bu konuyu gördüğüm iyi oldu bende zor durumdayım aslına bakarsanız. Bir kız arkadaşım vardı yaklaşık 6 ay çıktık herşey çok güzel iyiydi ama ben bu 6 aylık süreç içerisinde bir kaç kez aldattım onu ve küçük yerde yaşadığım için kulağına gitti hemen neyse alttan girdim üstten çıktım affettirdim kendimi her seferinde. Son olarak eylül ayında kendime hakim olamayıp gittim başka bir kızla beraber oldum yalnız bu esnada ben yine kız arkadaşımla ayrıydım başka bir sebep yüzünden bir kaç hafta sonra tekrar çıkmaya başladık ve benim takıldığım bir kaç tane adi arkadaşlarım vardı onlardan birisi gidip yetiştirmiş benim hatuna açıklamamı bile dinlemeden yine bitirdi herşeyi. 4 ay kadar ayrı kaldık benden intikam almak için gitti bu olayı ona anlatan çocukla çıktı ama ben sürekli ensesindeyim tabi hep takip ettiriyorum ne yaptığını ettiğini hep biliyorum meğer bunlar formalite icabı çıkıyorlarmış sonra bir kaç hafta ciddi anlamda çıkmışlar ama bu çocuğunda bi açığını görmüş zaten bahane arıyormuş tekmeyi basmış. Bunu haber aldım hemen bir gece özel numaradan arayıp müzik dinlettim biraz konuştuk falan sonra mesajda konuşmaya devam ettik 2 şubatta çıkmaya başladık yeniden, beni affettiğini söylüyor bende değiştiğimi söylüyorum ona hakikaten değiştim çok şey yaptım değiştiğimi bilsin diye. 4 ay'da onun gibisini bulamayacağımı anladım. O da meğer beni takip ettiriyormuş benim yakın arkadaşlarım benden habersiz ona ulaşıp benim durumumu anlatıyorlarmış bizim ki kötü oluyormuş her seferinde. Yani benden bi tepki bekliyormuş işte arasam veya mesaj çeksem o da yelkenleri suya indirip gelecekmiş bana yeniden kendisi söylüyor fakat dün gece herşey çok güzelken kavga etmeye başladık. Merak ettiğimden dedim ki o seni öptü mü hiç dedim hayır tabiki dedi tamam dedim kızmazsan bişey söylemek istemiyorum dedi tamam dedim. O tahmin ettiğin gibi biri değil aslında bana hiç cinsel konularla yaklaşmadı hatta teklif bile etmedi böyle birşeyi zaten o istese bile benim için herşey anında biterdi falan dedi bende sinirlendim tamam sus dedim ondan sonra başladı niye beni tersliyorsun demeye. Fakat bu çocuk uçkuruna çok düşkün bir insan başka kızlarla neler yaptığını bir bir hep anlatırdı bana. Bende dedim ki onun bana anlattıklarını bilsen bırak yüzüne bakmayı adını ağzına almazsın dedim. Başka kızlarla ne yaptığı beni ilgilendirmez bana nasıl davranıyor ben ona bakarım yoksa banane başka kızlardan dedi. Bende dedim ki o zaman öyle biri değil demeyi bırak sadece sana kendini öyle tanıtmış aslında olayın aslı öyle değil diyorum hala ayak diretiyor bana. Sürekli geçmişe dönüyorsun seni affettim 5 para etmez insanların adını ağzımıza almayalım bak bu hallere geliyoruz diyor bunları derken diyor ki daha seni affettim inanmıyorsan bitirelim diyor. Arayı mı yapmak için uğraşıyor yoksa bitirmek için mi uğraşıyor anlamadım. Ben nasıl bir yol izlemeliyim bana yardım edebilir misiniz ?
Herseyi yapabilecek duruma geliyorum ama iyi niyetimden hiç birseyde yapmıyorum sorun iyi niyetli olmakmış sonradan çok iyi anladım ama yinede kadınları anlamak cok zor iki dediklerinin biri yalandır
BEN LİSELİ DEĞİLİM yaş 25
quote:
Orijinalden alıntı: orhan6894
Bu konuyu gördüğüm iyi oldu bende zor durumdayım aslına bakarsanız. Bir kız arkadaşım vardı yaklaşık 6 ay çıktık herşey çok güzel iyiydi ama ben bu 6 aylık süreç içerisinde bir kaç kez aldattım onu ve küçük yerde yaşadığım için kulağına gitti hemen neyse alttan girdim üstten çıktım affettirdim kendimi her seferinde. Son olarak eylül ayında kendime hakim olamayıp gittim başka bir kızla beraber oldum yalnız bu esnada ben yine kız arkadaşımla ayrıydım başka bir sebep yüzünden bir kaç hafta sonra tekrar çıkmaya başladık ve benim takıldığım bir kaç tane adi arkadaşlarım vardı onlardan birisi gidip yetiştirmiş benim hatuna açıklamamı bile dinlemeden yine bitirdi herşeyi. 4 ay kadar ayrı kaldık benden intikam almak için gitti bu olayı ona anlatan çocukla çıktı ama ben sürekli ensesindeyim tabi hep takip ettiriyorum ne yaptığını ettiğini hep biliyorum meğer bunlar formalite icabı çıkıyorlarmış sonra bir kaç hafta ciddi anlamda çıkmışlar ama bu çocuğunda bi açığını görmüş zaten bahane arıyormuş tekmeyi basmış. Bunu haber aldım hemen bir gece özel numaradan arayıp müzik dinlettim biraz konuştuk falan sonra mesajda konuşmaya devam ettik 2 şubatta çıkmaya başladık yeniden, beni affettiğini söylüyor bende değiştiğimi söylüyorum ona hakikaten değiştim çok şey yaptım değiştiğimi bilsin diye. 4 ay'da onun gibisini bulamayacağımı anladım. O da meğer beni takip ettiriyormuş benim yakın arkadaşlarım benden habersiz ona ulaşıp benim durumumu anlatıyorlarmış bizim ki kötü oluyormuş her seferinde. Yani benden bi tepki bekliyormuş işte arasam veya mesaj çeksem o da yelkenleri suya indirip gelecekmiş bana yeniden kendisi söylüyor fakat dün gece herşey çok güzelken kavga etmeye başladık. Merak ettiğimden dedim ki o seni öptü mü hiç dedim hayır tabiki dedi tamam dedim kızmazsan bişey söylemek istemiyorum dedi tamam dedim. O tahmin ettiğin gibi biri değil aslında bana hiç cinsel konularla yaklaşmadı hatta teklif bile etmedi böyle birşeyi zaten o istese bile benim için herşey anında biterdi falan dedi bende sinirlendim tamam sus dedim ondan sonra başladı niye beni tersliyorsun demeye. Fakat bu çocuk uçkuruna çok düşkün bir insan başka kızlarla neler yaptığını bir bir hep anlatırdı bana. Bende dedim ki onun bana anlattıklarını bilsen bırak yüzüne bakmayı adını ağzına almazsın dedim. Başka kızlarla ne yaptığı beni ilgilendirmez bana nasıl davranıyor ben ona bakarım yoksa banane başka kızlardan dedi. Bende dedim ki o zaman öyle biri değil demeyi bırak sadece sana kendini öyle tanıtmış aslında olayın aslı öyle değil diyorum hala ayak diretiyor bana. Sürekli geçmişe dönüyorsun seni affettim 5 para etmez insanların adını ağzımıza almayalım bak bu hallere geliyoruz diyor bunları derken diyor ki daha seni affettim inanmıyorsan bitirelim diyor. Arayı mı yapmak için uğraşıyor yoksa bitirmek için mi uğraşıyor anlamadım. Ben nasıl bir yol izlemeliyim bana yardım edebilir misiniz ?
İkinizin de psikolojik problemleri var. Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.
Yok arkadasım sana lıselı demedım ben genel olarak yorum yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: orhan6894
Biraz yıpranmışsınız, Kız yıkıcı değik kurucu dostum. Sende bırak eski defterleri açmayı biliyorum için içini yiyor ama sık dişini geçer mesjda normale göre 3-4 kat daha fazla kavga edilir o yüzden 1-2 gün içinde buluşun yüz yüze gelin iyi vakit geçirin ve devam edin madem birbirinizin kıymetini anlamışsınız :)
mesajlara geç karşılık veriliyorsa yada karşılık verilmiyorsa, ne yapılmalı