Şimdi Ara

Bir Kızın size bağlanması için.'GARANTİ' KADINLAR HAKKINDA HERŞEY BURADA (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
52
Favori
35.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rsy10

mesajlara geç karşılık veriliyorsa yada karşılık verilmiyorsa, ne yapılmalı

ama durumunuza bağlı çıkıyormusunuz yoksa çıkıcak gibimisiniz yoksa uzun süredir çıkıyormusunuz bunlar önemli. Eğer her mesaja geç cevap veriyorsa ya ilgisizdir yada seni seviyodur bakiyim peşimden koşucak mı diye yapıyodur, ama sen sakın neden geç cevap atıyosun deme sende geç at boşver seviyosan için içini yicektir ama sık dişini geç at mesajları umursamıyo gibi gözük rengini belli edicektir seviyosa eğer dayanamaz neden geç atıyosun falan der takmazsada senden hoşlanmıyodur ve zmanını çalıyodur sende anlarsın ve boşuna zamanını onunla harcamazsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

mesajlara geç karşılık veriliyorsa yada karşılık verilmiyorsa, ne yapılmalı

Çıkıyorsanız onu düşünmeniz için, ağırdan satış için ya da normal insanlar gibi kafası dolu olup görmediği için, çıkmıyorsanız ya sizinle ilgilenmediği için ya da yine ağırdan satmak için. :D

Aslında düz mantık, kaçan kovalanır. O ne kadar ilgisiz kalıyorsa siz de okadar ilgisiz kalmalısınız. Düümdüz mantık. İki gün sonra dönüp kesinlikle ilginizin azalması ilgisini çekecektir.

(Kendime not: Bu Güzin abla modumda çok güldürdü beni yazdıklarımı okuyunca )
  • duke tavsiyelere devam lütfen
  • Madem konumuz bu mevzular ben de 3 aydır içinde bulunduğum durumu özet olarak yazayım şimdi...

Sürekli annemin kahvaltılık, yumurta, kakao vs vs. gibi istekleri oluyor, ben de eve en yakın süpermarkete giderim 1 senedir, orda da kasiyer olarak çalışan ve nişanlı olan, çocukluk arkadaşımın kızkardeşi var... Diyaloğumuz çok az, arada abisine selam söylerim, ve hoşgeldin der bana, ben de kolay gelsin der geçerim, diyaloğumuz bu kadar yani, yüksek ihtimalle adımı bile bilmiyordur düşünün...

Yaklaşık 3 ay önce oraya 23 yaşlarında esmer, tatlı bi kız geldi, kasiyer olarak işe başladı, içeri girdiğimde hep kızda bi selam verme çabası görüyordum, sırtım dönük aynadan tesadüfen denk geliyordum ve bana bakışlarını yakalıyordum sürekli...

Bizim arkadaşın kızkardeşiyle aralarında bişeyler konuşup bana uzun uzun baktıklarına çok şahit oldum...
    içeriye girdiğimde bazen telefonla konuşuyor oluyorum, o da reyonda fiyat etiketleriyle falan uğraşıyor, yine de bana bi selam verebilmek için yemin ederim ki her yolu deniyor, bence bu personel-müşteri ilişkisini aşan bir çaba, haksız mıyım acaba?

Çarşamba günü gittim maden suyu aldım, kasaya doğru gidiyorum, bizim arkadaşın kızkardeşi Ayça ve bu önümü kapattılar, "kolay gelsin" dedim ben ve devam etmeye çalıştım, ama önüm kapalı.
    Ayça sanki 40 yıldır beni tanıyormuş gibi, "bak bu benim abimin arkadaşı" dedi diğer esmer kıza, o da utangaç ama kararlı biçimde gözümün içine bakarak sırıtıyordu Ben beklemediğim için şöyle bi Ayça ya baktım, sonra o esmer kıza gülümseyerek başımla hafif bi selam verip kasaya doğru yürüdüm, ve eve gelip biraz düşündüm bu olayları

Ben mi anlam çıkarıyorum yoksa birşeyler mi var? diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Madem konumuz bu mevzular ben de 3 aydır içinde bulunduğum durumu özet olarak yazayım şimdi...

Sürekli annemin kahvaltılık, yumurta, kakao vs vs. gibi istekleri oluyor, ben de eve en yakın süpermarkete giderim 1 senedir, orda da kasiyer olarak çalışan ve nişanlı olan, çocukluk arkadaşımın kızkardeşi var... Diyaloğumuz çok az, arada abisine selam söylerim, ve hoşgeldin der bana, ben de kolay gelsin der geçerim, diyaloğumuz bu kadar yani, yüksek ihtimalle adımı bile bilmiyordur düşünün...

Yaklaşık 3 ay önce oraya 23 yaşlarında esmer, tatlı bi kız geldi, kasiyer olarak işe başladı, içeri girdiğimde hep kızda bi selam verme çabası görüyordum, sırtım dönük aynadan tesadüfen denk geliyordum ve bana bakışlarını yakalıyordum sürekli...

Bizim arkadaşın kızkardeşiyle aralarında bişeyler konuşup bana uzun uzun baktıklarına çok şahit oldum...
    içeriye girdiğimde bazen telefonla konuşuyor oluyorum, o da reyonda fiyat etiketleriyle falan uğraşıyor, yine de bana bi selam verebilmek için yemin ederim ki her yolu deniyor, bence bu personel-müşteri ilişkisini aşan bir çaba, haksız mıyım acaba?

Çarşamba günü gittim maden suyu aldım, kasaya doğru gidiyorum, bizim arkadaşın kızkardeşi Ayça ve bu önümü kapattılar, "kolay gelsin" dedim ben ve devam etmeye çalıştım, ama önüm kapalı.
    Ayça sanki 40 yıldır beni tanıyormuş gibi, "bak bu benim abimin arkadaşı" dedi diğer esmer kıza, o da utangaç ama kararlı biçimde gözümün içine bakarak sırıtıyordu Ben beklemediğim için şöyle bi Ayça ya baktım, sonra o esmer kıza gülümseyerek başımla hafif bi selam verip kasaya doğru yürüdüm, ve eve gelip biraz düşündüm bu olayları

Ben mi anlam çıkarıyorum yoksa birşeyler mi var? diye düşünüyorum

ne anlam cikardin sen buradan? ona gore senin cikarimina yorumda bulunabilirdik. ne istedigini, kimi istedigini belirlemeli insan, ona gore de ortaya yuregini koymali. bu kadar kafa karistirici olmasa gerek. zihnin acik olsun :)
  • Yani o kız iyi niyetinden mi yakın davranmak istiyor yoksa hissettiği bişeyler mi var? inan ki bunu onun davranışlarından net olarak kestiremedim, bilirsin, bayanlar biraz gariptir, belki de olay çok daha farklı...
  • quote:

Yani o kız iyi niyetinden mi yakın davranmak istiyor yoksa hissettiği bişeyler mi var? inan ki bunu onun davranışlarından net olarak kestiremedim, bilirsin, bayanlar biraz gariptir, belki de olay çok daha farklı...

bence bayanlar da bu kadar anlasilmaz olmamali. bu tur insanlarla karsilastigin zaman ya kafa yoracaksiniz isaretler yakalamaya calisacaksiniz, mesela gomleginizdeki hayali kirişikligi duzeltmeleri gibi, yada yola devam edip ayni kafada, sizi en azindan iletisim kisminda yormayan insanlara yoneleceksiniz :) ben 2. yolu sectigim icin bu bayan arkadasin icinden ne geciyordur dogru bir tahminde bulunamayacagim. muhim olan sizin hoslanmaniz, sizin hosunuza gittiyse ilgilenin, konusmaya muhabbet kurmaya calisin. bayanlarin yaptigi da bu degil mi zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgd

bence bayanlar da bu kadar anlasilmaz olmamali. bu tur insanlarla karsilastigin zaman ya kafa yoracaksiniz isaretler yakalamaya calisacaksiniz, mesela gomleginizdeki hayali kirişikligi duzeltmeleri gibi, yada yola devam edip ayni kafada, sizi en azindan iletisim kisminda yormayan insanlara yoneleceksiniz :) ben 2. yolu sectigim icin bu bayan arkadasin icinden ne geciyordur dogru bir tahminde bulunamayacagim. muhim olan sizin hoslanmaniz, sizin hosunuza gittiyse ilgilenin, konusmaya muhabbet kurmaya calisin. bayanlarin yaptigi da bu degil mi zaten?

Benim için kız hoş, güzel tamam...

Ama beni ilgilendiren kısmı bu değil, benim hakkımda düşündükleridir, 2 gülücükten gaza gelip adım atanlardan değilim, net ışık görürsem de gördüğüm ışık kadar adım atıyorum, yani kalkıp tanışma teklifi etmem asla, yok derse o mekana birdaha gitmemem lazım...
  • quote:

quote:

Ama beni ilgilendiren kısmı bu değil, benim hakkımda düşündükleridir, 2 gülücükten gaza gelip adım atanlardan değilim, net ışık görürsem de gördüğüm ışık kadar adım atıyorum, yani kalkıp tanışma teklifi etmem asla, yok derse o mekana birdaha gitmemem lazım...

Aman birader sakın Birsey teklif edeyim deme.Bak tanışmışsınız hem.Gittigin zman selam + nasılsın falan diyebilirsin mesela..muhabbet ilerler böylece..bak net ışık görmeden açılayım deme bence ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

quote:

Aman birader sakın Birsey teklif edeyim deme.Bak tanışmışsınız hem.Gittigin zman selam + nasılsın falan diyebilirsin mesela..muhabbet ilerler böylece..bak net ışık görmeden açılayım deme bence ;)

şimdi gittim oraya, baktım kız tam ters yöne başını çevirirken gözünün ucuyla beni gördü, hemen yüzünü bana çevirip gülümseyerek "hoşgeldin" dedi, ben de kolay gelsin, nasıl gidiyor dedim, sağol dedi ve etraftan millet sadece ikimizi izlemeye başladı

Var bu kızda birşeyler, sabah erken gelip kasada yalnız yakalarsam bunu, mutlaka muhabbet biraz şekillenir bence...

Hergün de zırt-pırt gitmemeye dikkat ediyorum, 2-3 günde 1 gidiyorum, pazartesi bana tatil zaten, işe gitmicem, pazartesi sabahı duruma bakarım artık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

quote:

şimdi gittim oraya, baktım kız tam ters yöne başını çevirirken gözünün ucuyla beni gördü, hemen yüzünü bana çevirip gülümseyerek "hoşgeldin" dedi, ben de kolay gelsin, nasıl gidiyor dedim, sağol dedi ve etraftan millet sadece ikimizi izlemeye başladı

Var bu kızda birşeyler, sabah erken gelip kasada yalnız yakalarsam bunu, mutlaka muhabbet biraz şekillenir bence...

Hergün de zırt-pırt gitmemeye dikkat ediyorum, 2-3 günde 1 gidiyorum, pazartesi bana tatil zaten, işe gitmicem, pazartesi sabahı duruma bakarım artık...

Git o kız boş değil sana karşı, çekinme 2 laf söyle ekmekler taze mi falan cart curt ayaküstü 2 dk konuş falan gerisi gelir zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer

Git o kız boş değil sana karşı, çekinme 2 laf söyle ekmekler taze mi falan cart curt ayaküstü 2 dk konuş falan gerisi gelir zaten :)

Bugün sabahtan bu saate kadar 3 kez baktım, iki kız da yoklar orda, tatildeler sanırım, önümüzdeki günlere bakıcaz şimdilik

EDIT: Kız gelmiş akşam, kasadaydı, ben de ufak bişey alıp kasaya geldim ama sıra vardı, tabi kız başını önüne eğmiş, kaldırmıyor bile iki yabancıdan hiçbir farkımız yoktu, başını hiç kaldırmadı...

Kısmen beklediğim bi sonuçtu, dediğim gibi tek başına mağaza içinde yakalayıp konuşmam lazım, çıkışta tutup konuşsam mı dedim az önce ama büyük hata etmiş olurum gidersem, yanar döner davranıyor hep Bazen direk gidip Ayça ile mi konuşsam yoksa diyorum

Sabırlı ve akıllı davranmak için zorlanıyorum cidden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 5 Mart 2012; 22:37:54 >
  • quote:

Az önce ordan alışveriş yapmaya gittim, baktım sadece bizim arkadaşın kardeşi Ayça orda...

En iyisi olayın ana kaynağına gitmek diye düşündüm, seslendim geldi hemen, ''o gün lafta arkadaşını tanıştırmak istedin, kızın adını bile söylemedin, ben hiçbir şeyini bilmiyorum kızın, sadece selam veriyor bana, durumu önce bi sana sorayım dedim''
    diye söyleyince o da

''Ne? yok be ben öylesine söylemiştim, erkek arkadaşı var zaten onun'' deyince ben şok oldum tabi Tamam o zaman dedim, çıktım...

Buyrun işte size bayanlar iyiki kıza kendi bildiğime yaklaşmamışım...
  • quote:

quote:

Az önce ordan alışveriş yapmaya gittim, baktım sadece bizim arkadaşın kardeşi Ayça orda...

En iyisi olayın ana kaynağına gitmek diye düşündüm, seslendim geldi hemen, ''o gün lafta arkadaşını tanıştırmak istedin, kızın adını bile söylemedin, ben hiçbir şeyini bilmiyorum kızın, sadece selam veriyor bana, durumu önce bi sana sorayım dedim''
    diye söyleyince o da

''Ne? yok be ben öylesine söylemiştim, erkek arkadaşı var zaten onun'' deyince ben şok oldum tabi Tamam o zaman dedim, çıktım...

Bu kızların dengesizliği ile alakalı o kızın suçu öyle diyipte sana sonradan olayın aslını demesi sadece kafanı karıştırmış. Olsun En azından kafanda O kızla ilgili soru işareti yok. Önündeki maçlara bakıcaksın
  • Bir kızı kendine baglamanin en net ve en zor halini soyluyorum. O size karsi sevgi hissedecek onu yaninizdayken ne olursa olsun iyi hissettirip mutlu edeceksiniz.Ustune gitmeyip yer yer yoklugunuzu hisettireceksiniz. Umursayacaksiniz ama cok belli etmeyeceksiniz. Kisacasi dokunup geri cekileceksiniz.
  • Vay be Bukce yi sokmusuzde haberimiz yok :)
  • quote:

quote:

quote:

diye söyleyince o da

Bu kızların dengesizliği ile alakalı o kızın suçu öyle diyipte sana sonradan olayın aslını demesi sadece kafanı karıştırmış. Olsun En azından kafanda O kızla ilgili soru işareti yok. Önündeki maçlara bakıcaksın

tek bir sorum var, sana ve arkadaşlara:

benim düştüğüm durum kötü bi durum mu ya? yani tanışma teklifi eden bi kızdan red cevabı almış gibiyim, kötü hissettim kendimi, kişiliğim hafif zedelendi

yani durum o mekana gitmememi gerektirecek kadar kötü mü? gitmesem mi artık oraya?
  • 5 yıldan fazladır evliyim. Öncesinde 4 kız arkadaşım oldu, birinden uzak olduğum için, birinden daha lisede olduğum için (çocukluk sayılır) diğer ikisinden de aşırı ilgiden dolayı ayrıldım. O 2 ayrılık bana öğretti ki kesinlikle aşırı ilgi göstermeyeceksin, çekingen olmayacaksın. Mesajlarla yeri geldiğinde tahrik edeceksin
    Özellikle mesajlarda ince konular konuşmaktan çekinmezler, çok hoşlanırlar. Yeter ki siz girişken olun. cinsellik ilk zamanlarda önemli değildir,bu bağlanma sürecidir ama sonrasında cinsellik önemlidir.
    Bu arada benden küçüklerime abi tavsiyesi, kızlar istemedikçe günahlarına girmeyin.
  • Neil Strauss Oyun kitabı da bu konuda sizlere yardımcı olabilir. Piyasada zor bulunan kitap.
    Satış linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

Neil Strauss Oyun kitabı da bu konuda sizlere yardımcı olabilir. Piyasada zor bulunan kitap.
    Satış linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-roman-neil-strauss-oyun-zor-bulunan-kitap-sitede-yalnizca-burada-75903122/detay

Eyvallah hocam evet çok faydalı olabilcek bir kitap :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.